Vitapur Srbija prva u 2 kategorije na E-Commerce takmičenju

  • 24.2.2023.
Vitapur Srbija prva u 2 kategorije na E-Commerce takmičenju

Vitapur Srbija nedavno je osvojila dve prestižne nagrade na regionalnom e-commerce takmičenju koje organizuje WRA u Zagrebu. Vitapur Srbija je osvojila titulu šampiona kategorije HOME&GARDEN, kao i prvo mesto u kategoriji GARDEN&FURNITURE.

Ovo takmičenje okupilo je mnoge renomirane brendove iz celog regiona, pa je uspeh Vitapura Srbija još veći. Kategorija HOME&GARDEN obuhvata proizvode za kuću i baštu, dok je kategorija GARDEN&FURNITURE fokusirana isključivo na dom i kuću.

Vitapur Srbija je brend koji je u kratkom vremenskom periodu osvojio srca mnogih kupaca u regionu. Njihov asortiman proizvoda obuhvata širok spektar nameštaja za kuću i baštu, kao i dekorativne elemente i opremu za dom. Vitapur Srbija je brend koji se ističe po svojoj inovativnosti, kreativnosti i kvalitetu proizvoda.

Ovaj uspeh na regionalnom takmičenju samo potvrđuje posvećenost brenda Vitapur Srbija ka pružanju najboljih proizvoda i usluga kupcima. Oni su uspeli da se izdvoje među mnogim konkurentima i potvrde svoju poziciju kao lideri u kategorijama HOME&GARDEN i GARDEN&FURNITURE.

Vitapur Srbija je kompanija koja konstantno ulaže u svoj asortiman proizvoda i svoje poslovanje. Naša posvećenost kvalitetu proizvoda i usluga kupcima je ono što nas čini brendom od poverenja.

Ukoliko tražite kvalitetne proizvodeza kuću, kao i dekorativne elemente za dom, ne oklevajte da posetite Vitapur Srbija prodajne centre. Naš asortiman proizvoda će vas sigurno oduševiti, a ovaj uspeh na regionalnom takmičenju samo je dodatna potvrda da su oni pravi izbor za vas.

Share News