Zaštita ličnih podataka

U skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka, dužni smo štititi privatnost naših korisnika i kupaca.


Registracijom ili kupovinom na Internet strani www.vitapur.rs dajete saglasnost da Vitapur d.o.o. vaše podatke obradi i smesti u svoju bazu kontakata, bez mogućnosti da iste ustupa trećim licima, a u svrhu informisanja o budućim aktivnostima.

VITAPUR d.o.o. garantuje zaštitu ličnih podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka.

 

U ime on-line prodavnice Vitapur.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje, ukoliko ne žele da primaju promotivne mejlove.. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni kompanije Vitapur d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.


Korisnik preuzima na sebe svu odgovornost o tačnosti ličnih podataka. Kontakt podaci se koriste isključivo ukoliko moramo kontaktirati kupca i za povremeno slanje promotivnog materijala.

Lične podatke nećemo korstiti u druge svrhe i nećemo ih ustupati trećim licima.

Takozvani kolačići (cookies) omogućavaju nam vođenje evidencije o posetima. Pokazuju nam koje delove portala ljudi posećuju i u kolikom broju. Tom se tehnologijom ne prikupljaju lični podaci o pojedinačnim korisnicima, nego na taj način analiziramo zajedničke informacije. Isključivi cilj je poboljšanje sadržaja i upotrebljivosti stranice.