6 razloga zašto kupiti dušek preko interneta

  • 25.2.2016.
6 razloga zašto kupiti dušek preko interneta

Prednosti kupovine kreveta i dušeka preko interneta:

6 razloga zasto kupiti dusek online


1. Pogodan i jednostavan način kupovine
Ne samo da možete da istražujete iz svog doma, već to možete uraditi i na bilo kom drugom mestu. Zatim, to možete uraditi u svako doba – internet je dostupan 24h dnevno, svakog dana u godini.

2. Kupovina bez stresa
Kupovina preko interneta neće vas dovesti do lošeg raspoloženja ili uzrokovati stres – nećete osećati pritisak prodavca ili pak ostati uskraćeni za neke važne informacije usled njegove nezainteresovanosti. Imate dvoljno vremena za donošenje odluke o tome šta i kad kupujete.

3. Više informacija
Kupci onlajn su bolje informisani. Na Internetu možete za svaki krevet ili dušek pročitati sve informacije koje su knjučne za vaš izbor.

4. Vreme za testiranje
Kada kupujete dušek u onlajn prodavnici, imate mogućnost testiranja vašeg ležaja čak 30 dana. Ukoliko vam dušek ne odgovara u potpunosti, možete ga vratiti bez ikakvih dodatnih troškova. Imate dovoljno vremena da spavate na njemu i testirate da li odgovara potrebama vašeg tela.


5. Lakša dostava
Kupovina dušeka i kreveta preko interneta, iz perspektive transporta i isporuke, čak je povoljnija za kupca. Pored toga, uštedećete gorivo i vreme koje biste potrošili na obilazak najrazličitijih prodavnica. Proizvodi vam se isporučuju na kućnu adresu u vreme kada vama najviše odgovara. Ovo će vam uštedeti vreme i novac.

6. Niže cene
I poslednje, ali ne najmanje važno, pri kupovini kreveta i/ili dušeka preko interneta, vrlo često ćete naići na niže cene i uštedeti i do 60%.

Share News