Veliki Sezonski Popusti! Čak do 70% JEFTINIJE! Iskoristi akciju >>

Hitex Letvice za krevet Hitex Airflex Comfort

Letvice sastavljene od 12 masivnih letvica od drveta smreke. Čvrste i stabilne letvice, koje mogu izdržati i veća opterećenja. Preporučuju se za upotrebu sa dušecima koji imaju opruge. Dostupne u dimenzijama: 70 / 80 / 90 / 120x200 cm. Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 4.990,00 RSD

3.493,00 RSD

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Letvice za krevet Hitex Airflex Comfort

Veliki sezonski popusti


Hitex dušeci do -50%

Opis

Izuzetno izdržljive drvene letvice Hitex AirFlex Comfort pružaju odgovarajuću potporu telu, a dušeku obezbeđuju duži životni vek. Odličan izbor za sve dušeke sa džepičastim oprugama i hibridni dušek Hitex ZEN.

Visokokvalitetno rešenje za sve dušeke sa oprugama

Letvice se sastoje od 12 masivnih pojedinačnih letvi izrađenih od smrekovine, što je garancija čvrstine i stabilnosti koja nosi i znatno veća opterećenja. Kombinacija letvica sa trajnom, netkanom tkaninom je idealna podloga za sve dušeke sa žičanim jezgrom.

Letvice sprečavaju deformaciju jezgra dušeka i produžavaju mu životni vek

Raspored letvica je takav da omogućava optimalnu potporu telu po celoj dužini dušeka. Sa letvicama AirFlex Comfort, vašem dušeku od džepičastih opruga ćete produžiti vek korišćenja, a vašem telu priuštiti idealnu potporu.

Letvice izrađene od kvalitetne smrekovine

Smreka je na našim prostorima među najzastupljenijim četinarima. Drvo smreke je crvenkasto-bele boje, srednje tvrdoće i vrlo žilavo. Letvice izrađene od drveta smreke su čvrste i odlično podnose i veća opterećenja.

  • Zašto su dušecima od džepičastih opruga potrebne takve letvice?

Dušecima sa džepičastim oprugama takođe su potrebne letvice. Zbog elastičnih džepičastih opruga, savetujemo klasične letvice bez savitljivih delova, jer kombinacijom elastičnosti opruga i savitljivim letvicama postižemo kontra efekat, te vaše telo ne dobija primerenu potporu.

  • Preporučujemo ih i za hibridni dušek Hitex ZEN

Budući da je dušek ZEN sastavljen iz više slojeva – hladno valjane pene, lateksa, memorijske pene – i za njega se preporučuju letvice AirFlex Comfort.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Izrađene od drveta smreke: izuzetna izdržljivost i čvrstoća
  • 12 masivnih letvica: podnose i veća opterećenja
  • Debljina letvice: 18 mm
  • Produžavaju životni vek dušeka
  • Mogućnost individualnog prilagođavanja dužine
  • Dimenzije: 70x200, 80x200, 90x200 i 120x200 cm
Sastav

Letvice: drvo smreke
Navlaka letvica: netkan 100% poliester

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Izdržljivo drvo

Letvice su u celini izrađene od masivnog drveta bukve. Dougotrajnost je zagarantovana.

Produžava vek trajanja dušeka

Naddušeci su idealna zaštita za vaš dušek i produžavaju vek trajanja dušeka.

Plaćanje, isporuka i povrat

Plaćanje: Pouzećem (gotovina i čekovi do 12 rata), po predračunu (uplatnica/virman), platnim karticama (Intesa karticama do 12 rata). Detaljnije >>
 

Dostava: Besplatna za porudžbine preko 6.000 rsd. Obavlja se kurirskom službom u roku od 3 radna dana. Kurir putem telefona, najavljuje tačan termin isporuke. Detaljnije >>
 

Posebne porudžbine: Za proizvode izrađene po posebnoj porudžbini (letvice za krevet), važi produžen rok isporuke do 30 dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Za sve proizvode garantujemo testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni, nudimo mogućnost zamene ili povrata novca.

Recenzije

Oceni proizvod