Pretraži celu prodavnicu... Kontakt telefon

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 RSD
Pregled narudžbine
Meni
-50%
 
-50%
Celogodišnji pokrivač Vitapur Hitex Bamboo 4 seasons
-50%

Vitapur Hitex Celogodišnji pokrivač Vitapur Hitex Bamboo 4 seasons

 • Set od 2 pokrivača za upotrebu u svim sezonama.
 • Navlaka od 100% nebeljenog pamuka.
 • Punjenje od bambusa za izuzetnu prozračnost.
 • U celosti periv pokrivač.

* obvezna polja

Od
Redovna cena: 12.990,00 RSD
6.495,00 RSD -50%
Dostupno Očekivani rok isporuke 5-7 radnih dana.
Besplatna dostava iznad 6.000,00 RSD.
14-dnevna garancija zadovoljstva Garantujemo bezbrižnu kupovinu. Ukoliko niste 100% zadovoljni proizvodima možete ih vratiti u roku od 14 dana.
Potrebna Vam je pomoć?

Set od dva pokrivača Bamboo 4 Seasons od bambusovih vlakana, oduševiće vas udobnošću u svim godišnjim dobima. Kombinacija visokokvalitetnih mikrovlakana i prirodnih bambusovih vlakana, sa izuzetnim kapacitetom odvajanja vlage i apsorpcije, pruža komfor onima koji se mnogo znoje tokom sna. Pokrivači se potpuno mogu oprati na 40 °C.

 1. Tkanina pokrivača: nebeljeni pamuk
  Navlaka pokrivača je napravljena od nebeljenog pamuka, koji će vas iznenaditi ugodnim osećajem i izuzetnom prozračnošću. Pamučna vlakna karakteriše izuzetna apsorpcija, odvajanje vlage i lako održavanje.
 2. Donji deo tkanine: miklovlakna 2d AirMesh
  Donja strana je napravljena od specijalne 2d AirMesh sportske tkanine. Mrežna struktura tkanine omogućava veću prozračnost i odličan je izbor za one koji se mnogo znoje.
 3. Punjenje pokrivača: bambusova vlakna (viskoza), mikrovlakna
  Prirodna bambusova vlakna apsorbuju vlagu i održavaju prostor za spavanje suvim. Za volumen, u punjenje se dodaju napredna mikrovlakna, koja pružaju vrhunksu udobnost.

Set dva pokrivača za upotrebu tokom cele godine

Set dva pokrivača dizajniran je tako, da vam pruži potpuni komfor u svim godišnjim dobima. Laganiji pokrivač je idealan za toplije letnje mesece, a kompaktni, bogato ispunjen pokrivač je pogodan je za prelazne sezone. Oba pokrivač zajedno, grejaće vas i u najhladnijim zimskim mesecima. Pokrivači se mogu lako razdvojiti i spojiti pomoću diskretno skrivenih drikeri. Pogodni su za ugodan san u svim godišnjim dobima ili za temperaturu u spavaćoj sobi između 19-23 °C.
Set dva pokrivača za upotrebu tokom cele godine
Navlaka od 100% nebeljenog pamuka, koji je izuzetno prijatan za kožu

Navlaka od 100% nebeljenog pamuka, koji je izuzetno prijatan za kožu

Navlaka pokrivača je izrađena od 100% nebeljenog pamuka, što znači da je vaša koža u kontaktu sa prirodnim materijalima. Nebeljeni pamuk je potpuno prirodan, bez hemijske obrade, što pamuk čini izdržljivijim, čistim, prozračnim i na taj način pogodnim za ljude sa najosetljivijom kožom.

Mrežasta tkanina za dodatnu svežinu

Donja strana pokrivača je napravljena od posebne 2d sport fabric tkanine, koja povećava cirkulaciju vazduha i na taj način efikasno obezbeđuje konstantnu prozračnost i suvo okruženje za spavanje.
Mrežasta tkanina za dodatnu svežinu
Idealna kombinacija bambusa i mikrovlakana za udobnost i toplinu tokom cele godine

Idealna kombinacija bambusa i mikrovlakana za udobnost i toplinu tokom cele godine

Prirodna bambusova vlakna u punjenju pokrivača, imaju izvanredan kapacitet upijanja vlage, 3 do 4 puta veći od pamuka. Mikrovlakna čine pokrivač luksuznim, sa više volumena i izuzetno mekanim na dodir. Ova kombinacija u punjenju stvara suvo i sveže okruženje za spavanje.

Periv pokrivač za higijenu i čistoću

Pokrivač se može u potpunosti oprati na 40 °C, održavajući najviši nivo čistoće i higijene. Pokrivač je stoga pogodan za najosetljivije ljude, astmatičare i sklone alergijama. Nakon pranja, dobro protresite pokrivač, izravnajte ga i osušite na ravnoj površini.
Periv pokrivač za higijenu i čistoću
Zašto kupiti
 • Set od dva pokrivača za udobno spavanje tokom svih godišnjih doba, pogodan je i za toplije mesece ili za temperaturu sobe između 19–23 °C.
 • Bambusova vlakna u kombinaciji sa 100% nebeljenim pamukom, imaju izuzetnu sposobnost upijanja vlage i pružaju komfor onima koji se puno znoje.
 • Kombinacija prirodnih i umetnih materijala, osigurava izuzetnu prozračnost i volumen, tako da je pokrivač pogodan za sve one koji cene prirodna vlakna i ugodnu mikroklimu.
 • 2d sport fabric vazdušni modul, vrši cirkulaciju vazduh, uklanja vlagu i uspostavlja suvu i svežu površinu za spavanje. Ovaj pokrivač je pogodan za sve koji žele da spavaju na uvek svežem i prozračnom mestu za spavanje.
 • Pokrivači su u celosti perivi na 40 °C, primereni za osobe sa osetljivom kožom, sklone alergijama i astmatičarima.
Održavanje

Pokrivači su u celosti perivi na 40 °C. Po završetku pranja dobro ih protresite, poravnajte i osušite na ravnoj površini. Nisu pogodni za mašinu za sušenje veša.

Specifikacija
Tip pokrivača  celogodišnji, primeren za sobe sa temperaturom između 19–23 °C.
Tkanina navlake  100% nebeljeni pamuk.
Donja tkanina navlake  100% mikrovlakna (prozračna tkanina 2d sport fabric).
Punjenje  70% bambusova vlakna (viskoza), 30% mikrovlakna; tanji (150 g/m2), deblji (250 g/m2).
Perivi  da, u celoti na 40 °C.
Primereni za mašinu za sušenje  ne.
Primereni za osobe sklone alergijama  da.
OEKO-TEX sertifikat  da, Standard 100.
Dimenzije  140 x 200 cm i 200 x 200 cm.
Garancija  2 godine.