Samo 4 dana: Velika zamena posuđa Staro za novo

Zamenićemo 4000 komada posuđa koje ćemo reciklirati!

U periodu od 01.10.2020. do 04.10.2020. ili do isteka zaliha u svim našim prodavnicama širom Srbije – Velika zamena posuđa »Staro za novo«! Donesite svoj stari tiganj ili bilo koju šerpu i jednostavno uzmite novi, vrhunski tiganj za palačinke Rosmarino Gold Stone za samo 600 RSD.

A da, akcija važi i za našu internet prodavnicu. Pitate se kako da zamenite posuđe preko interneta? Pročitajte ispod!

Možete učestvovati na dva načina:

u obrascu ispod upišite svoju elektronsku adresu I dobićete kupon sa popustom u vrednosti od 600 rsd, koji možete iskoristiti za kupovinu novog tiganja za palačinke Rosmarino Gold Stone

ili

od 01.10.2020 do 04.10.2020 donesite svoj stari tiganj ili bilo koju šerpu I jednostavno uzmite novi, vrhunski tiganj za palačinke Rosmarino Gold Stone za samo 600 RSD. Zamenićemo 4000 posuđa, sve posuđe koje ćemo skupiti, recikliraćemo. Jedna osoba može da zameni najvise tri stara komada posuđa I da dobije najvise tri nova tiganja za palačinke Rosmarino Gold Stone. Akcija traje do 04.10.2020 ili dok traju zalihe.

Kako da iskoristite kod za kupovinu tiganja?

Tiganj za palacinke Rosmarino Gold Stone dodajte u korpu i pre nego što obavite kupovinu, u polju KODA ZA POPUST upišite kod kupona koji ste dobili na svoju elektronsku adresu.

U prodavnicama Vitapur zamenite staro posuđe.

Zasto skupljamo staro posuđe? Ima dosta razloga!

Staro posuđe je oštećeno. Ogrebotine I premaz koji je oštečen povečavaju mogućnost unosa materija štetnih po zdravlje, lepljenje hrane za posuđe i lošiji kvalitet hrane.
Staro posuđe sadrži štetne PFOA materije, koje su štetne za okolinu i zdravlje, izazivaju reakcije na koži, očima i disajnim putevima i potencialno su kancerogene.
Staro posuđe je štetno za okolinu. Izrađeno je od nerecikliranog materijala i veći je potrošač energije kao i lošiji provodnik toplote.

Sta ćemo da uradimo sa starim posuđem? Recikliraćemo!

U Vitapuru smo svesni svojih odgovornosti prema životnoj sredini i zato želimo da damo svoj doprinos očuvanju planete.

Svrha kampanje “Staro za novo” jeste podsticanje zamene starog, nezdravog I ekološki štetnog posuđa za novo Rosmarino posuđe.

Prednosti recikliranog posuđa, među kojima je Rosmarino, su:

Ušteda energije, potrebno je čak 95% manje energije za njegovu proizvodnju.

Očuvanje prirodnih resursa planete i smanjenje otpada na deponijama.

Sa recikliranjem nastaje novo, odlično posuđe, koje garantuje visok kvalitet i još bolju energetsku efikasnost.

Učestvujte i vi!