Hitex Jastuk anatomski oblikovan Hitex MemoDream

Anatomski oblikovan jastuk Hitex MemoDream Anatomic je pravi izbor za osobe koje pretežno spavaju na leđima ili boku. Izrađen je od memorijske pene, sa navlakom koja se skida i pere. Dimenzije: 32x52x11,5/9,5 cm. Pročitaj više »
Besplatna
dostava:
dana
sati
:
min
:
sek
1 kupiš, 1 ti POKLANJAMO
Dodajte dva jastuka u korpu, drugi iste vrednosti ili jeftiniji dobijate za 1 dinar.
Popust se obračunava u korpi.
Od 4.490,00 RSD

Proizvod je dostupan

Jastuk anatomski oblikovan Hitex MemoDream

Opis

Anatomski oblikovan jastuk Hitex MemoDream će vašem snu doneti novu dimenziju! Memorijska pena MemoTouch kombinuje prednosti i karakteristike klasičnih jastuka i jastuka izrađenih od memorijske pene i lateksa. Jastuk vašoj glavi i vratu daje odličnu potporu. Navlaka koja se skida i pere omogućava da vaš jastuk bude uvek svež i čist. Anatomski oblikovan jastuk Hitex MemoDream idealan izbor za osobe koje pretežno spavaju na boku ili leđima.

Anatomski oblik jastuka je pogodan za spavanje na boku i leđima

Jastuk je prilagođen različitim potrebama i pogodan je za celu porodicu. Jastuk savršeno podupire vrat pri ležanju na boku ili leđima. Odlikuje ga anatomski oblik, čime doprinosi zauzimanju pravilnog fiziološkog položaja tela tokom spvanja i pomaže da se mišići vrata i kičme opuste. Jastuk će se pobrinuti za optimalnu potporu glave i vrata, te ćete se tako buditi odmorni i sveži.

Nova generacija memorijske pene MemoTouch za bolja jutra

Jastuk se nežno prilagođava obliku glave i vrata te ima opuštajući efekat na celo telo. Memorijska pena MemoTouch ostaje nepromenjena, bez obzira na temperaturu okoline i stoga nudi jedinstvenu udobnost u svim okruženjima.

Navlaka koja se skida i pere

Navlaku možete prati a to vam garantuje čistoću i higijenu na najvišem nivou.

 

 

 

 

 Održavanje

Navlaka se skida i pere.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Jastuk odlikuje unapređena memorijska pena MemoTouch 
  • Napredna pena mu daje izvanrednu prozračenost, mekoću i prilagodljivost
  • Odlično se prilagođava vratu i glavi
  • Idealan izbor za spavanje na leđima ili boku
  • Navlaka koja se skida i pere
  • Dimenzija: 32x52x11,5/9,5 cm
Sastav
Tkanina: 100% mikrovlakna. Jezgro: visokoelastična MemoTouch pena.

Razlozi za kupovinu

Anatomski oblik

Proizvodi anatomskog oblika se preporučuju svima koji imaju problema sa vratnim pršljenovima. Prvenstveno se preporučuju za spavanje na boku ili leđima.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Periva navlaka

Sa perivom navlakom, proizvod će uvek biti čist i svež a okolina za spavanje na najvišem stepenu higijene.

Memorijska pena

Glavna prednost memorijske pene je njena visoka elastičnost. Na taj način prepoznaje oblik i pritisak tela.

Vodič za odabir jastuka

Dobar jastuk nije samo asesoar u spavaćoj sobi, već kompletno rešenje za dobro spavanje. Vodič za pravilan odabir jastuka će vam biti od velike pomoći.

Za spavanje na boku i leđima

Preporučuju se anatomski proizvodi, po mogućnosti viši i veći.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod