DODATNIH 10% NA SVE ZA SPAVANJE Pogledaj ponudu >
Pretraži celu prodavnicu... Kontakt telefon

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 RSD
Pregled narudžbine
Meni
Novo Novo
Novo Novo
Navlaka za dasku za peglanje Vitapur HouseCare IronPro - Butterfly
Novo Novo

Vitapur Navlaka za dasku za peglanje Vitapur HouseCare IronPro - Butterfly

5,0 zvezdica na osnovu 2 recenzije
 • Moderna daska za peglanje sa inovativnom tehnologijom za glatko klizanje pegle.
 • 5-slojni pokrivač sa "turbo zonom" za još brže peglanje i manje bora na odeći.
 • Sa izdržljivom vješalicom za lako skladištenje.
 • Uklonjiva prostirka za skladištenje otporna na toplotu. Za hlađenje pegle pre čišćenja.

* obvezna polja

Od
2.490,00 RSD
Dostupno Očekivani rok isporuke 5-7 radnih dana.
Besplatna dostava iznad 10.000,00 RSD.
Sigurna kupovina sa MasterCard ID Check i Visa Secure.
14-dnevna garancija zadovoljstva Garantujemo bezbrižnu kupovinu na online prodavnici. Ukoliko niste 100% zadovoljni proizvodima možete ih vratiti u roku od 14 dana.
Potrebna Vam je pomoć?

Vitapur Housecare IronPro daska za peglanje ima promišljen dizajn koji se prilagođava vašim potrebama za peglanje. Inovativni 5-slojni premaz sa "turbo zonom" omogućava još brže peglanje i manje bora na odeći. Daska za peglanje dolazi sa uklonjivom silikonskom podlogom za bezbedno skladištenje vrućeg gvožđa. Poklopac se lako pričvršćuje za dasku pomoću elastične trake, ne klizi i ima stanicu za čuvanje pegle do 10 minuta na 200°C, bez oštećenja. Mrežasti dizajn panela poboljšava prozračnost i pomaže u optimalnoj distribuciji pare za glatka rešenja. Daska je podesiva po visini za udoban položaj tokom peglanja.

Zašto je inovativna IronPro daska za peglanje drugačija?

Da li želite da skratite vreme peglanja? Izaberite IronPro dasku za peglanje sa inovativnom kombinacijom materijala. Daska za peglanje se sastoji od 5 slojeva, uključujući aluminijum koji reflektuje toplotu i omogućava peglanje odeće samo sa jedne strane. Bez okretanja odeće, štedite energiju i vreme, a "turbo" zona na poklopcu će vam pomoći da glatko klizite peglu. Prozračnost koju stvara mrežasti dizajn daske takođe doprinosi bržem peglanju. Premaz sprečava kondenzaciju na ploči i promoviše ravnomerniju distribuciju pare za manje bora na odeći. Tanak PET sloj na poklopcu sprečava mrlje od vode.
Zašto je inovativna IronPro daska za peglanje drugačija?
Praktična podloga za odlaganje i hlađenje vruće pegle.

Praktična podloga za odlaganje i hlađenje vruće pegle.

Ova daska za peglanje je sinonim za praktičnost i uštedu prostora. Zaboravite na metalne nastavke na dasci za peglanje. Dok peglate na IronPro dasci, jednostavno odložite peglu i bezbedno se ohladite na laganoj silikonskoj podlozi koja se lako može pričvrstiti ili ukloniti sa daske za peglanje kada nije potrebna.

Jednostavno peglanje sa "turbo" i "parking" zonom.

Pored prostora za peglanje, navlaka ima posebnu „turbo” i „parking” zonu. Samo nekoliko puta pređite peglom preko "turbo" zone da biste smanjili trenje i poboljšali efikasnost klizanja. Glatko klizanje se može aktivirati odmah kada počnete da peglate ili u međuvremenu kada primetite da pegla sve jače klizi po tkanini. Kada treba da prestanete sa peglanjem na neko vreme, koristite zonu "parking". Možete ostaviti peglu na njoj do 10 minuta na 200 °C bez brige da će se poklopac oštetiti. Ako želite da završite peglanje, obavezno pričvrstite silikonsku podlogu na dasku.
Jednostavno peglanje sa "turbo" i "parking" zonom.
Sklopiva daska za peglanje sa vešalom za lako skladištenje.

Sklopiva daska za peglanje sa vešalom za lako skladištenje.

Daska za peglanje se lako sklapa i štedi dragoceni prostor u vašem domu. Optimizacija prostora je takođe moguća pomoću izdržljive vešalice, tako da je možete jednostavno okačiti i održavati dnevnu sobu urednom. Recite zbogom nezgodnom skladištenju i pozdravite moderno i praktično rešenje za svaki stil života. I još jedan savet - dok peglate, na vešalicu možete da okačite vešalice za peglanu odeću.
Zašto kupiti
 • Inovativna tehnologija materijala skraćuje uobičajeno vreme peglanja.
 • Podesiva visina daske za peglanje vam omogućava da prilagodite radnu visinu prema vašim potrebama, za udobno peglanje.
 • Sklopivi dizajn i čvrsta vešalica omogućavaju lako skladištenje, što je posebno zgodno ako imate ograničen prostor u svom domaćinstvu.
 • Silikonska podloga koja se može ukloniti za čuvanje zagrejane pegle štiti vašu dasku za peglanje od mogućih oštećenja usled visokih temperatura.
 • 5-slojni premaz sa inovativnom tehnologijom za bolju distribuciju pare obezbeđuje brže i efikasnije peglanje i nežno rukovanje odećom radi održavanja njenog kvaliteta.
 • „Turbo“ zona gde samo povučete peglu nekoliko puta da biste postigli izuzetno glatko, lako klizanje gvozdene ploče po površini.
 • Čelični okvir je jak i izdržljiv i istovremeno se lako pomera.
Održavanje
Obrišite dasku za peglanje i pokrijte vlažnom krpom. Navlaka se ne pere u mašini.
Specifikacija
 • Materiali: 100 % bombaž s kovinsko prevleko, 100 poliuretan, PET, poliester.
 • OEKO-TEX certifikat: da, Standard 100.
 • Vzdrževanje: z vlažno krpo. Ni pralno v stroju.
 • Bruto dimenzija: 132 x 48,5 cm.
 • Primerno za likalne deske: max. do 125 x 40 cm.
Ocene i mišljenja