Sigurnost

Lični i transakcijski podaci se prenose preko SSL veze, koja omogućava sigurnu i bezbrižnu internet kupovinu, tako da internet prodavnica Vitapur ispunjava savremene sigurnosne standarde internet prodavnica.

U skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka Republike Srbije, mi smo posvećeni zaštiti privatnosti naših korisnika i kupaca.

Korisnik preuzima odgovornost za tačnost ličnih i kontakt podataka. 
Kontakt informacije se koriste samo u slučajevima gde je potrebno direktno kontaktirati kupca i povremeno slanje informativno-promotivnog materijala. Lične i kontakt informacije neće biti korišćene ni za koju drugu svrhu i neće se ustupati trećim licima. Podatke čuvamo u skladu sa zanomo o zaštiti ličnih podataka. 

IP-adresu korisnika/kupca upotrebljavamo isklučivo za rešavanje problema sa serverom i unapređivanje našeg portala. 

Kolačići/Cookies

Šta su kolačići/cookies?

Kolačići su mala datoteka koja obično sadržai niz slova i brojeva, koja se sačuva na računaru korisnika kada posetite neku internet stranicu. Prilikom svake sledeće posete, internet stranica dobija informaciju iz ove datoteke i na taj način prepoznaje korisnika/posetioca. 

Zašto su nam potrebni?

Kolačići nam pomažu u merenju posete internet stranice www.vitapur.rs. Ovom tehnologijom se ne sakupljaju lični podaci o pojedinim korisnicima. Isključiva namena kolačića je unapređenje korsničkog iskustva u internet prodavnici www.vitapur.rs

Internet prodavnica upotrebljava sistem za ponovno traženje. Podaci za ponovno traženje se anonimno čuvaju u sistemu za ponovno traženje koji se koristi kako bi se korisniku plasirala nova ponuda. Ukoliko ne želite da koristite kolačiće, jednostavno ih izbrišite iz svog pretraživača. 

lični podaci