Hitex Naddušek Hitex Bamboo Relax

Naddušek, izrađen od prilagodljive poliuretanske pene ne omogućava vašem dušeku samo zaštitu, već svojom piramidalnom strukturom na gornjoj površini osigurava i dodatnu udobnost. Ova prostirka za krevet može vam poslužiti i kao dodatan dušek za goste, na putovanjima, za studentske domove i internate.

Pročitaj više »
Besplatna
dostava:
dana
sati
:
min
:
sek
Od

Redovna cena: 14.990,00 RSD

7.495,00 RSD

Proizvod je dostupan

Naddušek Hitex Bamboo Relax

Opis

Naddušek Hitex Bamboo Relax je idealno rešenje za vaš dušek kao i za vas, jer vam uz odličnu mekoću obezbeđuje izuzetnu udobnost tokom cele godine. Jezgro prostirke za krevet izrađeno je od poliuretanske pene, a za dodatnu relaksaciju pobrinuće se gornja površina piramidalne strukture - za osećaj blage masaže.

Jezgro od pene piramidalne strukture - za još veću udobnost

Jezgro naddušeka sastoji se od 5 cm elastične i fleksibilne poliuretanske pene piramidalne strukture, koja vam obezbeđuje nežan osećaj masaže nakon napornog dana. Sa ovim naddušekom ćete poboljšati udobnost postojećeg dušeka/kreveta a možete ga koristiti i na druge načine: kao dodatni krevet ili podlogu za spavanje na raznim putovanjima. Prostirka za krevet je izuzetno efikasno rešenje za nenajavljene goste, kamp prikolice, studentske domove i internate.

Bambusova vlakna za veću prozračenost i viši stepen higijene u krevetu

Naddušek Hitex Bamboo Relax sa bambusovim vlaknima oduševljava svojom prozračenošću i dodirom prirode. Prirodna bambusova vlakna će vam omogućiti miran san.  Prirodni materijali, kao što je bambus, zadržava svoj jedinstven, veliki kapacitet za apsorpciju vlage, pri čemu bambus ima 3-4 puta bolje svojstvo od pamuka, kada je apsorpcija vlage u pitanju. Na taj način dobijamo suvu i svežu spavajuću okolinu. 

Navlaka koja se skida i pere - zaštite svoj dušek i produžite mu životni vek

Navlaka naddušeka se vrlo lako skida i može se prati u veš mašini na 60 °C. Na taj način ćete zadržati čistoću na najvišem nivou. Naddušek je pogodan i za osobe sklone alergijama.Održavanje

Navlaka prostirke za krevet je periva na 60 °C.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • 5 cm visok naddušek: za nadstandardnu udobnost
  • Jezgro od poliuretanske pene sa piramidalnom strukturom: vrhunsko prilagođavanje telu, za osećaj blage masaže
  • Navlaka sa prirodnim bambusovim vlaknima:  za veću prozračenost i svežu okolinu za spavanje
  • Prostirka za krevet produžava životni vek dušeka
  • Poboljšava udobnost starijih dušeka
  • Neklizajuća donja površina: onemogućava "klizanje" prostirke
  • Navlaka periva na 60 °C: za svežinu i čistoću
  • Prigodan za osobe sklone alergijama i astmi
  • Dimenzije: 90x200, 120x200, 140x200, 160x200 i 180x200 cm
 
Sastav

Gornja strana tkanine: 40% viskoza (bambus), 60% poliester. 
Donja strana tkanine: 100% poliester. 
Jezgro: 100% poliuretan (pena 5 cm).

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Piramidalna struktura

Namenjena da ublaži pritisak na telo u karakterističnim tačkama. Telo je opuštenije, kao posle nežne masaže.

Vodič za odabir naddušeka

Kako bismo vam pomogli da pravilno zaštitite vaš dušek, pročitajte naš vodič za odabir naddušeka i donesete pravu odluku.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod