Hitex Dušek sa džepičastim oprugama Hitex Comfort Spring Air 22

Dušek Spring AIR Comfort je svojom visinom izuzetno udoban dušek i pripada kategoriji nadstandardno visokih dušeka. Kombinacija džepičastih opruga, dodatnog izdržljivog sloja i poliuretanske pene odgovor su za odlično spavanje. Pročitaj više »
Besplatna
dostava:
dana
sati
:
min
:
sek
Od

Redovna cena: 36.990,00 RSD

22.194,00 RSD

Proizvod je dostupan

Dušek sa džepičastim oprugama Hitex Comfort Spring Air 22

Opis

Dušek za krevet Hitex Spring AIR Comfort je spoj džepičastih opruga, dodatnog izdržljivog sloja (filc) i poliuretanske pene koji omogućavaju udobno spavanje.

5 zona – optimalna potpora i pravilan položaj tela

Dušek se sastoji od 5 zona, tj. pet različitih delova koji se međusobno razlikuju po obliku i po tvrdoći. Svaki deo tela podupiru gde je to najviše potrebno: glava i vrat, ramena, bokovi, bedra i na kraju stopala. Sa takvom strukturom dušek će u potpunosti zadovoljiti zaheve i potrebe korisnika.

Jezgro od džepičastih opruga omogućava miran san, čak i ako vaš partner nemirno spava

Jezgro 20 cm visokog dušeka sastoji se od 14 cm sloja džepičastih opruga koje se u potpunosti prilagođavaju telu tako da je svaki deo tela pravilno podupreti. Napredne džepičaste opruge zaista omogućavaju pomeranje samo onih opruga na koje telo direktno vrši pritisak, zato je kičma uvek poravnana i u pravilnom položaju, bez obzira na položaj tela tokom spavanja.

Važna prednost individualnih, džepičastih opruga je i u tome da pravilno i neprimetno ispravljaju položaje tela dveju osoba na bračnom krevetu, iako je između partnera velika razlika u težini. Tako je uticaj negativnih spoljašnjih faktora na kvalitet sna doveden na minimum. Zbog sastava džepičastih opruga spavaćete mirnije i udobnije bez obzira na to kako često vaš partner menja položaj spavanja.

Dodatni izdržljivi sloj u jezgru

Dušek za krevet Hitex Spring AIR Comfort  ima u jezgru sa obe strane dodatni izdržljivi sloj (filc), koji pomaže kod ravnomerne raspodele težine.

Hitex prerez dušeka sa džepičastim oprugama Hitex Comfort Spring Air 22

Dodatnu udobnost omogućava troslojna memorijska pena

Prevleka vzmetnice je polnjena s kakovostno valjano peno v treh plasteh, kar pomeni še večje udobje. Prav tako je s tem zagotovljena večja zračnost in tako sveža spalna mikroklima.

Kvalitet i garancija

Navlaka dušeka je punjena kvalitetnom memorijskom penom u tri sloja, koja povećava udobnost. Time je omogućena veća prozračenost i sveža mikroklima u okruženju za spavanje.

Dušek ima 2+8 godina garancije.

MOGUĆNOST PLAĆANJA NA RATE

Za kupovine preko ineterneta ili telefona, moguća je kupovina na više mesečnih rata, bez kamate, čekovima građana.
U radnjama na rate možete plaćati karticama. Za više informacija o plaćanju na rate u radnjama, kontaktirajte najbližu radnju >> Održavanje

Navlaka dušeka nije periva. Dušek provetrite i ne izlažite direktnoj sunčevoj svetlosti i vlazi.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Jezgro od visokokvalitetnih džepičastih opruga: za odličnu potporu kičme i udobno spavanje
  • Visoko jezgro: nudi izuzetnu potporu telu prilikom spavanja
  • Dodatna izdržljiva plastika u jezgru: pomaže kod ravnomerne raspodele težine tela
  • Poliuretanska pena: za visoku udobnost i mekoću
  • 5 zona: za optimalnu potporu vašoj kičmi
  • Dimenzije opruga: 90x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200 cm 
  • Mogućnost plaćanja na rate. Više informacija ovde >>
  • Dušek je proizveden u Turskoj

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Jezgro od džepičastih opruga

Džepičaste opruge su različite elastičnosti. Prednost je regulisanje lokacije dve osobe na bračnom krevetu.

Plaćanje na rate

Mogućnost plaćanja na do 6 mesečnih rata, čekovima građana.

Vakuumsko pakovanje

Vakuumsko pakovanje omogućava potpuno siguran i jednostavan transport i zauzima vrlo malo prostora.

Vodič za odabir dušeka

Ukoliko niste sigurni koji dušek će vam najviše odgovarati, pripremili smo vam vodič za lakši odabir.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod