Vitapur vodič za kupovinu naddušeka

Pravilan izbor naddušeka i zaštita za dušek

Akcija Vitapur naddušeci

Zašto je kupovina naddušeka i zaštita za dušek pametna odluka?

Vitapur naddušeci i zaštite - protiv fleka


Odličan san je osnova za bolji i kvalitetniji život. Na prvom mestu je izbor odgovarajućeg dušeka i jastuka prema Vašem telu. Osim navedenog, takođe veliku ulogu igraju kvalitetna posteljina i pokrivač kao i naddušek i zaštitu za dušek. Zašto?

Naddušeci nude dodatnu udobnost, zaštitu od prljavština i produžavaju životni vek dušeka

Naddušeci visine 3,5 cm ili 7 cm su odličan izbor za sve osobe, koje krevet ne upotrebljavaju samo za spavanje, već i za rad na računaru, pisanje, čitanje, doručak u krevetu ili čak kasnije večere. Zaštite za dušek su tanje (cc 1-1,5 cm) i vaš dušek efikasno štite od fleka i prljavštine, ali i kućne prašine i grinja, te na taj način produžavaju životni vek dušeka. U slučaju noćnog mokrenja ili prolivanja različitih tečnosti, koristite vodootpornu zaštitu za dušek koju možete pronaći u Vitapurovoj ponudi zaštita za dušeke.

Naddušek i zaštita za dušek obezbeđuju zdravu okolinu za spavanje

Dušek upije i do 25% vlage koje telo ispusti telo tokom noći, pa se tako u dušeku, osim vlage, sakupljaju i grinje, bakterija i prašina koju posteljina fizički ne može zadržati. Prozračeni dušeci obezbeđuju zdravu i suvu spavaću okolinu i sprečavaju da se vlaga zadržava u dušeku. Sve zaštite za dušek su perive u mašini za veš, za maksimalnu higijenu.  

Vitapur naddušeci i zaštite - na putovanjima

Naddušek poboljšava udobnost starog dušeka, sofe, kauča ili fotelje 

Stariji, istrošeni dušeci više ne pružaju optimalnu podršku telu, tako da to može biti uzrok lošeg sna i bola u kičmi. Memorijska pena u naddušeku poboljšaće udobnost kreveta, obezbediti higijenu ali i podići kvalitet vašeg sna, bez trošenja mnogo novca. 

Naddušeci su odlični na putovanjima

Deblji naddušeci od memorijske pene često se koriste kod putovanja: u kampu, na vikendu ili u apartmanu. Vaš naddušek će vam obezbediti higijenu i čistoću gde god da se nalazili. Uz naše naddušeke ćete se probudi odmorni i puni energije. Za putovanja najbolji izbor je roll up naddušek koji jednostavno zarolate i spremni ste ići dalje gde vas lepa putovanja odvedu. 

Naddušeci su veoma praktični kao priručni dušek za goste ili prijatelje

Zašto biste kupovali nove dušeke kada možete kupiti naddušeke za goste, prijatelje ili porodicu koja će biti kraći vremenski period sa vama. Naddušeci od memorijske pene su odličan izbor za drage goste koji će prenoćiti kod vas: jednostavno ih namestite na garnituru i to je to. Koristeći naddušek osetićete kako je spavanje mnogo prijatnije i udobnije. Naddušek takođe možete koristiti i kao dodatni ležaj

Vitapur naddušeci i zaštite - jednostavana upotreba

Upotreba naddušeka i zaštita za dušeke vrlo je jednostavna 

Zaštita za dušek je namenjena prvenstveno zaštiti dušeka od prašine, fleka i prljavštine. Zaštite za dušek na svojim uglovima imaju priručne elastične trake pomoću kojih ih jednostavno fiksirate za dušek. Kod nestandarno visokih dušeka, zaštitu ćete jednostavno staviti na dušek, a njegova neklizajuća podloga će se pobrinuti da naddušek ostane na mestu.  

Zavisno od namene za koju vam je potreban, birajte naddušeke ili zaštite za dušeke. Ukoliko želite sprečiti prašinu i druge prljavštine da ulaze u vaš dušek, savetujemo da uzmete zaštite za dušek. Ukoliko Vam treba dodatna udobnost ili jača podloga za
spavanje, izaberite jedan od naših naddušeka.