Horoskopski znaci i sex

  • 25.2.2016.
Horoskopski znaci i sex

Kako ga namamiti u krevet u skladu sa njegovim horoskopskim znakom?

Svaki horoskopski znak poseduje osobene karakteristike, koje su manje ili više poznate i primenljive. Ali, kakve ih karakteristike krase kada su u pitanju zavođenje i sex? Hajde da saznamo...

horoskop i sex


Ovan - kako ga navesti da bude opsednut tobom?

Budimo iskreni - kako ovnovi uopšte mogu biti opsednuti bilo čime osim samim sobom? Ako ste Ovan, sve je u takmičenju, ovnovi uvek žele da pobede. Kada izgubiš njegovo interesovanje, zauvek ostaješ u prošlosti. Najbolji način da se kod Ovna rasplamsa interesovanje, jeste da probudiš njegov takmičarski duh!

Najlakše ćeš ga zainteresovati ukoliko te uhvati u flertu sa drugima. Time si probudila njegov instinkt alfa mužjaka i njegov glavni cilj postaće da po hitnom postupku ukloni rivale iz svog vidnog polja. Ne može se zapaliti vatru bez varnice. Budi dovoljno nedostižna da bi predstavljala pravi izazov, ali ne previše daleko, jer te u suprotnom neće ni primetiti. Biće zaokupljen sobom.

Najviše uspeha u zavođenju Ovna imaju: Lav, Strelac , Blizanci i Ribe.


Bik – da li je njegova romantična strana u spavaćoj sobi  neobične boje?

Bikovi imaju romantično srce, u pravom smislu te reči. Međutim, iako su romantični, njihovo zavođenje ni najmanje nije dosadno i jednolično. Fizički kontakt sa voljenom osobom je isprepletan senzualnošću. Tokom seksualnog odnosa, uključena su i nadražena sva čula. Oni vole dodir gole kože, miris tvog vrata ... Bik uživa u nežnosti, ali u seksu ima tendenciju da bude posesivan i odlučan.

Najviše uspeha u zavođenju Bika imaju: Rak, Devica i Jarac.


Blizanci - kako zadovoljiti seksualno radoznalog Blizanca?

Blizanac voli raznovrsnost i raznolikost. Jedino što oni ne mogu da podnesu u svojoj spavaćoj sobi je dosada. Slobodno eksperimentiši i saznaj šta on voli. Drugim rečima - ne oklevajte u isprobavanju različitih inovacija. Njihova seksualna radoznalost je izuzetno atraktivna. Međutim, to ima i drugu stranu: Blizanac ne voli monotoniju, tako da često upada u vezu sa nekoliko partnera - čak i u isto vreme. Za Blizanca, mašta je važnija od fizičke strane seksa. Najlakše ćete ga privući verbalnim seksom i dirty talk-om.

Najviše uspeha u zavođenju Blizanca imaju: Vodolija, Vaga, Lav i Jarac.

blizanac i sex


Rak – postoji li prečica za seks sa Rakom?

Da osvojite Raka, trebaće vam mnogo vremena i strpljenja. Rakovi su neverovatno teški za osvajanje i ujedno jako romantični. On često ima manjak samopouzdanja i traže tuđe potvrde da bi se u svojoj koži osećali dobro. Raku je potrebno da zna da ga nećete izneveriti. U seksu, svu svoju energiju fokusira na partnera i čini da se ovaj oseća kao centar sveta. Predigra je za Raka veoma važan deo seksa, zato se potrudite oko „pripreme terena“. Rak će vam tokom seksa pokazati da je bilo vredno!

Najviše uspeha u zavođenju Raka imaju: Škorpija, Ribe i Rak.


Lav - kako seksualno zadovoljiti strašnog Lava?

Lavovi su strastveni po prirodi i strastveni su ljubavnici. Ponašaju se vrlo dramatična i spremni su da se bore za voljenu osobu. Lav voli da je u centru pažnje, a to važi i za seks. Dozvoli mu da bude dominantan tokom seksa i prepusti mu se kao plen. On voli da drži uzde u svojim rukama i da ima apsolutnu kontrolu nad situacijom. Uzbuđuje ga zavođenje, jer je nezaustavljiv borac i šarmer. Za odličan seks možeš pripremiti teren nekim striptizom od koga će mu zastati dah.

Najviše uspeha u zavođenju Lava imaju: Ovan, Strelac i Blizanci.


Devica -  kako opustiti suzdržanu Devicu?

Skromnost je lepa vrlina, ali kod Device to može da pređe u krajnost. Na početku veze, Devica je suzdržana, barem što se tiče seksa. Upecaćete je ako budete strpljivi i sa mnogo samopozdanja.

