Dušeci dodatnih 10% popusta + POKLON JASTUK + BESPLATNA POŠTARINA ISKORISTI AKCIJU
Pretraži celu prodavnicu... Kontakt telefon

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 RSD
Pregled narudžbine
Meni
-50%UPOLA CENE UPOLA CENE
Zimski svileni pokrivač/jorgan Vitapur Victoria's Silk
-50%UPOLA CENE UPOLA CENE

Vitapur Zimski svileni pokrivač/jorgan Vitapur Victoria's Silk

 • Svileni jorgan za zimske mesece.
 • Navlaka od 100% pamuka.
 • Punjenje od 100% prirodne mulberry svile.
 • Prirodni termoregulator – zimi greje, leti hladi.
UPOLA CENE - 50% POPUSTA samo još
00
DANA
00
SATI
00
MIN
00
SEK

* obvezna polja

Od
Redovna cena: 24.990,00 RSD
12.495,00 RSD -50%
Dostupno Očekivani rok isporuke 5-7 radnih dana.
Besplatna dostava iznad 6.000,00 RSD.
14-dnevna garancija zadovoljstva Garantujemo bezbrižnu kupovinu. Ukoliko niste 100% zadovoljni proizvodima možete ih vratiti u roku od 14 dana.
Potrebna Vam je pomoć?

Topli zimski jorgan Victoria's Silk razmaziće vas udobnošću i luksuzom najbolje svile tokom hladnih zimskih meseci. Svileni jorgan je idealan izbor za sve koji cene prirodne materijale. 100% prirodna mulberry svila diše s vama i ima odlične sposobnosti regulacije temperature, pa tako garantuje prijatan san i luksuznu udobnost.

 1. Tkanina pokrivača: pamuk
  Navlaka pokrivača izrađena je od pamuka, koji će vas iznenaditi ugodnim osećajem i izuzetnom prozračnošću. Pamučna vlakna karakteriše izuzetna apsorpcija, odvajanje vlage i lako održavanje.
 2. Punjenje pokrivača: mulberry svila
  Svila prirodno ima sposobnost regulacije temperature - greje kad je hladno, hladi kad je toplo.

Idealan pokrivač za hladne zimske mesece

Svila nije poznata samo po svom prestižu, već i kao materijal koji ima veliku sposobnost regulacije temperature, greje kada je hladno, a hladi kad je vruće. Zbog toga, zimski svileni pokrivač je pogodan za ugodan san u hladnijim mesecima ili za temperaturu u spavaćoj sobi između 16 i 20 °C.
Idealan pokrivač za hladne zimske mesece
Navlaka od 100% pamuka za svežinu i higijensko okruženje za spavanje

Navlaka od 100% pamuka za svežinu i higijensko okruženje za spavanje

Navlaka pokrivača je izrađena od 100% gusto tkanog pamuka, što znači da je vaša koža u kontaktu sa prirodnim materijalima. Pamuk se smatra jednim od najpopularnijih materijala, koji se odlikuje visokim svojstvima prozračnosti i apsorpcije vlage. Pamučna tkanina ima elegantan žarkadni dezen, koji daje pokrivaču prelep izgled, a sofisticiranost dodatno povećava zlatan rub.

Svila kao najbolji prirodni regulator toplote i sinonim za prozračnost

Svila se razlikuje od ostalih materijala po strukturi otvora vlakana, koja omogućavaju bolju prozračnost i regulaciju temperature, tako da svila zimi greje, a leti hladi. Zato je spavanje ispod svilenog pokrivača, u svim godišnjim dobima prijatno i ugodno. Svila je višeslojna u pokrivaču, što omogućava maksimalnu prozračnost i prilagodljivost vašem telu.
Svila kao najbolji prirodni regulator toplote i sinonim za prozračnost
Umirujuće delovanje mulberry svile

Umirujuće delovanje mulberry svile

Kvalitetna mulberry svila ima manju moć apsorpcije vlage od pamuka, čime će koži biti osigurana adekvatna vlaga. Prirodni proteini i aminokiseline u svili, imaju blagotvoran uticaj na kožu i kosu. Sa svilom kao najčistijim prirodnim materijalom, niste izloženi hemikalijama, jer je tretiran na potpuno prirodan način, a posebno je pogodna za ljude sa problematičnom kožom.

Održavanje i nega svilenih proizvoda

Svila je neupogodna za grinje i treba je povremeno provetriti za redovno održavanje čistoće i svežine. Ne izlažite je direktno sunčevoj svetlosti. Ako će pokrivaču potrebno čišćenje, odnestite ga na hemijsko čišćenje.
Održavanje i nega svilenih proizvoda
Zašto kupiti
 • Topli zimski jorgan za ugodno spavanje u hladnim jesenjim i zimskim mesecima pogodan je i za najhladnije temperature sobe između 16–20 °C.
 • Kombinacija prirodnih materijala, pamuka i svile oduševiće sve koji preferiraju prirodne i lagane materijale, za prijatno i suvo okruženje za spavanje. 100% prirodna dudova svila u punjenju jorgana ima izuzetnu sposobnost regulacije temperature, pogodna za sve koji žele jorgan koji će vas zimi grejati, a ljeti hladiti.
 • Svila je u punjenju slagana u nekoliko slojeva, što omogućava maksimalnu prozračnost pokrivača, pa je stoga pogodan za svakog ko se prekomerno znoji tokom sna.
 • Svila je izuzetno negostoljubivo okruženje za mikrobe i grinje, preporučujemo čišćenje hemijsko čišćenje i svakodnevno provetravanje pokrivača.
Održavanje

Prilikom namještanja kreveta jorgan lagano protresite. Takođe se savetuje povremeno provetravanje, ali ne na direktnoj sunčevoj svetlosti. Preporučujemo upotrebu navlake i hemijsko čišćenje.

Specifikacija
Tip pokrivača  zimski, primeren za sobe sa temperaturom između 16–20 °C.
Tkanina navlake  100% pamuk.
Punjenje 100 % prirodna mulberry svila; 2 x 280 g/m2.
Periv  ne, preporučujemo čišćenje u hemijskoj čistionici.
Primeren za mašinu za sušenje  ne.
Primeren za osobe sklone alergijama  da.
OEKO-TEX sertifikat  da, Standard 100.
Dimenzije  140 x 200 cm i 200 x 200 cm.
Garancija  2 godine.