Slatki snovi o seksu

  • 26.2.2016.
 Slatki snovi o seksu

Snovi o seksu su sasvim prirodna pojava jer se tokom spavanja, kada smo potpuno opušteni, odražavaju i naše skrivene i/ili nesvesne želje. Međutim, to može biti povezano sa vođenjem ljubavi sa konkretnom osobom. Snovi o seksu sa nekom osobom koja nije vaš partner, mogu biti vrlo česti što ne znači da sa vašim odnosom sa partnerom nešto nije u redu. Sa druge strane, taj san može biti znak da niste dugo imali seksualni odnos i vaša podsvest pokušava nadoknaditi izgubljeno vreme kroz snove.

Snovi o seksu sa nepoznatom osobom? San može implicirati da želite seks bez obaveza, da u vašem životu nedostaje strasti. Ako vam se događa da sanjate i neprekidno tražite prikladno mesto za seks, međutim uvek naiđete na prepreke, to znači da patite od nedostatka intimnosti sa partnerom ili nemogućnosti da uspostavite dugu vezu. Često sanjate o tome da ste sa atraktivnim partnerom u strastvenom stanju ali se vi apsolutno nikako ne možete uzbuditi? Razlog može biti osećaj nemoći rešavanja problema u svakodnevnom životu.

Ako sanjamo o ljubljenju sa osobama iz poslovnog okruženja koje vas zapravo ne privlače a u snu vam stvaraju zadovoljstvo, može značiti da samo želite sarađivati sa njima i da se u stvarnosti divite njihovom poslovnom uspehu. Ako sanjate da imate seks sa šefom, ne znači da želite otići u njegov krevet nego da se bavite pitanjem - kako se u životu dokazati. Osećate znakove nevernosti kod svog partnera? Tada verovatno često sanjate da partner ima seksualne odnose sa nekim drugim. Takvi su snovi možda samo posledica zanemarivanja zbog nedostatka vremena.

Da li sanjate da se upuštate u avanturu sa bivšim partnerom? Do takvih snova može doći ako niste zadovoljni sa novim partnerom, odnosno niste zadovoljni vašim seksualnim životom, kao što ste bili sa prethodnim partnerom. Tada želite dobar seks sa novim partnerom onakav kakav ste imali sa bivšim.Snovi o seksu sa bivšima ne znače uvek da se želite vratiti njima ili da ste nesrećni u trenutnoj vezi. Snovi o seksu nisu neuobičajeni.

Podjednako često seksualne fantazije imaju i muškaraci i žene. Muškarci zaista češće sanjaju o seksu sa nekoliko osoba, a žene o ljubljenju s bivšim.

Prema rečima stručnjaka, snovi muškaraca i žena su različiti s obzirom na različite potrebe, iskustva i želje oba pola.

Share News