Višestrana upotreba naddušeka - lako i jednostavno do odličnog odmora

  • 5.7.2017.
Višestrana upotreba naddušeka - lako i jednostavno do odličnog odmora

U šatoru, kao dodatni ležaj ili za vežbanje... Da li ste znali da se naddušeci mogu upotrebljavati na više načina?

Naddušeci se mogu koristiti na više različitih načina. Pre svega funkcija im je da poboljšaju udobnost podloge na kojoj spavate, kako starih tako i novih dušeka, mogu poslužiti kao dodatan ležaj za vaše goste ili kao podloga za igru za vaše mališane.

Šta je zapravo naddušek?

Naddušek je podloga debljine između 3,5 i 7 cm. Namenjena je pre svega poboljšanju udobnosti ležaja na kom spavate, bilo da se radi o starom ili novom dušeku ili krevetu. Uz pomoć naddušeka, vaš ležaj će postati mekši, udobniji (to se odnosi na niže naddušeke koje postavljate na podlogu koja vam je suviše tvrda), a pojedini naddušeci služe i kao dodatni ležajevi (to se odnosi na više naddušeke i koriste se kod dušeka, kaučeva i sofa koje su blago izgubile formu, nisu više udobne za spavanje te se uz pomoć tvrđih/viših naddušeka premošćava period do kupovine novog dušeka ili ležaja na kom spavate).

Pored udobnosti, naddušek će postojeću podlogu na kojoj spavate zaštititi od prljanja, prašine i produžiti joj životni vek.

Od čega su izrađeni naddušeci

Naddušeci su izrađeni od pene ili kombinacije poliuretanske i memorijske pene. Memorijska pena prepoznaje oblik tele te mu se u potpunosti prilagođava. Naddušeci od poliuretanske pene i memorijske pene su obično kompaktniji te pored povećavanja udobnosti postojećeg ležaja služe i kao dodatni ležaj za goste, na kampovanju, letovanju, vikendici.... Navlaka naddušeka ima donju neklizeću tkaninu kako bi se sprečilo spadanja i pomeranje na dušeku, kauču, sofi,...

Poboljšava udobnost starih dušeka

Ukoliko je vaš dušek star, ali ga nećete menjati još narednih godinu-dve, onda je naddušek odličan izbor. Uz pomoć naddušeka zasigurno ćete postići dodatnu udobnost. Naddušek će donekle popraviti deformisanu i istrošenu površinu starog dušeka i omogućiti vam da ponovo udobno spavate.

Kao dodatan ležaj za vaše goste

Ukoliko imate problem sa brojem kreveta kada vas iznenade gosti, naddušek je idealno rešenje. U tom slučaju, naddušek od 5 ili 7 cm će vašim gostima pružiti savršen odmor.

Za kampovanje, vikend odmore i putovanja

Zašto ne biste spavali udobno i na odmoru? Naddušeci su idealno rešenje, ako boravite u šatoru, kamp kućici, vikendici ili nekom drugom mestu, jer ne morate više spavati na tvrdom podu ili krevetu čija vam tvrdoća ne odgovara.

Kao podloga za vežbanje ili igru vaših mališana

Naddušeci služe i kao podloga za vežbanje, jogu, pilates a savršeni su za vaše najmlađe kao podloga za igru.

Multifunkcionanost naddušeka zasigurno će vas oduševiti. Proverite ponudu na našoj internet stranici gde ćete pronaći širok asortiman naddušeka i odabrati baš ono što vama najviše treba. 

Share News