NAPRAVI UŠTEDU SPAVAJUĆU ODABRANI PROIZVODI UPOLA CENE -50% Pogledaj ponudu >
Pretraži celu prodavnicu... Kontakt telefon

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 RSD
Pregled narudžbine
Meni
-50%2+1 GRATIS 2+1 GRATIS
Lonac sa staklenim poklopcem - 5 L Roma
-50%2+1 GRATIS 2+1 GRATIS

Rosmarino Lonac sa staklenim poklopcem - 5 L Roma

 • Lonac sa staklenim poklopcem, prečnika 22 cm, od visokokvalitetnog aluminijuma.
 • Višeslojna kompozicija sa nelepljivim glatkim mineralnim premazom.
 • Spoljašnja strana posude je obložena za još lakše čišćenje.
 • Pogodno za sve štednjake, uključujući indukcione.
Važno! 2+1 GRATIS ❗❕❗

Uz kupovinu najmanje 3 komada Rosmarino posuđa treći najjeftiniji proizvod je ✔ GRATIS. U korpu obavezno ubacite 3 Rosmarino proizvoda i popust će se automatski obračunati u pregledu korpe na jeftiniji proizvod. Gratis proizvod se ne dodaje automatski u korpu. Akcija se ne odnosi na setove posuđa.

* obvezna polja

Od
Redovna cena: 8.990,00 RSD
4.495,00 RSD -50%
Dostupno Očekivani rok isporuke 5-7 radnih dana.
Besplatna dostava iznad 8.000,00 RSD.
Sigurna kupovina sa MasterCard ID Check i Visa Secure.
14-dnevna garancija zadovoljstva Garantujemo bezbrižnu kupovinu. Ukoliko niste 100% zadovoljni proizvodima možete ih vratiti u roku od 14 dana.
Potrebna Vam je pomoć?

Najsvestraniji veliki lonac za celu porodicu!
Neizostavan lonac olakšava i brže priprema raznovrsnu hranu, koja će impresionirati i početnike i iskusne kuvare. Zahvaljujući raznovrsnoj upotrebi, moći ćete da pripremate ukusne čorbe, gulaše, supe, rižote i druga kuvana jela po svom ukusu - sve u jednom kontejneru!

Odabrani materijali za brzo kuvanje i dug vek tiganja!
Telo lonca se sastoji od sloja aluminijuma koji se smatra izuzetno dobrim provodnikom toplote, pa se lonac brže zagreva, čak i na nižoj temperaturi. Kuvanje u aluminijumskoj posudi je energetski efikasnije i ekološki prihvatljivije. Unutra, 2 sloja glatkog mineralnog premaza se nanose na aluminijumski sloj radi manje lepljenja i kuvanja uz minimalnu masnoću.

Moderna tehnologija kuvanja sa efektom vrućeg kamena
Savremena tehnologija kuvanja poklapa se sa jednim od najstarijih načina pripreme hrane - na kamenu. Unutrašnjost tepsije je obložena posebnim glatkim mineralnim premazom, koji omogućava prirodan način kuvanja i pečenja. Stoga pri kuvanju možete koristiti samo minimalnu količinu masti, a hrana tako čuva više hranljivih materija, vitamina i minerala. Za održavanje kvaliteta premaza preporučujemo upotrebu drvenog ili silikonskog pribora.

Pogodno za upotrebu na svim vrstama površina za kuvanje, uključujući indukciju
Zbog izuzetnih provodljivih svojstava materijala, tiganj ne treba pregrejati za maksimalnu efikasnost i brzo kuvanje. Na indukcionim pećima preporučujemo korišćenje dve trećine snage peći. Koristite posudu na indukcionoj ploči čija veličina odgovara prečniku dna tiganja.

Čišćenje posuđa nikada nije bilo tako lako!
Zahvaljujući nelepljivom premazu, vaše čišćenje će takođe biti lakše. Pošto se hrana manje lepi za površinu posude Rosmarino Roma, očistićete svaki centimetar površine još brže i lakše. I još bolje vesti? Dozvoljeno je i pranje u mašini za pranje sudova.

Održavanje

Pre prve upotrebe, operite unutrašnjost posude blagim sapunom i namažite je minimalnom količinom masti pre svake upotrebe. Ne pregrevajte prazan kontejner. Izbegavajte kuvanje na najvišim temperaturama. Pustite da se posuđe potpuno ohladi pre pranja. Nemojte trljati posudu oštrim ili metalnim predmetima (npr. žičanom sunđerom). Pranje u mašini za sudove je dozvoljeno samo na nižim temperaturama, sa što manje deterdženta. Za duži vek trajanja posude preporučujemo ručno čišćenje. Prilikom kuvanja vodite računa o prečniku dna posude tako da zona za kuvanje ne prelazi prečnik dna. Imajte ovo na umu za indukciju. Pažljivo rukujte kontejnerom kako biste izbegli mehanička oštećenja.

Specifikacija
 • Material posude: aluminijum.
 • Material ručki: nerđajući čelik.
 • Premaz: premium nelepljivi mineralni premaz.
 • Upotreba na indukcijskoj ploči: da.
 • Upotreba na staklokeramičkoj/gasnoj/električnoj ploči za kuvanje: da.
 • Upotrebljivo u mikrotalasnoj: ne.
 • Upotrebljivo u rerni: ne.
 • Perivo u mašini za sudove: da.
 • Bez PFOA: da.
 • Prečnik lonca:  22 cm.
 • Dimenzija: 28 x 22 x 15 cm.
 • Zapremina do ruba: 5 l.
 • Garancija: 2 godinei.
Ocene i mišljenja