Iznenađeno ćete uočiti kako na površinu isplivava njena razigrana perverznost. Opustite je nežnom masažom, a zatim možete primeniti divlji pristup. Još nešto – Devica uvek završi ono što je započele. To znači da te iz kreveta neće pustiti nezadovoljenu.

Najviše uspeha u zavođenju Device imaju: Bik, Jarac, Ribe i Škorpija.


Vaga – kako naći ravnotežu u seksu sa Vagom?

Vaga je zaljubljive prirode i svaki put je ubeđena da će to biti zauvek. Koliko se brzo zaljube, tako ih brzo i prođe taj početni zanos te se, bez griže savesti, upuste u potragu za novom, velikom ljubavi. Kada je seks u pitanju, Vaga daje sve od sebe, jer je ubeđene da se ljubi sa osobom svog života. U krevetu je predana i romantična. Voli da menja partnere i položaje u seksu. Iskusni ljubavnici uvek će pronaći ravnotežu između romantičnog i razigranog, divljeg seksa.

Najviše uspeha u zavođenju Vage imaju: Blizanci, Vodolija, Lav, Strelac i Bik.


Škorpija – kako zadovoljiti seksualno gladnu Škorpiju?

Škorpija je poznata kao nezasita kada je seks u pitanju i apetit joj nikada ne nestaje. Ako se plašiš duboke, strasne i bezuslovne ljubavi, ne započinji vezu sa Škorpijom. Kako bi situacija bila komplikovanija, Škorpija je opsednuta ljubomorom i posesivnošću. Škorpija može da deluje prilično agresivno, ali je u globalu pažljiva i nežna. U seksu je kreativna pa nikako nemoj biti dosadna. Čin uvek započni nečim novim – ako ti nestanu ideje ... poseti prodavnicu sa igračkama za odrasle!

Najviše uspeha u zavođenju Škorpije imaju: Riba, Rak, Vaga i Jarac.

skorpija i sex


Strelac – samo za one koji se ne plaše eksperimentisanja!

Kako bi uhvatila korak sa Strelcem, trebaće ti mnogo energije, jer je Strelac nepredvidiv, strastven i spreman na eksperimentisanje. Ako nisi inventivna, kod Strelca ne možeš probuditi interesovanje. Uzbuđuje ga pomisao na seks na neobičnim mestima i isprobavanje svega što je novo. Teško da postoji neka igračkica koju strelac nije isprobao. Strelci nisu za sramežljive.

Najviše uspeha u zavođenju Strelaca imaju: Blizanci, Bik, Rak i Škorpija.


Jarac – kako stidljivog Jarca pripremiti da čini to što poželite?

Mnogi misle da je Jarac stidljiv, ali to je samo spoljna maska. U stvarnosti, on samo čeka na pravu ljubav koja će ga zapaliti do kraja. Kada se Jarac zaljubi, u krevetu će ponuditi široku paletu slatkih čini. U krevet ga nećete odvući samo za jednu noć. Neka se zaljubi u vas, drugog recepta nema! Kada su zaljubljeni daju sve od sebe!

Najviše uspeha u zavođenju Jarca imaju: Devica i Bik.

 
Vodolija – kako uhvatiti i ugrejati hladnu Vodoliju?

Vodolija je očaravajuća i zrači energijom kojoj je teško odoleti. Sa druge strane, beži od obaveza i kada je vreme za akciju, ona prosto nestane. Nemoguće ih je vezati i zadržati samo za sebe. Spolja odaje utisak hladne i nedostupne, što je najčešće varka i maska kako je ne bi ograničavali u njenoj slobodi. Ići će sa vama u krevet, ako je ne budete sputavali i postavljali joj pravila. Dozvolite njenim rukama i jeziku da vas uvedu u neopisiv užitak.

Najviše uspeha u zavođenju Vodolije imaju: Blizanci i Vaga.


Riba – kako uspavanu Ribu ubediti u divlji seks?

Ribe je uspavana, a takav je i seks sa njom. Ponekad je treba prizemljiti i pokazati joj da postoji mnogo veće zadovoljstvo od maženja. Njena intuitivna strana u krevetu je više nego dobrodošla jer u toku seksa ne traži mnogo reči. Kako onda da uhvatiš Ribu? Ponudi joj topao zagrljaj, a zatim uzmi uzda u svoje ruke. Pokaži joj da postoji mnogo više od misionarskog položaja. Ne brini, prijaće joj!

Najviše uspeha u zavođenju Ribe imaju: Škorpija i Rak.

Share News