SEZONSKA SNIŽENJA: Iskoristite neverovatne popuste do -70%!!! Proveri odmah >>

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 RSD
Pregled narudžbine
Meni
Peškir od gustko tkanog pamuka velike moći upijanja. Za sve prilike, odličan izbor kao poklon. Izuzetna sposobnost upijanja tečnosti i brzo sušenje. Dostupan u veličinama: 50x100, 70x140 i 100x180 cm.

Svilanit Peškir Svilanit Relax - bež

Peškir od gustko tkanog pamuka velike moći upijanja. Za sve prilike, odličan izbor kao poklon. Izuzetna sposobnost upijanja tečnosti i brzo sušenje. Dostupan u veličinama: 50x100, 70x140 i 100x180 cm.
Od
Redovna cena: 1.690,00 RSD
676,00 RSD -60%

* obvezna polja

Peškir Svilanit Relax - bež
-60% 1.690,00 RSD 676,00 RSD
Dostupno Očekivani rok isporuke 5-7 radnih dana.

Opis

Peškiri impresioniraju izuzetnom mekoćom najboljeg 100% pamuka. Jednostavan izgled sa ukrasnim rubom koji obogaćuje izgled peškira.

100% pamuk - samo najbolje za vašu kožu

Peškir Svilanit Relax izrađen je od 100% gustog pamuka. Visoka gustina tkanja daje peškiru svojstvo boljeg i većeg upijanja i bržeg sušenja. Peškiri su deblji, ali ne pružaju osećaj dodatne težine. 

Peškiri Relax - peškiri za celu porodicu

Zbog svoje neutralne boje, peškiri su namenjeni celoj porodici, muškarcima i ženama, odraslima i deci. Svilanit peškiri Relax su jednostavnog dizajna, sa malim estetskim detaljima pružaju opuštajući doživljaj a svojom raskošnom mekoćom prijatno maze vašu kožu. Jednostavne, ali atraktivne linije predstavljaju mirnu estetsku kolekciju, koja će vam biti odličan izbor i za poklon.

Gramatura peškira

300-400 g/m2
Peškiri sa gramažom između 300 i 400 g/m2 su tanji i lakši. Primereni su za upotrebu u teretani ili kuhinji. Ovi peškiri se brže suše od onih koji imaju veću gramažu.

400-500 g/m2
Peškiri sa gramažom između 400 i 500 g/m2 pripadaju kategoriji peškira srednje gustog tkanja. Primereni su za upotrebu na plaži, kupatilu ili kao peškiri za goste. Oni su malo teži.

Iznad 500 g/m2
Peškiri sa gramažom iznad 500 g/mzahtevaju više vremena za sušenje i svakako spadaju među peškire premium kvaliteta te imaju najveću sposobnost apsorpcije tečnosti. Za vašu kožu predstavljaju najbolji izbor. 

Saveti za jednostavno održavanje

 • Pranje
  Pre prve upotrebe peškire operite. Preporučujemo da tamne i svetle proizvode perete odvojeno, bez potapanja. Peškire perite na temperaturi koja je preporučena na ušivnoj etiketi. Za peškire u boji koristite deterđent za pranje šarenog veša koji u sebi ne sadrži izbeljivač. Prvih 5 pranja ne uporabljavajte omekšivač, jer će on smanjiti moć upijanja peškia. U narednim pranjima dodavati sasvim malu količinu omekšivača i to samo povremeno.
   
 • Sušenje
  Ako želite da vaši peškiri budu meki i posle više pranja, preporučujemo sušenje u mašini za sušenje veša. Sušenje na vatduhu daje malo tvrđi opip. Peškire sa bordurom pre sušenja dobro rastegnite da se ne bi zgužvali i sačuvali prvobitan oblik.
   
 • Peglanje
  Peškire nije potrebno peglati, jer izgube svoj volumen. Osušene peškire samo složite.


Održavanje

Peškiri su perivi na 60 °C. Preporučujemo odvojeno pranje svetlih i tamnih proizvoda, bez potapanja.

Dodatne informacije

Sastav
100% pamuk, 500 g/m2.
Glavne prednosti
 • Visoka gustina tkanja za odlično upijanje
 • 100% pamuk za najveću udobnost
 • Boja: bež sa elegantnim dekorativnim rubom
 • Dimenzije: 50x100, 70x140 i 100x180 cm

Razlozi za kupovinu

Prirodni pamuk

Nebeljeni pamuk je potpuno prirodan, bez hemijskih obrada. Kao takav, primeren je za osobe osetljive kožu.

Izdržljiva tkanina

Proizvode odlikuje najbolji pamuk, koji svojom dugotrajnošću pruža lakše održavanje.

Visoka gustina tkanja

Gusto tkana tkanina je daleko otpornija i izdržljivija od one prosečne gustine tkanja. Proizvod se može koristiti jako dugo.

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod