Vitapur Srbija prva u 2 kategorije na E-Commerce takmičenju

WEB SHOP Vitapur Srbija je osvojio dve nagrade na regionalnom e-commerce takmičenje u Zagrebu
Pročitajte više »

Senior Popusti - za penzionere, DODATNIH 10% popusta

Dragi penzioneri, Potreban vam je nov dušek, naddušek, kuhinjsko posuđe ili nešto iz asortimana za kuću? Od 10 do 12 Juna, uz penzioni ček ostvarite dodatnih 10% popusta na celokupan asortiman, čak i na već snižene artikle, u svim Vitapur Svilanit prodavnicama. Popust ostvarujete penzijskom karticom ili penzijskim čekom.
Pročitajte više »

Budite se sa bolovima u vratu?

Sve veći broj ludi se nakon buđenja bori sa bolovima u vratu. Postoje načini da se ovaj bol otkloni i smanji. Pročitajte naše savete.
Pročitajte više »

Njeno veličanstvo Lavanda

Lavanda, izuzetno popularna i nadasve  lekovita biljka, najrasprostranjenija na području Mediterana, cenjena je još od davnih antičkih vremena. Ova vrlo nežna i mirisna biljka danas se najviše koristi u kozmetičkoj i medicinskoj industriji.
Pročitajte više »

Nova Vitapur/Svilanit prodavnica u Delta Planet Niš

Ne propustite otvaranje naše nove prodavnice u Nišu u TC Delta Planet Niš, u četvrtak 22. aprila od 13h. POKLON puna torba Vitapur proizvode za prvih 100 kupaca + SPECIJALNI POKLONI!
Pročitajte više »

Nova Vitapur/Svilanit prodavnica u Novom Sadu - TC BIG

Ne propustite otvaranje naše nove prodavnice u Novom Sadu u TC BIG, u subotu 31. avgusta od 10h. POKLON jastuk za prvih 100 kupaca + SPECIJALNI POKLONI!
Pročitajte više »

Dodatni popust za članove Novobeogradskog kluba

Dodatni popust sa karticom Novobeogradskog kluba u svim Vitapur/Svilanit prodavnicama
Pročitajte više »

Velika akcija peškira Svilanit: donesi STARI, odnesi NOVI

Ne propustite akciju Staro za Novo! Zamenite svoj stari peškir za novi - Svilanitov! Samo 2 dana - 15. i 16.03. u svim Vitapur/Svilanit prodavnicama. Donesite svoj bilo koji stari peškir, a u zamenu ćete dobiti novi Svilanit Prima već za 120 rsd. Ukupno ćemo zameniti čak 15.000 peškira, a sve stare doniraćemo azilima za pse i mačke.
Pročitajte više »
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5