Nekoliko načina da usrećite svog muškarca

  • 12.3.2016.
Nekoliko načina da usrećite svog muškarca

Za svakog muškarca osećaj da je muževan izuzetno je važan. To ne znači da žena sve vreme mora biti popustljiva. Svaki put kada muškarca stavite pred izazov morate se pobrinuti za njegov ego. Podelićemo sa vama nekoliko načina da svog muškarca učinite srećnim.

1. Pobrinite se za njegov ego

Za svakog muškarca osećaj da je muževan je vrlo važan. To ne znači da se žena sve vreme mora ponašati popustljivo. Svaki put kada ga stavite pred mentalni izazov morate se pobrinuti za njegov ego. Između brige za njegov ego i podređenosti njegovoj ćudi velika je razlika.

2. Ne ograničavajte ga

Ako muškarcu u bilo kom smislu ograničite slobodu, postaviće se u odbrambeni položaj i pronaći će način da pobegne i zadrži slobodu. Muškarca ne bi trebalo dovoditi u situaciju da misli da mora tražiti dopuštenje da reši svakodnevne stvari. Ako pokušate kontrolisati svog muškarca, poželeće da pobegne.

3. Pokažite interesovanje za teme koje njega interesuju

Pokažite mu da ste zainteresovana za nešto što ga zanima, iako vas ta tema možda uopšte ne interesuje. Pokažite interes za automobile, tehniku, kulturu, istoriju ili bilo šta drugo. Muškarci vole da pričaju i objašnjavaju. Možda kasnije uključi i vas i zajedno odete da vidite izložbu u muzeju za koju je zainteresovan. Nemojte zaboraviti da su muškarci velika deca i da ne prestaju da se igraju celog života. Pustite ih da se igraju svojim automobilima, kuckaju po garaži, rastavljaju i sastavljaju električne aparate. Sve za dobru zabavu.

4. Ne pokušavajte da ga promenite!

U praksi, ovo je najčešća greška koju žene čine u odnosima sa muškarcima. Ovo je vrlo nezgodan teren jer muški ego to ne dopušta. Ako vam je cilj da nešto promenite, radite to jako sporo, promišljeno i suptilno. Možda sa dozom humora i nekim komplimentom. Muškarci vole da ih žene hvale i time pokazuju da su uočile promenu koju su želele postići. Ne očekujte da se zaljubite u jednu osobu upravo takvu kakva jeste, a da vam kasnije dozvoli da je menjate iz korena. Razmislite: da li bi vam prijalo da vaš muškarac želi vas potpuno da promeni? 

5. Pohvalite svog muškarca u društvu

Svakom alfa mužjaku godi da ga partnerka pohvali u društvu i istakne neka njegova postignuća, vrline, dobre navike i način na koji se ophodi prema svojoj dragoj. Ne preterujte jer preterane pohvale mogu biti kontra efekt. Ispašće papučar pred prijateljima, a to nikako ne želite. Ni vi ni on.

Pogledajte šta su još muškarci izjavili o tome šta im smeta kod partnerki 

Share News