O nama

VITAPUR je slovenačka kompanija, koja posluje na teritorijama Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Rumunije.
Naša fabrika za izradu dušeka i letvica, nalazi se u Sloveniji, u mestu Slovenske Konjice, gde je i centrala kompanije.
Naš slogan je »Passion for living«. Time poručujemo da je naša zvezda vodilja, strast za boljim životom. Sve što radimo, počinjemo sa strašću i idejom da svojim kupcima ponudimo najbolje. Naš zadatak je da razvijamo asortiman koji će našim kupcima omogućiti da imaju bolji kvalitet života. Uz kvalitetan asortiman za kuću, trudimo se da ljudi žive bolje i zdravije. 

Od 2016. u sastavu naše kompanije se nalazi i poznati slovenački brend SVILANIT.

Trenutno imamo 16 maloprodajnih objekata u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Kragujevcu i Zrenjaninu.

Vitapur je najveći proizvođač dušeka u Sloveniji. Svojim kupcima nudimo asortiman za ceo dom, koji je namenjen:

- boljem i zdravijem spavanju (jastuci, pokrivači, posteljina, dušeci, letvice/podnice ...)
- pripremi zdrave i ukusne hrane (posuđe, noževi, drugi kuhinjski dodaci …)
- relaksaciji u kupatilu (peškiri, bade-mantili, prostirke za kupatilo …)
- udobnom odmoru u dnevnoj sobi (dekorativa, ortopedski proizvodi za relaksaciju, papuče …)

Svim našim proizvodima je zajednička kvalitetna izrada od najboljih materijala, pri čemu težimo korišćenju prirodnih materijala. Kad je kvalitet u pitanju - ne pravimo kompromise! Kupcima nudimo samo proizvode u koje i sami verujemo i koji zadovoljavaju najstrožije kriterijume kvaliteta.

Najviše pažnje posvećujemmo upavo vama, našim kupcima, vašim potrebama, zahtevima i specijalnim željama.
Mi osluškujemo svaku vašu želju i potrebu i pokušavamo da iznađemo način da im u potpunosti udovoljimo. U tome uvek uspevamo.

Brend Vitapur je krovni brend kompanije i u okviru njega zastupljeni su najkvalitetniji proizvodi kućnog tekstila, dekorative, posteljina i jastuka izrađenih od prirodnih i inovativnih materijala poput bambusovih vlakana, svile, pamuka, mikrovlakana i tencela. Na tržištu Srbije brend Vitapur prisutan je od 2013. godine.

Podbrend Vitapur Family nudi veliki izbor proizvoda za zdravo i udobno spavanje, proizvode za modernu kuhinju, kupatilo i dekorativne tekstilne proizvode za prijatnu atmosferu u vašem domu.

Brend Hitex je široko rasprostranjen i veoma poznat brend na području bivše Jugoslavije pre svega vezan za zdravo spavanje. U okviru Hitex portfolia nudi se desetak glavnih linija dušeka izradjenih od pene, lateksa, džepičastih opruga i kombinacija materijala, različite visine, tvrdoće i karakteristika. Takođe u ponudi je i širok asortiman nadušeka, letvica-podnica za krevete kao i jastuka izrađenih od prirodnih materijala sa najnovijim tehnološkim rešenjima poput Coolgel-a, Canabia vlakana, 3D materijala.

Brend Svilanit je 2018. proslavio jubilej 80 godina postojanja i dragulj je u našoj kruni sa izuzetnom širinom asortimana u delu kupatilskog i posteljnog programa (peškiri, prekrivači, bade mantili, posteljine…) namenjenog kako najširoj populaciji tako i specijalizovanim kupcima poput hotela, motela, bolnica, domova za negu, pansiona i sl. Na tržištu Srbije brend Svilanit je prisutan preko 35 godina.

Posuđe brenda Rosmarino omogućava jedinstven pristup u pripremi obroka i do savršenstva se podudara sa najprirodnijim načinom kuvanja i pečenja u domaćoj kuhinji. Sa ovim posuđem sve je brže, jednostavnije i iznad svega zdravije – sa vrlo malo masnoće! Napredna tehnologija izrade posuđa od nerđajućeg čelika, livenog gvožđa, sa efektom vulkanskog kamena ili sa mineralnim premazom.

Proizvodi za putovanja brenda Scandinavia su visokog kvaliteta i veoma izdržljivi. Koferi, putne torbe i rančevi namenjeni su za daleka putovanja, jednodnevne ili višednevne izlete i za poslovna putovanja. Idealni su za sve generacije, jer su izuzetno moderni i praktični.

Opšte informacije:

  • Pun naziv pravnog subjekta: Vitapur doo 
  • Poštanska adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 99v, 11070 Novi Beograd
  • Šifra delatnosti: 4641 - Trgovina tekstilom na veliko i malo
  • Matični broj: 20952377  
  • PIB: 108205325
  • Web adresa: www.vitapur.rs 
  • Kontakt telefon: 011/31-22-842 
  • Kontakt e-mail: [email protected]