Hitex Jastuk klasični Hitex MemoDream

Jastuk Hitex MemoDream klasičnog oblika je primeren za sve položaje spavanja. Pripada kategoriji mekih jastuka. U potpunosti izrađen od memorijske pene. Dimenzija: 37x55x12 cm. Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 4.490,00 RSD

2.245,00 RSD

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Jastuk klasični Hitex MemoDream

Dušeci Hitex

Opis

Jastuk MemoDream će vas uvesti u novu dimenziju spavanja. Memorijska pena MemoTouch objedinjuje prednosti i svojstva klasičnih jastuka sa karakteristikama jastuka od memorijske pene i lateksa. Odlično se prilagođava vašem vratu i glavi. Navlaka koja se skida i pere, omogućava da svoj jastuk održite konstantno čistim i svežim. Jastuk Hitex MemoDream je primeren za sve položaje spavanja. Lako ga savijate ili "gnječite", kako želite.

Nova generacija memorijske pene MemoTouch za bolja jutra

Jastuk se najnežnije prilagođava obliku glave i vrata što deluje opuštajuće na celo telo. Memorijska pena MemoTouch ostaja nepromenjena, bez obzira na temperaturu prostorije u kojoj se nalazi i zato nudi jedinstvenu udobnost u svim položajima spavanja.

Oblik jastuka primeren za sve položaje spavanja

Jastuci su prilagođeni različitim potrebama i odgovaraju za celu porodicu i sve generacije. Bilo da spavate na boku, leđima, stomaku ili se prevrćete, ovaj jastuk će se prilagoditi svakom vašem položaju i pružiti vam odličnu potporu za vrat i glavu.
Jastuk odlično podupire vrat i omogućava kični da zauzme pravilan fiziološki položaj - oblik ravne linije. Ovaj položaj omogućava da se rasterete vratni i rameni mišići.Održavanje

Navlaka od trajnih i mekanih mikrovlakana, nalik najfinijem plišu. Periva u veš mašini.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
 • Jastuk od unapređene memorijske pene MemoTouch 
 • Pena mu daje izuizetnu prozračenost, mekoću i prilagodljivost
 • Odlično se prilagođava vašem vratu i glavi
 • Primeren za sve položaje spavanja
 • Navlaka koja se skida i pere
 • Dimenzija: 37x55x12 cm

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Periva navlaka

Sa perivom navlakom, proizvod će uvek biti čist i svež a okolina za spavanje na najvišem stepenu higijene.

Memorijska pena

Glavna prednost memorijske pene je njena visoka elastičnost. Na taj način prepoznaje oblik i pritisak tela.

Izdržljiva tkanina

Proizvode odlikuje najbolji pamuk, koji svojom dugotrajnošću pruža lakše održavanje.

Vodič za odabir jastuka

Dobar jastuk nije samo asesoar u spavaćoj sobi, već kompletno rešenje za dobro spavanje. Vodič za pravilan odabir jastuka će vam biti od velike pomoći.

Za sve položaje spavanja

Proizvod je primeren za svosobe koje spavaju u različitim položajima. Optimalna potpora telu kod spavanja na leđima, boku ili stomaku.

Plaćanje, isporuka i povrat

Plaćanje: Pouzećem (gotovina i čekovi do 12 rata), po predračunu (uplatnica/virman), platnim karticama (Intesa karticama do 12 rata). Detaljnije >>
 

Dostava: Besplatna za porudžbine preko 6.000 rsd. Obavlja se kurirskom službom u roku od 3 radna dana. Kurir putem telefona, najavljuje tačan termin isporuke. Detaljnije >>
 

Posebne porudžbine: Za proizvode izrađene po posebnoj porudžbini (letvice za krevet), važi produžen rok isporuke do 30 dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Za sve proizvode garantujemo testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni, nudimo mogućnost zamene ili povrata novca.

Najkorisniji komentari korisnika
 • 1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  mekano

  volim mekane jastuke, ovaj je savršeno mekan.

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?