Velika zamena jastuka STARO za NOVO

Zamenićemo čak 1.000 jastuka!

U periodu od 22. do 27. Aprila 2021, u svim Vitapur/Svilanit prodavnicama - Velika zamena jastuka »STARO za NOVO«. Baci svoj stari jastuk i zameni ga novim Vitapur Cannabia jastukom za samo 1.199 dinara! A kako učestvovati na mreži? Pročitajte ispod!

Zbog epidemije ove godine nećemo skupljati stare jastuke, ali verujemo da želite promeniti Vaš stari jastuk i zamenite ga za NOVI jastuk Cannabia Soft za samo 1.190,00 RSD. Zato požurite, količine su ograničene, samo 1000 komada.

Možete učestvovati na dva načina:

U obrascu ispod upišite svoju elektronsku adresu i dobićete KOD, koji možete iskoristiti za kupovinu novog jastuka Cannabia Soft.

Od 22.4.2021 do 27.04.2021 posetite naše prodavnice na teritoriji Srbije i recite da ste se odlučili za NOVI Cannabia Soft jastuk.

Zašto menjati jastuk svake 3 godine?

ŠOKANTNO STANJE u jastucima. Prosečni jastuk akumulira više od 40 miliona grinja, više od milion mikroba i do 20 litara znoj godišnje.
Za 3 godine u jastuku se nakuplja ogromna količina prašine, prljavštine i znoja. U proseku čovek svake godine baci do 20 litara znoja u jastuk, koji apsorbuje poput sunđera.
Najopasniji su grinje. Odrasla osoba dnevno ljušti oko 1,5 g mrtve kože kojom se grinje hrane. Njihova tela i sekreti izazivaju simptome alergije kod nekih ljudi.
Jastuk gubi oblik nakon 3 godine i više ne nudi odgovarajuću potporu. To često rezultira bolom u vratu i umorom.

Uradite nešto za sebe i druge. Akcija humanitarnog karaktera.