KUPI ZAMENI UŠTEDI DO 50% POPUSTA Pogledaj ponudu >
Pretraži celu prodavnicu... Kontakt telefon

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 RSD
Pregled narudžbine
Meni
-50%
-50%
Hibridni jastuk NEO Bamboo Memory - 50x70 cm
-50%

Vitapur Hibridni jastuk NEO Bamboo Memory - 50x70 cm

4,8 zvezdica na osnovu 68 recenzije
 • Jastuk se u potpunosti prilagođava vama.
 • Inovativni sastav za idealnu ravnotežu između potpore i udobnosti.
 • Jedinstvena kombinacija »nano kockica« od memorijske pene i mikrovlakna za idealan oslonac i mekoću tokom spavanja.
 • Doživotni oblik hibridnog jastuka.

* obvezna polja

Od
Redovna cena: 10.990,00 RSD
5.495,00 RSD -50%
Dostupno Očekivani rok isporuke 5-7 radnih dana.
Besplatna dostava
Sigurna kupovina sa MasterCard ID Check i Visa Secure.
100-dnevna garancija zadovoljstva Garantujemo bezbrižnu kupovinu na online prodavnici. Ukoliko niste 100% zadovoljni proizvodima možete ih vratiti u roku od 100 dana.
Potrebna Vam je pomoć?
Moj NEO ;)

Za naspavana jutra izaberite jastuk koji se prilagođava vama. Hibridni jastuk NEO Bamboo Memory je inovativni jastuk na srpskom tržištu, sadrži kombinaciju izrezane memorijske pene u obliku nano kockica i najfinijih paperjastih mikrovlakana za idealno prilagodjavanje. Izrezana memorijska pena osigurava raspodelu pritiska i ispravnu potporu glave tekom spavanja, fina mikrovlakna nude mekoću i prozračnost pri dodiru sa jastukom. Jastuk ima dve navlake, unutarnju nepropusnu, koja punjenje održava u ispravnom obliku i koja se sastoji od nebijeljenog pamuka sa ušivenim bambusovim vlaknima za sve koji preferiraju prirodne materijale. Možete jednostavno prilagoditi visinu i tvrdoću jastuka oduzimanjem ili dodavanjem punjenja. Spoljašni rub jastuka sadrži ušivenu 3D tkaninu AirMesh koja osigurava cirkulaciju zraka preko noći i uklanja višak vlage. To osigurava suvo okruženje za spavanje i bolji protok zraka, što će poboljšati kvalitetu vašeg sna i jutarnje buđenje.

Najfleksibilniji jastuk IKADA!

Jastuk se savršeno prilagođava vama i omogućuje pravilan položaj tela tokom spavanja. Može se prilagoditi prema visini i tvrdoći savršeno se prilagođava širini vaših ramena i glavi.

Želite da NEO jastuk bude mekši? Uklonite nekoliko kockica memorijske pene sa jastuka, u jastuku ostavite više puhastih mikrovlakana.

Želite da NEO jastuk bude čvršći? Uklonite više puhastih mikrovlakana sa jastuka u jezgru ostavite više kockica memorijske pene.

Najfleksibilniji jastuk IKADA!
Jedinstvena kombinacija materijala

Jedinstvena kombinacija materijala

Inovativna kombinacija izrezane memorijske pene u obliku „nano kockica“ i najfinijih ClimaSoft mikrovlakna zajedno pružaju odličnu podršku i udobnost tokom spavanja. Memorijska pena ima izvrsne karakteristike podešavanja pritiska i karakteristike odziva. Komadi memorijske pene obezbeđuju raspodelu pritiska i pravilnu potporu detetovoj glavi tokom spavanja, a fina mikrovlakana daju dodatni osećaj mekoće. Memorijska pena je izrezana isključivo za NEO jastuk, a ne od ostataka pene, jer samo njen ispravan oblik, veličina kockica i mogućnost podešavanja daju ispravnu funkcionalnost koja će vas ujutro probuditi zadovoljni i odmorni.

Doživotni oblik jastuka

Jastuk ima dve navlake, unutrašnju i spoljašnju. Punjenje se nalazi u unutrašnju navlaku koja je nepropusna i omogućava da jastuk ne potone ili izgubi oblik. Tako će visina i oblik jastuka biti isti, čak i nakon nekoliko godina svakodnevne upotrebe.

„Posle 1825 noći spavate jednako dobro kao i prvog dana!“

Doživotni oblik jastuka
Idealan izbor za sve položaje spavanja

Idealan izbor za sve položaje spavanja

Klasični jastuk je pogodan za sve položaje spavanja. Bez obzira na vaš položaj spavanja, jastuk pruža optimalnu potporu glavi i pravilan položaj tela. Za odmorna i naspavana jutra!

Pažljivo odabrani materijali za savršeno upijanje vlage

Bočna navlaka je napravljena od 3D AirMesh tkanine, koja povećava ventilaciju i uklanja višak vlage. Ovo osigurava suvo okruženje za spavanje i bolji protok vazduha između punjenja i navlake, što će poboljšati kvalitet vašeg spavanja i buđenja ujutro.

Pažljivo odabrani materijali za savršeno upijanje vlage
Navlaka koja se skida i pere

Navlaka koja se skida i pere

Spoljašna navlaka jastuka je napravljena od gusto tkanog 100% pamuka, idealna za osetljivu kožu i pruža savršen osećaj mekoće. Idealna za ljubitelje prirodnih materijala. Prirodna bambusova vlakna savršeno upijaju vlagu i tako održavaju vašu spavaću sobu uvek suvom. Spoljašna navlaka se skida i može se prati na 60°C za maksimalnu čistoću i higijensko okruženje. Jastuk je pogodan za ljude sa osetljivom kože, alergičare i astmatičare.

Zašto kupiti
 • Izrezana memorijska pena obezbeđuje raspodelu pritiska i pravilan oslonac glave tokom spavanja, a fina mikrofiber vlakana nude Vam mekoću i prozračnost pri kontaktu sa jastukom.
 • Sposobnost individualnog podešavanja visine oduzimanjem ili dodavanjem punjenja omogućava Vam savršeno prilagođavanje jastuka vašim potrebama i navikama spavanja.Unutrašnja navlaka je napravljena je od rastezljive, lagane, nepropusne tkanine koja Vam omogućava oblikovanje jastuka i osigurava da Vaš jastuk zadrži svoj prvobitni oblik i visinu.
 • Nebeljeni pamuk, bambusova vlakna i bočna ivica navlake sa 3D AirMesh modulom čine NEO jastuk izuzetno prozračnim, što osigurava suvo okruženje za spavanje i bolji protok vazduha između punjenja i navlake.
 • Navlaka se skida i je periva na 60 ° C, što čini jastuk posebno pogodnim za ljude sa osetljivom kožom, alergičare i astmatičare.
Održavanje

Navlaka se skida i pere na 60 °C. Skupljanje 2-3%.

Specifikacija
 • Oblik: klasični jastuk.
 • Sastav spoljašnje navlake: 100% pamuk.
 • Punjenje spoljašnje navlake: 50% bambusova vlakna, 50% mikrovlakna.
 • Sastav spoljašnje navlake: 100% mikrovlakna.
 • Jezgra: 55% kockica od memorijske pene, 45% mikrovlakna ClimaSoft.
 • Odstranjivo punjenje: da.
 • Perivo: da, spoljašna navlaka jastuka na 60°C.
 • Primereno za sušenje u mašinu za sušenje: da.
 • Primereno za alergičare: da.
 • OEKO-TEX certifikat: da, Standard 100.
 • Dimenzija: 50 x 70 cm.
Ocene i mišljenja