Pretraži celu prodavnicu... Kontakt telefon

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 RSD
Pregled narudžbine
Meni
-50%
Jastuk klasični Vitapur Latex
-50%

Vitapur Jastuk klasični Vitapur Latex

 • Klasični jastuk za sve položaje spavanja.
 • Elastični lateks za potpunu podršku.
 • Perforirana struktura za veću prozračnost.
 • Navlaka jastuka se može skinuti i oprati.

* obvezna polja

Od
Redovna cena: 11.490,00 RSD
5.745,00 RSD -50%
Dostupno Očekivani rok isporuke 5-7 radnih dana.
Besplatna dostava iznad 6.000,00 RSD.
14-dnevna garancija zadovoljstva Garantujemo bezbrižnu kupovinu. Ukoliko niste 100% zadovoljni proizvodima možete ih vratiti u roku od 14 dana.
Potrebna Vam je pomoć?

Klasični jastuk od lateksa piramidalne strukture, impresioniraće svakoga ko želi kompaktan jastuk od lateksa, ali ne voli anatomski oblik. Lateks, kao najprilagodljiviji prirodni materijal, savršeno podupire vrat i glavu tokom spavanja, a perforirano jezgro pruža potpuno suvo okruženje za spavanje. Navlaka se skida i pere na 40 °C.

 1. Tkanina navlake: bambusova vlakna (viskoza), mikrovlakna
  Prirodna bambusova vlakna apsorbuju vlagu i održavaju prostor za spavanje suvim. Za volumen, u punjenje se dodaju napredna mikrovlakna, što garantuje dugotrajni komfor jastuka.
 2. Jezgro: lateks
  Nudi maksimalan komfor i pravilan ortopedski položaj kičme, a zahvaljujući svojim prozračnim svojstvima uklanja vlagu i omogućava brže odumiranje klica i grinja.

Idealan izbor za spavanje u svim položajima

Klasični jastuk od lateksa, pogodan je za sve položaje spavanja. Idealan je izbor za sve koji ne znaju koji bi im jastuk najviše odgovarao ili ako spavaju u svim položajima. Bez obzira na položaj spavanja, jastuk će vam pružiti odličan san i optimalnu podršku za vrat i glavu, tako da ćete se probuditi budni i odmorni.
Idealan izbor za spavanje u svim položajima
Ergonomsko oblikovan gornji deo sa piramidalnom strukturom

Ergonomsko oblikovan gornji deo sa piramidalnom strukturom

Gornji deo jastuka je ergonomsko oblikovan, što pravilno podupire vrat i kičmu. Piramidna struktura gornjeg sloja, nudi nežan efekat masaže i dodatno ublažava tačke pritiska tokom spavanja. Zbog toga, tokom spavanja ćete se manje buditi i menjati položaj. Piramidalna struktura će vam pružiti zdrav, ugodan i nesmetan san.

Jezgro od elastičnog lateksa za podršku vratu i kičmi

Lateks se smatra jednim od najpropusnijih i fleksibilnijih prirodnih materijala. Odlično se uklapa sa vratom i glavom, dok je kičma stalno u ispravnom fiziološkom položaju, što pomaže u oslobađanju pritiska na mišiće vrata tokom spavanja. Izuzetna fleksibilnost lateksa, omogućava prilagođavanje različitim položajima spavanja, dok proizvode generalno čini mnogo trajnijim, fleksibilnijim i prirodno razgradljivim.
Jezgro od elastičnog lateksa za podršku vratu i kičmi
Perforirana struktura jezgra za maksimalnu prozračnost

Perforirana struktura jezgra za maksimalnu prozračnost

Jastuk ima perforiranu strukturu jezgra, što mu daje prijatan osećaj prozračnosti i svežine. Cirkulacija vazduha kroz rupe od lateksa, omogućava efikasno uklanjanje vlage i omogućava sveže i suvo okruženje za spavanje. Kombinacija pamuka i mikrovlakana ClimaSoft pruža ugodnu mikroklimu za spavanje.

Navlaka sa učešćem bambusovih vlakana za dodatnu svežinu i higijensko okruženje za spavanje

Navlaka jastuka je delom napunjena bambusovim vlaknima, koja imaju odličan kapacitet apsorpcije vlage, 3-4 puta veći od pamuka. Vlaga, koju apsorbuju iz tela tokom spavanja, brzo se oslobađa u okolinu. Ovo osigurava da u vašoj spavaćoj sobi postoji suvo i sveže okruženje za spavanje.
Navlaka sa učešćem bambusovih vlakana za dodatnu svežinu i higijensko okruženje za spavanje
Navlaka se skida i pere - za svežinu i čistoću

Navlaka se skida i pere - za svežinu i čistoću

Navlaka jastuka može da se skine i opere na 40 °C, kako bi se održao najviši nivo čistoće i higijene. Jastuk je zato pogodan i za najosetljivije osobe, sklone alergijama i astmatičare.

Zašto kupiti
 • Klasični jastuk pogodan za sve položaje spavanja i za sve koji se dosta okreću tokom spavanja.
 • Ergonomski oblikovan gornji sloj jastuka sa piramidalnom strukturom, za pravilan položaj vrata i nežan osećaj masaže tokom spavanja, pogodan za sve koji se puno bude tokom sna.
 • Jezgro od lateksa zadržava oblik i fleksibilnost, što ga čini dobrim za sve koji pate od bolova u vratu i ramenima.
 • Zbog prirodnog bambusa u navlaci, jastuk je izuzetno prozračan, pogodan za sve one koji se prekomerno znoje tokom spavanja i vole da spavaju u stalno svežem i prozračnom mestu za spavanje.
 • Navlaka se skida i može se oprati na 40 °C, tako da je jastuk pogodan za sve koji imaju osetljivu i problematičnu kožu, sklone alergijama i astmatičare.
Održavanje
Navlaka jastuka se može skinuti i oprati na 40 °C. Skupljanje tkanine od 2-3%.
Specifikacija
Oblik  klasičan jastuk.
Tkanina navlake  45% bambusova vlakna (viskoza), 55% mikrovlakna.
Jezgro  100% lateks.
Odstranjivo punjenje  ne.
Periv  da, navlaka jastuka na 40 °C.
Primeren za mašinu za sušenje  da.
Primeren za osobe sklone alergijama  da.
OEKO-TEX sertifikat  da, Standard 100.
Dimenzija  40 x 60 x 11 cm.
Garancija  2 godine.