U saradnji sa Henkelom: Poklanjamo K2r maramice za hvatanje boja

  • 25.10.2017.
U saradnji sa Henkelom: Poklanjamo K2r maramice za hvatanje boja

Kako održavati bojene tekstilne proizvode?

Postoji revolucionaran proizvod koji će vam pomoći da jednostavno napunite veš mašinu tekstilnim proizvodima, bilo kojih boja, bez brige da će se međusobno ofarbati - Henkel hvatač boja K2r!

Recite NE bojenju veša i sortiranju odeće, a DA K2r Hvataču boja! 

Henkel i Svilanit za vas
Svima nam se bar nekada dogodilo da je određeni komad odeće tokom pranja pustio boju i ofarbao ostali veš. Zbog toga mnogo vremena trošimo na sortiranje odeće po bojama, uključujemo veš mašinu češće, biramo jednobojnu odeću... Da li biste voleli da se rešite ovog stresa?


HenkelŠirom Evrope milioni domaćinstava koriste K2r Hvatač boja (Colour Catcher) maramice kako ne bi gubili vreme na sortiranje veša i na taj način zaštitili svoju garderobu od puštanja boja prilikom pranja. Maramice deluju kao magnet i tokom pranja upijaju sve boje koje odeća pušta, sprečavajući da se bilo šta oboji. Njihovu efikasnost potvrđuje i titula broj 1 maramica u Evropi*.

*Henkel je lider na tržištu u kategoriji hvatača boja, vrednosno (Izvor: Vodeći institut za istraživanje tržišta, 2016). 

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji K2r Hvatač boja je izuzetno efikasan i jednostavan za upotrebu. Kako se koristi?

  1. Pre ubacivanja veša, ubacite maramicu u bubanj mašine
  2. Dodajte veš i deterdžent, nastavite sa pranjem kao i obično
  3. Po završetku ciklusa pranja, izvadite maramicu i veš

Pored boja koje odeća pušta, čestice prljavštine mogu učiniti da odeća izgleda iznošeno. Međutim, K2r Hvatač boja će delovati kao magnet i zamka nepostojanoj boji i nečistoći obezbeđujući maksimalnu zaštitu. Nakon ciklusa pranja, vaša maramica će biti u onoj boji koju je odeća pustila. DOKAZ JE NA MARAMICI!

Sada više ne morate da brinete o potencijalnim nezgodama kao i da gubite vreme na sortiranje veša. Maramice K2r Hvatač boja omogućavaju jednostavno pranje raznobojne odeće bez stresa. Manje sortiranja = manje pranja. Sa K2r Hvatačem boja štedite vreme, vodu i energiju. Recite NE bojenju veša i sortiranju odeće, recite DA K2r Hvataču boja. 

Pored K2r Hvatača boja, u portfoliju brenda K2r možete pronaći i sledeće proizvode: 

K2r Intenzivno belo (Intensive White) - čuvaju blistavost i sjaj belog veša, dok ujedno sprečavaju da on posivi ili požuti
Sredstvo za čišćenje veš mašine 3u1 (Washing Machine Cleaner) - 3u1 formula koja čisti, uklanja kamenac i osvežava mašinu za pranje veša kako bi joj produžila životni vek.
Hvatač boja maramice + sredstvo za uklanjanje fleka (Colour Catcher+Stain Remover) – Hvatač boja maramice u kombinaciji sa sredstvom za uklanjanje fleka deluju već na 30° pri samo jednom  pranju. Idealna kombinacija kada na šarenoj garderobi imate tvrodkornu fleku.


Maramice za intenzivno belo + Sredstvo za uklanjanje fleka (Intensive White+Stain Remover)
 - Zajednička prednost maramica za Intenzivno belo i sredstva za uklanjanje fleka je u tome što će vaš veš zadržati belinu, a ujedno će biti otklonjene i najupornije fleke.

 

U periodu od 30.10.2017. godine, kupite Vitapur i Svilanit tekstilne proizvode u vrednosti od 1.990 din i više i na poklon dobijate kutiju od 10 maramica Henkel Hvatač boja K2r. Akcija traje dok traju zalihe poklona.
http://www.vitapur.rs/dom-i-slobodno-vreme


U Vitapuru vas čeka bogat izbor dekorativnih prekrivača, ćebadi i jastuka.

Ukoliko još niste, nabavite dekorativne prekrivače, ćebad i jastuke iz naše ponude. Imamo širok izbor raznih dekorativnih jorgana i jastuka: različite boje - od svetlih do tamnih, različitih dezena - elegantno, prestižno, floralno, geometrijski... Izaberi za sebe i svoje voljene samo najbolje. Zagrljaj toplote i mekoće za hladne dane.

Share News