Čistimo zalihe sezonskih proizvoda! Uštedi od 40 do 70% na FINALNIM LETNJIM POPUSTIMA! Iskoristi >>

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 RSD
Pregled narudžbine
Meni

Hitex Dušek od pene Hitex Bamboowave 4 u 1

Besplatna dostava
Besplatna dostava
 
Dušek Bamboowave visine 18 cm, sačinjen od 7-zona, primeren je za sve položaje spavanja. Obzirom da ovim dušekom možete da podešavate tvrdoću podloge na kojoj spavate, više vam neće biti potrebna dva dušeka ili da se selite sa jednog kreveta na drugi. Navlaka od kombinacije bambusovih vlakana I pamuka, može da se skida I pere. Dušek je vakuumski upakovan.
Dušek Bamboowave visine 18 cm, sačinjen od 7-zona, primeren je za sve položaje spavanja. Obzirom da ovim dušekom možete da podešavate tvrdoću podloge na kojoj spavate, više vam neće biti potrebna dva dušeka ili da se selite sa jednog kreveta na drugi. Navlaka od kombinacije bambusovih vlakana I pamuka, može da se skida I pere. Dušek je vakuumski upakovan.
Od
Redovna cena: 36.990,00 RSD
18.495,00 RSD -50%

* obvezna polja

Dušek od pene Hitex Bamboowave 4 u 1
-50% 36.990,00 RSD 18.495,00 RSD
Dostupno Očekivani rok isporuke 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

Finalni popust na dušecima


Linija lavanda proizvoda

Opis

Rotirajuće jezgro za spavanje na mekšoj ili tvrđoj podlozi.

Jezgro ima dve strane različite tvrdoće. Jedna strana je tvrđa, druga mekša što omogućava da podlogu prilagodite svojim potrebama.

  • Tvrđa strana-bež boje: pruža jaču potporu i veći stepen tvrdoće pa je idealan za sve koji vole kompaktniju podlogu za spavanje.
  • Mekša strana – bele boje: pruža mekšu potporu, pa se savetuje svima koji ne vole tvde podloge za spavanje.

Dušek 4 u 1: mogućnost prilagođavanja različitim položajima spavanja

Talasasti oblik jezgra (wave tehnologija) omogućava mekši prelaz između zona i dodatnu mogućnost odabira tvrdoće spram položaja u kom spavate. Rotiranjem jezgra i podešavanjem uzglavlja možete birati između četiri vrste tvrdoće te sebi prilagodite idealnu podlogu.

7 zona – odlična potpora i pravilan položaj tela

Ergonomski dušek je po dužini sastavljen od 7 različitih tvrdoća. Adekvatno raspoređeni, različito tvrdi pojedini delovi dušeka obezbeđuju najbolju potporu vašoj kičmi. Tačke tela koje najviše pritiskaju podlogu za spavanje su ramena, kukovi, kolena, pa ti delovi moraju biti posebno prilagođeni i adekvatne tvrdoće. Samo na ovaj način vaša kičma će imati pravilan položaj i neće biti preopterećena. Kičma je inače deo tela koji nosi najveći teret, pa joj je neophodno da u toku noći ne bude dodatno izložena nepravilnom položaju.

Ortopedsko jezgro za udoban san

Jezgro dušeka je izrađeno od napredne viskoelastične hladno valjanje pene SleepCell Comfort koja vam na kraju napornog dana pruža savršenu udobnost. 18 cm visoko jezgro, najadekvatnije podupire sve delove vašeg tela, a time vam obezbeđuje miran san. Omogućava lakše prilagođavanje kako ramena tako i bočnog dela tela, pa je odmor prijatan.  

Navlaka od pamuka sa bambusovim vlaknima skida se i pere

Da biste obezbedili suvo i sveže okruženje u kom spavate, navlaku smo proizveli od pamuka sa bambusovim vlaknima. Navlaka diše zajedno sa vašim telom, te imate sve vreme osećaj svežine. Vlaga se ne zadržava u njoj i zato je idealna za osobe koje se prekomerno znoje u toku noći. Da bi dušek bio uvek čist i higijenski, navlaka se skida i pere na 30 °C. Jezgro dušeka se ne pere. 

