DODATNIH 10% NA SVE ZA SPAVANJE Pogledaj ponudu >
Pretraži celu prodavnicu... Kontakt telefon

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 RSD
Pregled narudžbine
Meni
-50%
Dečiji anatomski jastuk Vitapur Panda - plavi
-50%

Vitapur Dečiji anatomski jastuk Vitapur Panda - plavi

 • Anatomski oblikovan jastuk za novorođenčad do 1 godine starosti.
 • 3D konkavni oblik se stabilizira i služi kao preventiva protiv promena u obliku bebine glave.
 • Izuzetno prilagodljiva memorijska pena raspoređuje pritisak i pruža potrebnu podršku dečjoj glavi.
 • Sadrži 2 navlake od bambusovih vlakana koje se mogu prati na 40 °C.

* obvezna polja

Od
Redovna cena: 4.990,00 RSD
2.495,00 RSD -50%
Nema na stanju Izabrani proizvod trenutno nije dostupan.
Besplatna dostava iznad 10.000,00 RSD.
Sigurna kupovina sa MasterCard ID Check i Visa Secure.
14-dnevna garancija zadovoljstva Garantujemo bezbrižnu kupovinu na online prodavnici. Ukoliko niste 100% zadovoljni proizvodima možete ih vratiti u roku od 14 dana.
Potrebna Vam je pomoć?

Anatomski oblikovan jastuk za bebe prilagođen je za spavanje u prvim mesecima detinjstva (do jedne godine starosti), kada je potrebna najveća pažnja u izboru jastuka za bebe i određivanju najboljeg položaja za spavanje u krevetiću. Jastuk od memorijske pene se zahvaljujući svom sastavu savršeno uklapa za detetovu glavu, a udubljenje u sredini služi kao prevencija protiv plagiocefalije i brahicefalije. Konkavno oblikovana sredina ravnomerno raspoređuje pritisak i štiti osetljivu bebinu glavu. Perforirana struktura jezgre omogućava lakše disanje i lakši prolazak vazduha. Navlake za jastuke od bambusovih vlakana smanjuju znojenje i prijatni su za bebinu nežnu kožu. Set dolazi sa dodatnim navlakama i nalepnicama za simpatično dokumentiranje detetovog razvoja. Navlake za jastuke se mogu prati na 40 °C.

 1. Materijal navlake: bambusova vlakna (viskoza), mikrofiber
  Prirodna bambusova vlakna savršeno apsorbuju vlagu i na taj način održavaju prostor za spavanje deteta uvek suvim. Za jačinu, navlakama se dodaju napredna mikro-vlaknima, čime se obezbeđuje dugotrajni komfor jastuka.
 2. Zaštitni unutrašnji sloj: mikrofiber
 3. Jezgro: pena MemoTouch
  Visoko elastična memorijska pena MemoTouch brzo prepoznaje oblik i savršeno se uklapa sa dečijom glavom i vratom. Kičma je u pravom fiziološkom položaju, što pomaže u oslobađanju i odmaranju dečije kičme i mišića vrata tokom spavanja.
Bebinoj glavi je potreban poseban jastuk za podršku

Bebinoj glavi je potreban poseban jastuk za podršku

Novorođenčad spavaju u proseku do 17 sati dnevno, a zbog nepravilnog izbora jastuka mogu razviti deformisan oblik glave. Jastuk sa udubljenjem u sredini služi kao prevencija protiv plagiocefalije i brahicefalije kod novorođenčadi. Konkavno oblikovana sredina ravnomerno raspoređuje pritisak glave i štiti delikatni bebin vrat i glavu. Preporučuje se upotreba jastuka za bebe najmanje 3 meseca. Zbog svoje veličine, jastuk koji štiti osetljivu dečiju glavu pogodan je za decu do 1 godine starosti.
Kako pravilno položiti dete da se odmara?

Kako pravilno položiti dete da se odmara?

Najprikladniji i najsigurniji položaj za spavanje vaše bebe jeste da leži na leđima, ali roditelji moraju biti oprezni i da pokušaju da spreče deformitete bebine glave. Ortopedski dizajniran jastuk je dizajniran tako da udovolji potrebama bebe do jedne godine i pokuša da spreči bilo kakve promene u obliku bebine glave. Kada ležite na leđima, držite bebinu glavu u sredini jastuka (u udubljenju), licem prema gore i ramenima daleko od jastuka. Ako vaše dete već pokazuje simptome zaležane glave , spavanje na boku je prikladniji položaj. U tom položaju stavite glavu u sredinu jastuka (na suprotnoj strani jastuka), tako da ramena ne dodiruju jastuk.
MemoTouch memorijska pena za brzo prepoznavanje oblika tela

MemoTouch memorijska pena za brzo prepoznavanje oblika tela

Visoko elastična memorijska pena MemoTouch smanjuje pritisak na dečiju glavu i raspoređuje ga na veoma veliko područje što preventivno smanjuje mogućnost promene oblika glave kod dece. Dečja kičma je u pravom fiziološkom položaju, što pomaže u oslobađanju i odmaranju dečije kičme i mišića vrata tokom spavanja.
Različite mogućnosti korišćenja dečijeg jastuka

Različite mogućnosti korišćenja dečijeg jastuka

Jastuk se može koristiti u bilo kojem krevetiću, kolevci, kolicima ili ljuljaškama. Možete ga koristiti i u bebinoj kući ili na prenosnoj podlozi za previjanje.
Zašto kupiti
 • Anatomski jastuk, razvijen posebno za bebe do 1 godine starosti koji još nisu razvili i ojačali kosti lobanje.
 • Nova generacija memorijske pene savršeno se prilagođava pritisku detetovog tela i savršeno podupire glavu i vrat. Omogućava detetu da pravilno spava, a kičma ima oblik ravne linije.
 • Prirodna bambusova vlakna u jastučnici i perforirana struktura u memorijskoj peni jezgre osiguravaju brzo sušenje jastuka, što jastuk čini pogodnim i za one bebe koje se prekomerno znoje tokom sna.
 • Navlaka za jastuk može se prati na 40 °C, pogodna je za osetljivu dečiju kožu, osobe koje pate od alergija i astmatičare. Set uključuje 2 navlake za jastuk, koji će olakšati pranje i osigurati da će novorođenče uvek spavati na čistoj i svežoj navlaci.
 • U setu se nalaze slatke nalepnice modernih pastelnih nijansi sa natpisima kao poklon, kako biste lakše pratili detetov razvoj i zadržali njegova prva mala i krupnija dostignuća u porodičnom sećanju.
Održavanje

Vavlake mogu se prati na 40 °C. Dozvoljeno je sušenje u mašini za sušenje.

Specifikacija
 • Oblik: anatomski jastuk
 • Materijal navlake: 75 % bambusovih vlakana (viskoza), 25 % mikrofiber
 • Jezgro: memorijska pena MemoTouch.
 • Odstranjivo punjenje: ne.
 • Pranje: da, navlake na 40 °C.
 • Pogodno za sušenje u mašini za sušenje: da.
 • Pogodno za osobe sa alergijom: da.
 • OEKO-TEKS sertifikat: da, standard 100.
 • Boja: plavi.
 • Dimenzije: 25 x 21 x 3,5 cm.
Ocene i mišljenja