LETNJI POPUSTI DO 60% UHVATI TALAS POPUSTA SAZNAJ VIŠE >
Pretraži celu prodavnicu... Kontakt telefon

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 RSD
Pregled narudžbine
Meni
-40% Besplatna dostava Besplatna dostava
-40%Besplatna dostava Besplatna dostava
Dušek od pene Vitapur Lavanda Comfort 16
-40%Besplatna dostava Besplatna dostava

Vitapur Dušek od pene Vitapur Lavanda Comfort 16

4,9 zvezdica na osnovu 47 recenzije
 • Penasti dušek sa 7 zona koji ergonomski pristaje vašoj kičmi za najmirniji san.
 • Univerzalni krevet, pogodan i za mlađe generacije i osobe do 75 kg.
 • Bočna mrežasta 3D tkanina za veću prozračnost kreveta.
 • Navlaka koja se može skinuti i prati sa esencijom lavande.

* obvezna polja

Od
Redovna cena: 24.990,00 RSD
14.994,00 RSD -40%
Dostupno Očekivani rok isporuke 5-7 radnih dana.
Besplatna dostava
Sigurna kupovina sa MasterCard ID Check i Visa Secure.
30-dnevna garancija zadovoljstva Garantujemo bezbrižnu kupovinu na online prodavnici. Ukoliko niste 100% zadovoljni proizvodima možete ih vratiti u roku od 30 dana.
Potrebna Vam je pomoć?

Dušek od pene Lavender Comfort 16 sa 7 zona je najuniverzalniji dušek, koji je pogodan i za mlađe generacije i osobe do 75 kg. 7 zona različite tvrdoće pravilno podržavaju svaki deo vašeg tela i obezbeđuju pravilan položaj kičme. Kakvu promenu možete da osetite? Dublji, kvalitetniji odmor i mnogo dana sa više energije. Ortopedsko jezgro od visoko elastične pene savršeno se prilagođava telu. Dodatnu udobnost pruža nežni miris lavande u koricama, koji umiruje, ublažava napetost i nesanicu. Prekrivač za krevet se skida i pere na 40 °C

7 zona za odličnu podršku i pravilan položaj tela

7 zona za odličnu podršku i pravilan položaj tela

Ergonomski dušek se po dužini sastoji od 7 zona različite tvrdoće za glavu, ramena, kukove, lumbalnu regiju i noge. Pravilno raspoređeni delovi dušeka, pružaju ispravan oslonac vašem telu. Tako vaša kičma ima oblik ravne linije i pravilan fiziološki položaj, što garantuje buđenje bez bolova i ukočenosti.

Univerzalni krevet, pogodan i za mlađe generacije.

Dušek Lavender Comfort 16 je savršen za sve ljude do 75 kg koji žele da se probude pospaniji, odmorniji i sa više energije. Prepustite se univerzalnom krevetu od pene koji vas impresionira svojom univerzalnošću, prozračnošću i zaista jednostavnim održavanjem.

Univerzalni krevet, pogodan i za mlađe generacije.
Ortopedsko jezgro za udobno spavanje.

Ortopedsko jezgro za udobno spavanje.

Ergonomski dizajnirano jezgro je dizajnirano i razvijeno za sve položaje spavanja: spavanje na boku, stomaku i leđima. Penasto jezgro SleepCeel Comfort impresionira svojim odzivom na sve pokrete vašeg tela. To važi i za sve one koji noću često menjaju položaje spavanja.

Podrška u 7 zona na ključnim lokacijama.

Da li želite pravu podršku za leđa? 7 različitih tvrdoća dušeka sa 7 zona pruža odgovarajuću podršku za svaki deo kičme, ramena i kukove. Vaši pršljenovi će biti poravnati, a mišići će biti potpuno opušteni u svakom položaju za spavanje. Vaš san će stoga biti još dublji i kvalitetniji.

