Idealan poklon prema astrološkom znaku

  • 25.2.2016.
Idealan poklon prema astrološkom znaku

Idealan poklon prema astrološkom znaku

Idealan poklon prema astrološkom znaku

Ovan: Ovnovi su poznati po svojoj energiji i predanosti sportu pa je za pripadnike ovog znaka idealan poklon neki sportski rekvizit ili karte za utakmicu omiljenog kluba. Takođe, s obzirom na to da Ovan mora biti prvi u svemu, njega može obradovati samo poklon koji je nešto novo, nikako nešto što imaju svi. Ono što mu poklonite mora biti izazovno i uzbudljivo, što se uklapa u njegovu prirodu. Može mu se dopasti kaciga za motor ili kapa, neki preparat za negu kose. Poklon bi bio prikladan u crvenoj boji.

Bik: Rođeni u znaku bika su gurmani, ljubitelji prestižnih i retkih stvari. Za njih je najprimereniji poklon večera u odličnom restoranu, opuštanje u SPA centru ili luksuzna posteljina. Oni vole luksuz i materijalnu udobnost tako da obožavaju kvalitetne i skupe poklone. Najviše će ih obradovati nakit ili novac u koverti. Zatim, možete im pokloniti udobnu odeću, šalove, marame, torbu ili novčanik. Isto tako obradovaće se izlasku u restoran. Poklon bi bio prikladan u nekoj od pastelnih boja, posebno ružičastoj.

Blizanac: Za blizance, koji su veliki intelektualci, idealan poklon je pretplata na omiljeni časopis, dokumentarni film na DVD-u ili ulaznice za koncert ili dobru predstavu. Rođeni u ovom horoskopskom znaku su radoznali i vole zanimljive stvari. Njima je najbolje pokloniti mobilni telefon, jer vole mnogo da razgovaraju. Ako niste pri novcu obradovaće se i rukavicama ili satu. Isto tako, s obzirom na to da vole da čitaju, dobro bi došla neka zanimljiva knjiga, komplet olovaka ili aranžman za neko kraće putovanje.

Rak: Rak je emotivan znak, naročito vezan za dom. Zato je za pripadnike ovog znaka najprimereniji poklon onaj vezan uz kuću i uređenje interijera. Poklonite mu priručnik za uređenje okoline po feng shui metodi ili neki od modernih kućnih aparata. Žene bi se jako obradovale nakitu sa biserima, mesečevim kamenom ili srebrnom nakitu. Svideo bi im se i neki srebrni escajg, oprema za ribolov ili čamac. Poklon bi bio prikladan u srebrnoj boji. Biće oduševljeni što ste se setili poklona i samo cveće ili flaša vina može ih obradovati.

Lav: Lavovi vole svetlucavo, vole biti u centru pažnje, pa i poklon mora biti u skladu s njihovim karakterom. Poklonite mu kurs golfa, retki parfem ili ulaznice za koncert - naravno u prvom redu. Vole skupe i glamurozne poklone, prate modu i znaju šta je in. Ako raspolažete većom sumom novca obradovaće ih komad garderobe od nekog poznatog dizajnera, fancy odeća, ali i garderoba koja blješti ili je sa šljokicama. Od nakita najviše bi voleli dobiti dijamant ili zlato. U obzir dolaze i neko umetničko delo.

Devica: Za device kažu da su dobro organizovani, ljubitelji reda i zdravog života. Poklonite mu ručni sat ili kožni planer. Oni voli praktične i korisne poklone. Možete im  pokloniti knjige ili priručnike o zdravlju, jer vole da čitaju. Zatim, neke sitnice, olovke, preparat sa lekovitim dejstvom ili masažer. Device vole sivu boju.

Vaga: Rođeni u znaku vage vole sve što je lepo, zato je za njih idealan poklon neki modni dodatak kao šal, kravata ili remen. Imaju istančan ukus i nemojte ni slučajno da im kupujete nešto na rasprodaji ili kič. Najviše vole parfeme, nešto od kozmetike, kreme za lice ili elegantnu garderobu. Muškarci bi se obradovali kravati ili umjetničkom delu. Poklon u plavoj boji je sasvim prikladan ili upakovan u plavi papir.

Škorpija: Škorpije su ljubitelji tajanstvenog i mračnog, a kažu i da su najseksualniji znak. Poklonite joj parfem, detektivski roman ili teleskop. Kad dobije poklon pitaće se šta se krije iza toga, jer je jako sumnjičava. Voli poklone tamnih boja, najviše crne ili tamnocrvene. Odgovaralo bi je erotski donji veš, seksi spavaćice i seksualni rekviziti. Zanimale bi ih i knjige o okultnom i mističnom, ali i o misterijama i hipnozi.

Strelac: Strelac je društveni znak, koji voli da organizuje zabave. Voli putovanja, pa će najprikladniji poklon biti set putnih kofera, set za roštilj ili prenosni DVD. Oni su takođe srećni kada poklanjaju. Vole da dobijaju suvenire sa putovanja i elitne stvari. Takođe, nešto egzotično, kao mač ili sportski rekvizit, ali i aranžman za dalje putovanje. To što im poklonite treba da bude u jarkoj boji. Ako poklanjate garderobu ona treba da je od poznatog dizajnera.

Jarac: Za pripadnike ovog znaka poznato je da vole praktične stvari. Poklon, koji odaberete za njih mora biti koristan: električni alat ili priručnik će ih oduševiti. Cene vredne stvari, pa bi ih obradovao neki komad skupog nakita s kristalima ili dragim kamenjem, posebno s kamenom oniksom, ametistom ili plavim safirom. Osim toga, obradovale bi ih kožne stvari – od garderobe do kaiševa, tašni i cipela. Muškarac bi se obradovao putnoj torbi ili kišobranu. Boja poklona trebalo bi da bude crna, smeđa ili tamnoplava.

Vodolija: Poklon za vodoliju mora biti drugačiji i poseban, razveselite je najnovijim tehnološkim primerkom tableta ili fotoaparata. Voli pomalo otkačene i nesvakidašnje stvari i dopalo bi joj se nešto originalno i neobičnog oblika ili kroja. Njima bi se svidelo nešto moderno ili modernog kroja i to u tamnijim nijansama. Oni vole iznenađenja.

Ribe: Ribe su vrlo romantičan i kreativni znak, oduševiće ih ljubavna knjiga, film s tematikom istorijske fantastike ili primerak umetničkog dela. One su osjetljive i suptilne i želele bi da instiktivno pogodite šta žele. Nešto od garderobe lakih ili svilenih materijala, cipele, papuče, čarape ili kozmetika za žene. Za muškarce neka umetnička slika, fotoaparat, kameru, knjiga o psihologiji ili album bili bi prikladni. Žene najviše vole poklone u ljubičastoj, a muškarci u plavoj boji.

Share News