Čistimo zalihe sezonskih proizvoda! Uštedi od 40 do 70% na FINALNIM LETNJIM POPUSTIMA! Iskoristi >>

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 RSD
Pregled narudžbine
Meni

Vitapur Jastuk Vitapur Finland Premium

Jedinstven način opuštanja za sve ljubitelje vazdušastih jastuka! Klasični oblik jastuka za sve položaje spavanja. Zbog svoje mekoće, idealan je za svakoga ko spava najviše na stomaku. Punjenje od kombinacije guščjeg paperja i perja, nudi vam najveću količinu udobnosti tokom spavanja.
Jedinstven način opuštanja za sve ljubitelje vazdušastih jastuka! Klasični oblik jastuka za sve položaje spavanja. Zbog svoje mekoće, idealan je za svakoga ko spava najviše na stomaku. Punjenje od kombinacije guščjeg paperja i perja, nudi vam najveću količinu udobnosti tokom spavanja.
Od
Redovna cena: 9.990,00 RSD
4.995,00 RSD -50%

* obvezna polja

Jastuk Vitapur Finland Premium
-50% 9.990,00 RSD 4.995,00 RSD
Dostupno Očekivani rok isporuke 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

Finalni popust na dušecima


Linija lavanda proizvoda

Opis

Vazdušasti jastuk Finland Premium se smatra izuzetno udobnim jastukom. Pruža odličnu podršku za spavanje u svim položajima, a izuzetna mekoća će oduševiti one koji vole da spavaju na stomaku.

Klasični oblik jastuka za sve položaje spavanja

Klasični oblik je pogodan za svakoga ko ne spava samo u jednoj poziciji, odnosno menja položaje. Bogate punjenje perjem i paperjem pruža idealnu podršku i prilagođavanje svakome.

Punjenje iz dva dela za još više luksuza

Posebnost jastuka je njegov sastav: spoljni sloj punjenja garantuje veću mekoću i luksuz jer se sastoji od visokog udela paperja, što daje jastuku veći volumen. Jezgro jastuka je ispunjeno perjem, što obezbeđuje izuzetnu fleksibilnost i odličnu podršku bez obzira na položaj za spavanje.

Tkanina od 100% pamuka

Spoljna tkanina je od gusto tkanog 100% pamuka, što povećava udobnost i sprečava ispadanje punjenja. Pamuk se smatra jednim od najpoželjnijih materijala, koji se odlikuje visokom prozračnošču i apsorpcijom vlage. Pošto je pamuk veoma mekana tkanina, proizvodi su pogodni za ljude sa osetljivom kožom.

Zadržavanje oblika uprkos uvijanju

Vazdušasti jastuci imaju prednost što su izuzetno fleksibilni. Po želji, oni se mogu okretati i stiskati, ali će se uvek vratiti u prvobitni oblik i održavati istu moć udobnosti.Održavanje

Jastuk je potpuno periv na 30 °C. Nakon pranja, osušiti jastuk što je pre moguće, tako da nema vlage. Preporučujemo upotrebu sušilice.

Dodatne informacije

Sastav

Tkanina: 100% pamuk.

Punjenje: 70% paperje, 30% perje.

Glavne prednosti
  • Klasični oblik jastuka: za spavanje u svim položajima.
  • Izuzetna mekoća: posebno za spavanje na stomaku.
  • Idealan izbor za svakoga ko voli da se ušuškava u jastuk.
  • Dvostruka pamučna tkanina: prijatna za kožu; sprečava ispadanje punjenja.
  • Dimenzije: 50 x 70 cm.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Paperje

Paperje ne odlikuje samo prijatna mekoća već i izuzetna toplota. Proizvodi od paperja su među najtoplijima na tržištu.

Informacije za kupca

Dostava

Obavlja se kurirskom službom u roku od 3 radna dana. Besplatna je za sve porudžbine preko 6.000 rsd. Za porudžbine manje vrednosti cena zavisi od težine. Detaljnije >>
 

Načini plaćanja

Gotovina, čekovi do 12 rata, svim platnim karticama (Banca Intesa do 12 rata) i po predračunu (uplatnica/virman). Detaljnije >>
 

Kupovina bez rizika

Za sve proizvode nudimo testni period od 14 dana i mogućnost zamene ili povrata novca.
 

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod