Vitapur Family Jastuk Vitapur Family Cannabia Soft

Mekan i univerzalan jastuk sa prirodnom vlaknima konoplje, donosi odličnu udobnost i prozračenost. Namenjen osobama koje vole mekane i niže jastuke. Dimenzija: 50x70 cm. Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 4.990,00 RSD

2.994,00 RSD

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Jastuk Vitapur Family Cannabia Soft

Dušeci Hitex

Opis

Mekan i univerzalan jastuk sa prirodnim vlaknima konoplje, koji osiguravaju izuzetnu prozračenost i dugotrajnost.

Vlakna konoplje u jastuku

Tkanina od konoplje odličan je izbor iz više razloga:

 • zadržava prijatan miris i osećaj svežine
 • prirodno je otporna na buđ i mikroorganizme
 • sama tkanina konoplje je otporna i ima duži vek trajanja
 • s godinama postaje mekanija, pritom zadržava svoje pozitivne osobine 
 • vrlo je prozračena, omogućava efikasno odvajanje viška vlage, a spavanje čini prijatnijim

 

Izuzetna prozračenost, za manje znojenja

Navlaka jastuka sa prirodnim vlaknima konoplje pomaže u sprečavanju prekomernog znojenja tokom spavanja. AIRMESH Clima klimatski modul osigurava dodatnu svežinu. Rubovi jastuka su izrađeni tako da je površina klimatskog modula od 3d airmesh zračne tkanine. Tako se uspostavlja odlična cirkulacija vazduha. Prozračena navlaka zajedno s ultra vazdušastim mrežicama klimatskog modula efikasno odvaja vlagu i stvara suvu i svežu površinu.

Dugotrajnost

Zbog izdržljivih vlakana konoplje, tkanina jastuka je dugotrajnija i otpornija i može se koristiti godinama. I nakon puno pranja, navlaka će zadržati svoj lep i prirodan izgled.

Potpuna mekoća i udobnost

Jastuk će vas razmaziti svojom potpunom mekoćom i udobnošću. Punjenje jastuka je napravljeno od najfinijih poliesterskih vlakana, koja su najsličnija pravom guščjem paperju. Bićete iznenađeni izuzetnom mekoćom i praktičnom prilagodljivošću jastuka, koji se vraća u prvobitni položaj. Za potpunu udob

nost je sama navlaka jastuka popunjena s najfinijim vlaknima, čime je još više povećana udobnost tokom spavanja, kao na pravom paperju. Jastuk lako gužvate i savijate, prilagođavate prema želji, jer se odlično prilagođava telu, a najmekanije punjenje osigurava vraćanje jastuka u prvobitni položaj.

Jastuk primeren za sve položaje spavanja

Klasični jastuk primeren je za sve položaje spavanja. Predstavlja idealan izbor za sve one, koji se ne mogu odlučiti za idealan jastuk ili spavaju u sv

im položajima. Jastuk će u svim slučajevima i bez obzira na položaj spavanja, pružati optimalnu potporu glavi i vratu, a vi ćete se buditi sveži i odmorni.

 

Periv jastuk za svežinu i čistoću

Jastuk je periv na 60 °C, čime ćete obezbediti uvek svežu i čistu okolinu za spavanje. Oslobodićete se od prašine i prljavštine i održavati čistoću na najvišem nivou. Jastuk je primeren za osobe sklone alergijama i astmatičare, jer se ne stvara okolina za razvoj grinja, koje su uzročnici alergija.Održavanje

Jastuk je periv na 60 °C i može se sušiti u mašini za sušenje veša.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
 • Izuzetna prozračenost koja pomaže u sprečavanju prekomernog znojenja
 • Ugodna mekoća, kao guščje paperje
 • Jastuk primeren za sve položaje spavanja
 • Periv jastuk, za najviši nivo čistoće - prilagodljiv jastuk, koji se vraća u položaj, za najbolju optimalnu potporu glavi i vratu.
 • Tkanina od konoplje je prozračena, izdržljiva i prijatna na dodir 
 • Većina tkanina od konoplje se jednostavno reciklira, sama konoplja za svoj rast ne traži otrovne pesticide i herbicide, što znači da nije štetna za okolinu i još važnije, za naše zdravlje
 • Dimenzije: 50x70 cm.
Sastav

Tkanina: 20% vlakna konoplje, 30% viskoza, 50% poliester

Punjenje navlake: 100% poliester

Punjenje jastuka: 100% poliester

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Perivo do 60 °C

Proizvodi su perivi, čime je omogućeno konstantno održavanje čistoće i higijene na najvišem nivou.

Primereno za osobe sklone alergijama

Proizvod je u celosti periv na 60°C i primeren za osobe sklone alergijama. Održite higijenu na najvišem nivou.

Izdržljiva tkanina

Proizvode odlikuje najbolji pamuk, koji svojom dugotrajnošću pruža lakše održavanje.

Vodič za odabir jastuka

Dobar jastuk nije samo asesoar u spavaćoj sobi, već kompletno rešenje za dobro spavanje. Vodič za pravilan odabir jastuka će vam biti od velike pomoći.

Jastuk u potpunosti periv

Pranjem ćete se osloboditi prašine i prljavštine. Vaš jastuk će ponovo biti čist i svež.

Za sve položaje spavanja

Proizvod je primeren za svosobe koje spavaju u različitim položajima. Optimalna potpora telu kod spavanja na leđima, boku ili stomaku.

Plaćanje, isporuka i povrat

Plaćanje: Pouzećem (gotovina i čekovi do 12 rata), po predračunu (uplatnica/virman), platnim karticama (Intesa karticama do 12 rata). Detaljnije >>
 

Dostava: Besplatna za porudžbine preko 6.000 rsd. Obavlja se kurirskom službom u roku od 3 radna dana. Kurir putem telefona, najavljuje tačan termin isporuke. Detaljnije >>
 

Posebne porudžbine: Za proizvode izrađene po posebnoj porudžbini (letvice za krevet), važi produžen rok isporuke do 30 dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Za sve proizvode garantujemo testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni, nudimo mogućnost zamene ili povrata novca.

Recenzije

Oceni proizvod