Podrška u 7 zona na ključnim lokacijama.
Prozračan san u zagrljaju lavande i AirMesh tkanine.

Prozračan san u zagrljaju lavande i AirMesh tkanine.

Prekrivač za krevet obogaćen je nežnom esencijom lavande i AirMesh tkaninom koja uspostavlja odličnu cirkulaciju vazduha. Bolja prozračnost vas prijatnije uljuljka u kvalitetan odmor. Navlaku možete lako skinuti i oprati na 40 °C, održavajući higijenu na najvišem nivou. Krevet je stoga pogodan i za alergičare i astmatičare koji žele da se bude pospaniji.

Koje letvice odabrati?

Za penaste dušeke je obavezna upotreba fleksibilnih letvica. Takve letvice pružaju veći komfor, pravilnu podršku telu tokom spavanja, sprečavaju ulegnuća i zadržavanje vlage i na taj način omogućavaju odgovarajuću ventilaciju.
Koje letvice odabrati?
Zašto kupiti
 • Izaberite krevet od visokokvalitetne pene koji vas impresionira svojom univerzalnošću, prozračnošću i zaista jednostavnim održavanjem.
 • Dušek Lavender Comfort 16 je savršen za sve ljude do 75 kg koji žele da se probude pospaniji, odmorniji i sa više energije.
 • 7 različitih tvrdoća dušeka pružaju odličnu podršku i pravilan položaj tela. Pogodno za sve koji žele rasterećenu kičmu i pravilan fiziološki položaj tokom spavanja.
 • Visokoelastična hladno presovana poliuretanska pena SleepCell Support vam pruža udobnost i odgovarajuću podršku telu tokom spavanja. Krevet je stoga pogodan za sve koji žele zdrav i kvalitetan odmor.
 • AirMesh vazdušni modul uspostavlja cirkulaciju vazduha i odvodi vlagu, stvarajući suvu površinu za spavanje. Pogodno za sve koji vole da spavaju u stalno svežem i prozračnom prostoru za spavanje.
 • Prevlaka koja se može skinuti može se prati na 40°C, tako da je krevet pogodan za sve sa osetljivom i problematičnom kožom, alergičarima i astmatičarima.

14-dnevni testni period, 2-godišnja saobraznost + 8-godišnja produžena garancija
Svi naši dušeci imaju tradiciju dužu od 20 godina. 14-dnevni testni period od dana isporuke omogućuje vam da isprobate dušek i uverite se da li vam odgovara. Isključivo uz korištenje odgovarajućih letvica za krevet, odobravamo 2-godišnju saobraznost i 8-godišnju produženu garanciju. Više na https://www.vitapur.rs/garancija

Održavanje

Prekrivač za krevet koji se može skinuti i prati na 40 °C

Specifikacija
 • Zone podrške i udobnosti: 7 zona.
 • Visina kreveta: 16 cm.
 • Pokrivna tkanina: 100% mikrovlakna.
 • Jezgro: SleepCell Support hladno presovana poliuretanska pena.
 • Navlaka koja se može skinuti i prati: da, na 40 °C.
 • Nivo tvrdoće: 5/10 (meko).
 • Pogodno za težinu: do 75 kg.
 • Preporučena osnova sa letvicama: stegnute fleksibilne letvice.
 • Dimenzije: 80 x 200 cm, 90 x 190 cm, 90 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm.
 • Testni period: 30 dana.
 • Garancija i produžena garancija: 2 godine garancije + 8 godina produžene garancije.*
* Važi kada se odgovarajuća podloga od letvica pravilno koristi. Više na https://www.vitapur.rs/garancija
Saveti i napomene

Zbog lakšeg transporta i maksimalne zaštite, dušek je vakuumiran i urolan. Nakon otvaranja, potrebno je da stoji 24h na ravnoj površini, bez korišćenja, kako bi se u potpunosti formirao.

Ocene i mišljenja