Sigurnost

Lični i transakcijski podaci se prenose preko SSL veze, koja omogućava sigurnu i bezbrižnu internet kupovinu, tako da internet prodavnica Vitapur ispunjava savremene sigurnosne standarde.

U skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka Republike Srbije, posvećeni smo zaštiti privatnosti naših kupaca i posetioca sajta .

Korisnik preuzima odgovornost za tačnost ličnih i kontakt podataka. 
Kontakt informacije se koriste samo u slučajevima gde je potrebno direktno kontaktirati kupca i povremeno slanje informativno-promotivnog materijala. Lične i kontakt informacije neće biti korišćene ni za koju drugu svrhu i neće se ustupati trećim licima. Podatke čuvamo u skladu sa zakonom o zaštiti ličnih podataka. 

IP-adresu korisnika/kupca koristimo isključivo za rešavanje problema sa serverom i unapređivanje našeg portala. 

Kolačići/Cookies

Šta su kolačići/cookies?

Kolačići su mala datoteka koja sadrži niz slova i brojeva, a koja se sačuva na računaru kada korisnik poseti neku internet stranicu. Prilikom svake sledeće posete, internet stranica dobija informaciju iz ove datoteke i na taj način prepoznaje korisnika/posetioca. 

Zašto su nam potrebni?

Kolačići nam pomažu u merenju posete internet stranice www.vitapur.rs. Ovim procesom se ne sakupljaju lični podaci o pojedinim korisnicima. Isključiva namena kolačića je unapređenje korsničkog iskustva u internet prodavnici www.vitapur.rs

Internet prodavnica upotrebljava sistem za ponovno traženje. Podaci za ponovno traženje se anonimno čuvaju u sistemu za ponovno traženje, koji se koristi kako bi se korisniku plasirala nova ponuda. Ukoliko ne želite da koristite kolačiće, jednostavno ih izbrišite iz svog pretraživača. 

lični podaci