6 ideja za pakovanje novogodišnjih poklona

  • 16.12.2016.
6 ideja za pakovanje novogodišnjih poklona

Sezona kupovine novogodišnjih poklona je i zvanično počela. Kada konačno odaberete poklon za vaše najmilije, javi se novi problem, kako ga upakovati. Istina je da možete kupiti ukrasnu kesu, papir za uvijanje poklona ili vam poklon upakuju u prodavnici u kojoj ste ga kupili, ali uz malo mašte, taj deo  posla možete da uradite i sami. Poklon upakovan kod kuće, odiše vama i daje posebnu notu čitavom događaju poklanjanja. 

1. Alu folija je odlična i super prijanja

Darila in alu folija

Alu folija nije od koristi samo kod pakovanja ili pripreme hrane, već njom možete na neobičan način da upakujete poklon. Obzirom da odlično prijanja, poklon će biti upakovan u trenutku i bez poteškoća. Dodatno ga ukrasite trakama u boji, a slobodno na njega zalepite ukrase, šljokice, perlice... sve što nađete kod kuće.

 

2. Časopis za vintage efekat


Darila in časopisMožda zvuči čudno, ali pokloni upakovani u časopis izgledaju fantastično i daju vintage efekat. Preko poklona obmotate još trake u boji kako biste oživeli efekat – poklon će izgledati neodoljivo. 

 

3. Tematski upakovani pokloni: karta sveta, note, ukrštene reči...


Darilo in noteAko znate da osoba kojoj pripremate poklon obožava putovanja, biće pun pogodak da joj poklon upakujete u neku staru kartu evrope. Isti efekat će izazvati poklon upakovan u notnu svesku, ako osoba voli muziku ili ga umotajte u ukrštene reči za sve one koji vole da ih rešavaju.

 

4. Dugmići mogu biti odličan ukras

Darila in gumbi

Poklon upakujte u jednobojni papir, a ukrasite ga dugmićima različitih veličina i boja. Oni veštiji mogu da naprave pravi mozaik. 

 

5. Razigrani motivi uz pomoć papirnih modlica za mafine

Darila in muffini

Od sada možete papirne modlice upotrebljavati i za pakovanje poklona. Jednobojni papir, uz dodatak šarenih modlica, poklonu će utkati nežnost i slatkoću.

 

6. Poklon kesa sa vašim pečatom

Darilne vrečke

Ako i pored svega najviše volite poklon kese, kupite one najjednostavnije, jednobojne te ih ukrasite po vašoj želji. Na njima nacrtajte ili zalepite različite motive. Svi će se oduševiti.

 

Ovo je samo nekoliko ideja kako da upakujete poklon i date mu neku svoju ličnu notu. Kreatvnost ovde nema granice i sve je dozvoljeno. Pokušajte! 


Još niste odabrali poklone za svoje nabliže?
Proverite u našoj internet prodavnici i izaberite savrđen poklon među više od 200 ideja za poklone! Klik klik

Share News