Kakve peškire ove godine nosite na plažu?

  • 14.6.2017.
Kakve peškire ove godine nosite na plažu?

Još malo i krećemo na more. Neki od vas su možda već tamo. Za udobno lenčarenje na plaži su neophodni kvalitetni peškiri, nežni na dodir. Što je gušće tkanje, to su peškiri mekši i maju veću moć upijanja. Međutim, uz sve to naravno želimo da nam peškiri budu i lepo dizajnirani, moderni, interesantnih boja i oblika.

Klasični prvougaoni peškiri su uvek moderni

Pravougaoni peškiri svakako ne izlaze iz mode. Menjaju se boje i dezeni, u skladu sa aktuelnim modnim trendovima. Ako želite da se izdvojite iz gomile i istaknete na plaži, izaberite šarene peškire, jarkih boja. Roze, tirkizna, narandžasta, žuta i plava su in boje ovog leta i morate h imati. Ove sezone na peškirima za plažu takođe dominiraju motivi životinja, krupnog cveća, prugica, kao i vintage dizajn.

Okrugli peškiri kao najveći hit ovog leta

Za okrugle plažne peškire ste sigurno čuli, a velika je šansa i da ste ih već kupili. U poslednje dve godine ovakvi peškiri su došli do izražaja, pa je ovakav peškir hit ovog leta

Kakve boje i dezeni preovlađuju na okruglim peškirima? Crno-bela ili plavo-bela kombinacija, peškiri sa resicama, vintage dezeni i boje, crtice … praktično je dovoljeno sve što daje dozu svežine i prati letnju atmosferu. 

Ne samo modni trend - okrugli peškiri su vrlo praktični

Okrugli peškiri nisu samo posebni zbog svog inovativnog oblika, već su i vrlo praktični. Veoma su veliki, pa na njima može istovremeno ležati više osoba. Pri tom, ne morate ih stalno rotirati ka suncu, kako biste uhvatili idelanu boju, samo se jednostavno premestite na peškiru. Zgodno, zar ne?

Odaberite peškir koji vam se sviđa i naravno onaj na kome će vam biti udobno na plaži.

Uživajte na plaži :)


Share News