Vakuum pakovanje za praktičan, higijenski i bezbedan transport

Dušek je vakumiran što donosi brojne prednosti. Ova vrsta pakovanja je izuzetno praktična za transport. Dušek ima manji volumen, transport je racionalniji i bezbedniji, a vi dobijate dušek koji niko pre vas nije dodirivao, probao, ležao na njemu. Direktno iz proizvodnje u vašu spavaću sobu.

Proizvedeno u Sloveniji

Naši dušeci Hitex izrađeni su u Sloveniji i poznati su po 20-togodišnjoj tradiciji. Za vas izdvajamo vrhunski kvalitet, izuzetnu udobnost i brižljivo odabrane materijale.

Garancija na dušek je 10 godina.Održavanje

Navlaka se pere u mašini za veš na 30 °C.

Dodatne informacije

Sastav

Navlaka: 35% viskoza, 65% mikrovlakna ClimaSoft Punjenje navlake: 50% pamuk, 50% mikrovlakna ClimaSoft jezgro: poliuretanska pena dve različite tvrdoće (SleepCell Comfot)

Glavne prednosti
  • 2 jezgra u jednom dušeku: rotirajuće jezgro za spavanje na mekšoj i tvrđoj podlozi.
  • 4 položaja spavanja: talasasto sečeno jezgro sa mogućnošću rotiranja položaja uzglavlja, omogućava individualno prilagođavanje tvrdoće dušeka obzirom na vaš položaj spavanja.
  • 18 cm visoko jezgro: nudi idealnu podršku telu u toku spavanja.
  • Jezgro od napredne hladno valjane pene SleepCell Comfort: za visoku udobnost I najadekvatnije prilagođavanje svim položajima spavanja
  • 7 zona: za pravilnu potporu kičmi.
  • Navlaka od bambusa i pamuka: mekana i prozračena, diše zajedno sa vašim telom i odiše svežinom. U navlaci se ne zadržava vlaga, pa je idealna za osobe koje se u toku noći prekomerno znoje.
  • Jednostavan transport: dušek je vakuumski upakovan, pa je transport jednostavan.
  • Slovenački proizvod: kvaliteta, 20 godina tradicije i vrhunski materijali odabrani za naše kupce.

Razlozi za kupovinu

Bambusova vlakna

Bambusova vlakna odlično apsorbuju vlagu i time vaše spavaće okruženje održavaju uvek suvim.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Individualna tvrdoća dušeka

Tvrdoću svakog lateks dušeka prilagođavamo vašoj telesnoj težini i visini. Na taj način smo sigurni da tvrdoća dušeka ortopedski odgovara vašem telu.

Reverzibilno jezgro

Jezgro dušeka je reverzibilno, tako da možete odabrati spavanje na tvrđoj ili mekšoj strani, zavisno od toga kada vam koja više prija.

Plaćanje na rate

Mogućnost plaćanja do 12 mesečnih rata, čekovima i karticama.

Periva navlaka

Sa perivom navlakom, proizvod će uvek biti čist i svež a okolina za spavanje na najvišem stepenu higijene.

Prilagodljiva visina i tvrdoća

Jastuku možete jednostavno oduzeti punjenje i na taj način individualno prilagoditi visinu i tvrdoću. Primeren je za sve položaje spavanja.

EU proizvod

Naše proizvodi odlikuje tradicija i proveren kvalitet.

Vakuumsko pakovanje

Vakuumsko pakovanje omogućava potpuno siguran i jednostavan transport i zauzima vrlo malo prostora.

Za sve položaje spavanja

Proizvod je primeren za svosobe koje spavaju u različitim položajima. Optimalna potpora telu kod spavanja na leđima, boku ili stomaku.

Informacije za kupca

Dostava

Obavlja se kurirskom službom u roku od 3 radna dana. Besplatna je za sve porudžbine preko 6.000 rsd. Za porudžbine manje vrednosti cena zavisi od težine. Detaljnije >>
 

Načini plaćanja

Gotovina, čekovi do 12 rata, svim platnim karticama (Banca Intesa do 12 rata) i po predračunu (uplatnica/virman). Detaljnije >>
 

Kupovina bez rizika

Za sve proizvode nudimo testni period od 14 dana i mogućnost zamene ili povrata novca.
 

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod