Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 RSD
Pregled narudžbine
Meni

Hitex Letvice za krevet Hitex Regular Lux

Visokokvalitetne 5-zonske letvice pružaju optimalnu potporu telu i produžavaju životni vek vašeg dušeka. Preporučuju se za upotrebu sa dušecima od pene.

Dodatnih 11% popusta se obračunava u pregledu porudžbine, nakon dodavanja proizvoda u korpu. Akcija važi i za poručivanje putem call centra, kao i pri kupovini u Vitapur/Svilanit prodavnicama.

Od
Redovna cena: 24.990,00 RSD
17.493,00 RSD -30%

* obvezna polja

Letvice za krevet Hitex Regular Lux
-30% 24.990,00 RSD 17.493,00 RSD
Po porudžbini Očekivani rok isporuke 4-5 radnih nedelja.

Princezu više ne brine zrno graška


Opis

Fiksne visokokvalitetne 5-zonske letvice Hitex Regular Lux, sa nadstandardnim brojem regulatora tvrdoće omogućavaju, odlično prilagođavanje podloge vašem telu. Preporučuju se za upotrebu sa dušecima od pene. 

Vanstandardna podešavanja prema vašim merama 

Letvice Hitex Regular Lux imaju nekoliko opcija za individualno podešavanje prema potrebama vašeg tela. Letvice imaju čak 14 letvica u bočnom, lumbalnom i ramenom delu, kojima se može podešavati tvrdoća. Možete do tančina da podesite pravilnu podršku za vaše telo i dobijete krevet koji savršeno odgovara vašim potrebama. Ova podloga, u zavisnosti od dimenzija, ima najmanje 26 letvica koje omogućavaju potpunu udobnost.

5-zonske letvice sa regulatorima tvrdoće omogućava potpuno prilagođavanje podloge telu

Letvice se sastoje od 5 zona različitih tvrdoća. U ramenom delu i delu kod bokova, letvice na krajevima imaju crvene kapice zbog kojih su te zone letvica mekše. Letvice sa sivim kapicama su tvrđe što je neophodno u delu glave, nogu i lumbalnom delu leđa. U sklopu pojedinih delova nalaze se regulatori tvrdoće (klizači), koje možete nameštati kako vama to odgovara. I kad god vam odgovara. Pomaknete li dva regulatora tvrdoće na sredinu, ta zona letvica postaje mekša. Ako ih pomaknete prema spolja, efekat će biti obrnut i ta zona će postati tvrđa. 5-zonske letvice na taj način ravnomerno raspoređuju težinu celom površinom, što vam omogućava da zauzmete odličan položaj za spavanje. 

5-zonske letvice Hitex Regular Lux – fiksne vam omogućavaju

 • pravilan položaj tela
 • prijatnije spavanje
 • udoban počinak
 • veću fleksibilnost

Prirodno bukovo drvo za odličnu čvrstinu

Letvice Hitex Hitoflex – fiksne su klasične letvice od kvalitetnog bukovog drveta. Letvice od listopadnog drveća mnogo su izdržljivije i čvršće od onih izrađenih od drveta četinara.

Istrajne letvice od punog bukovog drveta su garancija čvrstine i stabilnosti, te zahvaljujući svojoj gustini i masivnosti odlično trpe i veća opterećenja.

Letvice obezbeđuju odličnu prozračenost vašeg dušeka i produžavaju mu životni vek

Letvice Hitex Hitoflex Idila zbog svoje konstrukcije obezbeđuju odličnu cirkulaciju vazduha kroz vaš dušek. Postavljene su tako da omogućavaju optimalnu cirkulaciju vazduha duž celog dušeka. Uz Hitex Hitoflex Idila produži ćete životni vek svom dušeku, koji će zbog optimalne cirkulacije vazduha ostati suv i svež. Dušek upija čak 25% vlage, koju tokom noći izluči telo i zato je neophodno dušeku obezbediti cirkulisanje vazduha i provetravanje. 

Letvice Hitex Regular Lux - fiksne odgovaraju svim krevetima

Ove letvice odgovaraju svim dušecima, standardizovane su i odgovaraju svim standardnim dimenzijama kreveta. Dostupno je nekoliko standardnih dimenzija letvica, koje se jednostavno sastavljaju, bez obzira na dimenzije.

Dodatne informacije

Sastav

Letvice: brezovo drvo

Okvir: bukovo drvo

Podesivi prstenovi: TPEE

Glavne prednosti
 • Od bukovog drveta: izvanredna istrajnost i čvrstina
 • Omogućavaju dodatnu fleksibilnost dušeka: tamo gde je najveće opterećenje
 • 14 letvica za regulisanje tvrdoće: podešavanje u lumbalnom, ramenom i bočnom delu
 • 5-zonske letvice: za pravilan položaj tela tokom spavanje
 • Nadstandardan broj regulatora tvrdoće za potpunu udobnost
 • Obezbeđuju odličnu prozračenost dušeka
 • Produžavaju životni vek dušeka
 • Dimenzije: 70x200, 80x200, 90x190, 90x200, 120x200, 140x200 cm

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Izdržljivo drvo

Letvice su u celini izrađene od masivnog drveta bukve. Dougotrajnost je zagarantovana.

Nadstandardni broj regulatora

Nadstandardni broj regulatora omogućava individualno podešavanje tvrdoće u predelu ramena, leđa i bokova.

Produžava vek trajanja dušeka

Naddušeci su idealna zaštita za vaš dušek i produžavaju vek trajanja dušeka.

Informacije za kupca

Dostava

Obavlja se kurirskom službom u roku od 3 radna dana. Besplatna je za sve porudžbine preko 6.000 rsd. Za porudžbine manje vrednosti cena zavisi od težine. Detaljnije >>
 

Načini plaćanja

Gotovina, čekovi do 12 rata, svim platnim karticama (Banca Intesa do 12 rata) i po predračunu (uplatnica/virman). Detaljnije >>
 

Kupovina bez rizika

Za sve proizvode nudimo testni period od 14 dana i mogućnost zamene ili povrata novca.
 

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod