Pretraži celu prodavnicu... Kontakt telefon

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 RSD
Pregled narudžbine
Meni
-40%Dodatnih 20% Dodatnih 20%
Dušek sa džepičastim oprugama Hitex Zero Gravity 24 Regular
-40%Dodatnih 20% Dodatnih 20%

Vitapur Hitex Dušek sa džepičastim oprugama Hitex Zero Gravity 24 Regular

  • 7-zonski dušek s džepičastim oprugama visine 24 cm.
  • Stepen tvrdoće: tvrdo.
  • Tvrđa pena u jezgru i dodatna 3 sloja pene u presvlaci dušeka.
  • Izuzetno visok dušek sa većim brojem džepičastih opruga.

* obvezna polja

Od
Redovna cena: 51.990,00 RSD
31.194,00 RSD -40%
Dostupno Očekivani rok isporuke 5-7 radnih dana.
Besplatna dostava iznad 6.000,00 RSD.
Kupci najčešće biraju zajedno
Odaberi
Jastuk Hitex Bamboo - All Sides Sleep
Jastuk Hitex Bamboo - All Sides Sleep - 50x70
5.990,00 RSD 2.995,00 RSD + dodatnih -10%
14-dnevna garancija zadovoljstva Garantujemo bezbrižnu kupovinu. Ukoliko niste 100% zadovoljni proizvodima možete ih vratiti u roku od 14 dana.
Potrebna Vam je pomoć?

Tvrđi 7-zonski dušek s džepičastim oprugama, Hitex Zero Gravity Regular visok je 24 cm, što pruža potpunu potporu vašem telu i udobnost, tako da ćete ujutro biti odmorni i naspavani. Nezavisne džepičaste opruge u kombinaciji sa dodatnim slojem tvrđe elastične pene u jezgru i 3 sloja poliuretanske pene u navlaci madraca osiguravaju savršeno prianjanje, pravilan položaj tela i pružaju vam opuštajući i miran san.

7 zona za odličnu podršku i pravilan položaj tela

7 zona za odličnu podršku i pravilan položaj tela

Ergonomski dušek se po dužini sastoji od 7 zona različite tvrdoće za glavu, ramena, kukove, lumbalnu regiju i noge. Pravilno raspoređeni delovi dušeka, pružaju ispravan oslonac vašem telu. Tako vaša kičma ima oblik ravne linije i pravilan fiziološki položaj, što garantuje buđenje bez bolova i ukočenosti.

20% više džepičastih opruga

Jezgro 24 cm visokog dušeka čini čak 18 cm visok sloj visokokvalitetnih džepičastih opruga koje se prilagođavaju telu, tako da je svaki deo tela pravilno poduprt. Džepičaste opruge omogućavaju reakciju samo onih opruga na koje telo vrši pritisak tako da je kičma uvek u pravilnom položaju. U poređenju sa dušekom Zero Gravity 24 Memory Soft, ovaj model ima 20% više opruga što omogućava veću tvrdoću dušeka.
20% više džepičastih opruga
Čvršća elastična pena u jezgru za veću tvrdoću

Čvršća elastična pena u jezgru za veću tvrdoću

Čvršća elastična pena u jezgru garantuje još veću tvrdoću dušeka sa džepičastim oprugama. Istovremeno, hladno presovana pena, koja čini okvir jezgra, pruža dušeku stabilnost i podršku.

Koje letvice odabrati?

Kod džepičastih dušeka, zbog fleksibilnih opruga, upotreba fiksnih letvica je obavezna. Takve letvice garantuju čvrstinu i stabilnost, jer svojom čvrstinom i masivnošću podnose i veća opterećenja, te na taj način obezbeđuju duži vek dušeka.

Koje letvice odabrati?
Zašto kupiti
  • Dušek sa džepičastim oprugama je pogodan za osobe veće težine, a preporučuje se i kada više ljudi spava na krevetu, jer opruge ne osećaju kretanje druge osobe. Prednost džepičastih opruga je ta, što je svaki deo tela podržan sopstvenom oprugom, koja deluje nezavisno od ostalih.
  • Dušek visine 24 cm, sa svojim sastavom, nudi najbolju podršku telu tokom spavanja. Dodatni slojevi filca, pomažu da se težina ravnomernije rasporedi i ublaži pritisak na telo.
  • 7 različitih tvrdoća po dužini, pružaju odličnu podršku i pravilan položaj tela, tako da je dušek pogodan za sve one koji žele opuštenu kičmu i pravilan fiziološki položaj tokom spavanja.
  • 3 sloja memorijske pene na navlaci dušeka, pomaže u ublažavanju tačke pritiska i za opuštanje mišića, tako da pruža osećaj lebdenja.
  • Dušeci sa džepičastim oprugama imaju švajcarski sertifikat Sanitized®, što znači da je tkanina dušeka dodatno zaštićena od prašine, vlage i mikroba. Dušek je zbog toga pogodan za sve sa osetljivom i problematičnom kožom, alergijama i astmatičarima.

14-dnevni test period

Svi naši dušeci imaju više od 20 godina tradicije. Period testiranja od 14 dana od dana kupovine, omogućava vam da ih testirate, a ako vam ne odgovara mi ćemo vam zameniti za drugi ili vam vratiti novac.

Mogućnost plaćanja na rate
Obezbedili smo i plaćanje do 12 mesečnih rata - čekovima građana, karticama Banca Intesa, kao i putem administrativne zabrane. Za detaljne informacije pozovite call centra 0113122842 ili pročitajte na stranici Načini plaćanja.

Održavanje

Održavanje Navlaka dušeka se ne skida. Preporučujemo redovno provetravanje. Dušek ne izlažite direktnoj sunčevoj svetlosti i vlazi.

Specifikacija
Visina dušeka  24 cm.
Visina opruga  18 cm.
Zone po dužini  7 zona.
Tkanina navlake  100% mikrovlakna. 
Punjenje navlake  3-sloja hladno prešane pjene. 
Jezgro  džepičaste opruge i dodatni sloj filca.
Navlaka se skida i pere  ne.
Stepen tvrdoće  tvrd.
Primerno za težinu  iznad 95 kg.
Preporučene letvice  fiksne letvice.
Garancija  2 godine.
Dimenzije  90 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm.
OEKO-TEX sertifikat  da, Standard 100.
Sanitized® sertifikat  da.
Testni period  14 dana.
Zemlja proizvodnje  Turska.