Zašto je kupovina naddušeka pametna odluka?

  • 26.2.2016.
Zašto je kupovina naddušeka pametna odluka?

Zašto je kupovina naddušeka pametna odluka?

Odličan san je svakako osnova za bolji i kvalitetniji život, a na kvalitet sna utiče nekoliko stvari. Na prvom mestu je odabir najboljeg dušeka i jastuka. Oni moraju u potpunosti odgovarati našem telu. Ako se na drugom mestu po značaju nalazi adekvatan pokrivač, onda se na trećem mestu zasigurno nalazi naddužek. Zašto?

Jer obezbeđuje efikasnu zaštitu od prljanja, flekanja i produžava životni vek novog dušeka.

Naddušek (memorijska prostirka) je odlično rešenje za sve one koji krevet ne koriste samo za spavanje, već i za rad na računaru, čitanje, pisanje pa čak i za doručak ili kasnu večeru. Naddušek vaš dušek efikasno štiti od prljanja, fleka a ujedno pruža zaštitu i od kućne prašine i grinja te na taj način produžava životni vek dušeka. Vaš novi dušek ce se manje trošiti a samim tim ćete mu podužiti životni vek. U slučajevima noćnog mokrenja, prekomernog znojenja ili prosipanja tečnosti, u našem asortimanu možete pronaći i vodootporne zaštite za dušek.

Jer ćete imati uvek čisto i sveže okruženje za spavanje

Dušek upije cak 25% vlage koje telo emituje u toku noći, a nakon višegodišnje upotrebe u dušeku će se nakupiti prilična količina prašine, grinja i epitela, a sve to u toku noći prilikom okretanja udišete, što dovodi do alergija i nezdravog okruženja za spavanje. Naddušeci i zaštite za dušek učinice vaše okruženje prijatnim za spavanje, nećete osetiti vlagu koju vaše telo emituje u toku noći, a uz činjenicu da ih možete prati, uvek ćete imati čistu podlogu na kojoj spavate.

Dobijate više udobnosti na postojećem dušeku, sofi, pomoćnom ležaju

Stariji, ulegnuti dušeci ne nude više adekvatnu podporu vašem telu, a to može biti uzrok lošeg sna ili bolova u leđima i kičmi. Uz pomoć naddušeka od memorijske pene vratićete udobnost krevetu na kom spavate, a ujedno ćete spavati na čistoj podlozi što će uveliko povećati kvalitet vašeg sna i odmora, a da pri tom ne morate da potrošite mnogo novca za kupovinu novog dušeka.

Jer su odlični za putovanja

Deblji naddušeci od memorijske pene mogu da se ponesu na putovanja: kampovanje, vikendice ili apartmani. Bez obzira na to gde se nalazite, naddušek će vam pruziti udobnost i čistoću koja vam je neophodna, a vi cete se ujutru probuditi odmorni i puni energije za nove aktivnosti. Za putovanja su posebno pogodni naddušeci koje jednostavno urolate te sebi obezbedite savršeno spavanje bez obzira gde se nalazite.

Jer su priručno rešenje kada vam je potreban dodatan dušek za goste

Zašto biste kupovali nove ležaje kada vam dolaze gosti na dva, tri dana? Naddušeci od memorijske pene odličan su izbor kada vam dođe rodbina ili prijatelji. Jednostavno ih namestite na garnituru ili sofu te u trenutku imate udoban krevet za spavanje. Vaši gosti zasigurno će biti oduševljeni udobnošću.

Jer je njihova upotreba sasvim jednostavna

Zaštite za dušek koje su namenjene pre svega zaštiti vašeg dušeka, jednostavno pričvrstite elastičnim trakama, a naddušeke koji su namenjeni udobnosti samo stavite na dušek. Zahvaljujući neklizajućoj podlozi, oni će ostati pričvršćeni za krevet.

 


Share News