Seksualne igre u prirodi

  • 14.7.2016.
Seksualne igre u prirodi

Libido raste preko leta i tera nas da razmotrimo mogućnosti za zadovoljavanjem seksualne gladi u prirodi. 
Strast nas pokreće, znoje nam se dlanovi, srce počinje ubrzano da lupa, dah je sve plići i brži, kontakt očima ispod obrva, poljubac ovlaš, prsti klize po naježenoj koži...blago podrhtavanje nogu kao lista na povetarcu...

Seks na talasima

Blago njihanje i talasi koji zapljuskuju vaše telo donose mnogo uzbuđenja. Seks u moru može biti neverovatno erotičan. Da bi bilo što romantičnije, predajte se jedno drugome kada padne mrak. Prvo potražite privatan kutak negde na udaljenoj plaži i zamislite seks na obali, gde će talasi tek blago da dodiruju vaše rasplamsalo telo. Pazite na jake talase i oštre stene kako ne bi došlo do naglog prekidanja idile. Možete da zaplivate i u dublje vode gde će vam trebati malo više veštine i snage. Dušek na naduvavanje obavezno ponesite sa sobom u dubine jer će vam poslužiti kao odlična potpora.

Seks na bazenu

Ljubljenje ispod vode može da se odigrava i na bazenu. Tu vrstu avanture praktikujte u trenucima kada nema najveće gužve i kada u bazenu nema male dece. Bezobrazne igrice u bazenu su pravo adrenalinsko iskustvo. Ne stidite se, dozvolite rukama da zađu ispod njegovog ili njenog kupaćeg kostima. Dodiri mogu biti skoro sasvim nevidljivi. Dodirivanje u bazenu ima svoje granice, a baš u tome je čar. Kada dostignete trenutak u kome imate osećaj da ćete eksplodirati i da više ne možete da se suzdržavate, potražite mesto gde ćete konačno biti sami.

Seks u šumi

U svom okruženju zasigurno imate šumicu koja može poslužiti da zadovoljite svoju maštu. Ako vas uzbuđuje činjenica da vodite ljubav u šumi, odabir lokacije neće biti problem. Nađite prilaz koji nije toliko prometan, sklonite se sa glavnog puta i samo se potrudite da ne budete preglasni. Stablo drveta može biti odličan pomoćni rekvizit za seks. Jednostavno se naslonite na njega ili ga obuhvatite rukama. Neće biti na odmet ni neka prostirka koja će vas zaštititi od iglica, suvog lišća i bubica.

Seks u kampu

I seks u kampu može biti izuzetna avantura jer vas od ljudi deli samo tanak sloj platna šatora. Zapravo zahteva malo eksperimentisanja, ako ne želite da vaša intima postane javna. Ne zaboravite da ugasite baterije ili neki drugi izvor svetlosti jer će u suprotnom vaše kretanje biti svima „servirano na tanjiru“. Samo da budete informisani: zvučni efekti se u kampu šire mnogo daleko.

Jednom se živi. Živite punim plućima.

 

 

Share News