Vitapur Family Jastuk anatomski Vitapur Family Lavanda Memory

-50%
Jastuk anatomski Vitapur Family Lavanda Memory
Prijatan miris lavande će vas smiriti i uspavati. Zbog svoje prilagodljivosti, memorijska pena pomaže u otklanjanju bolova u vratu. Dimenzije: 30x50 cm. Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 4.990,00 RSD

2.495,00 RSD

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Jastuk anatomski Vitapur Family Lavanda Memory

Dušeci Hitex

Opis

Prijatan miris lavande će vas smiriti i uspavati

Čudesno mekana i mirišljava navlaka ortopedskog jastuka je naparfemisana esencijom lavande. Lavanda dokazano deluje umirujuće i odlično je sredstvo za uspavljivanje. Prostrljajte navlaku da biste osetili suptilan, nenapadan miris lavande.

Pozitivni efekti lavande na vaš san:

  • smiruje, ublažava nemir, zabrinutost i stres
  • ima antidepresivni efekat
  • kod iscrpljenosti deluje stimulativno i osvežavajuće

 

Zbog svoje prilagodljivosti, memorijska pena pomaže u otklanjanju bolova u vratu

Ortopedski dizajniran jastuk lavanda memory je ispunjen memorijskom penom koja brže prepoznaje oblik i pritisak tela i udobno mu se prilagođava. Za razliku od obične pene, ćelije visokoelastične memorijske pene se pri svakom pritisku potpuno sabijaju. Kada pritiska više nema, pena se polako vraća u prvobitni oblik. Memorijska pena zbog toga ima terapeutska svojstva, jer svojom prilagodljivošću pravilno podržava vrat i glavu i na taj način pomaže u otklanjanju bolova koji nastaju kao posledica neugodnog spavanja.

 

Visoka prozračenost jastuka pomaže u sprečavanju znojenja

Memorijska pena ima i vazdušne proreze, kroz koje se prilikom pritiska oslobađa vazduh, što obezbeđuje prijatnu prozračenost i svežinu. Jastuk sa strane ima i mrežicu „Airmesh”, koja omogućava cirkulaciju vazduha. Visoka prozračenost jastuka pomaže u sprečavanju znojenja i obezbeđuje vam prijatan san. Zbog svog posebnog dizajna, anatomski jastuci pravilno podržavaju vrat i zbog toga cela kičma ima pravilan fiziološki položaj i oblik prave linije.

 
Održavanje

Periva navlaka.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Prijatan i suptilan miris lavande će vas smiriti i uspavati
  • Zbog svoje prilagodljivosti, memorijska pena pomaže u otklanjanju bolova u vratu
  • Visoka prozračenost jastuka pomaže u sprečavanju znojenja
  • Anatomski jastuk zbog svog posebnog dizajna pravilno podržava vrat
  • Protrljate navlaku da osetite miris opuštajuće lavande
  • Dimenzije: 30x50 cm

Razlozi za kupovinu

AIRMESH klimatski modul

Posebna rupičasta tkanina omogućava veću cirkulaciju vazduha i proizvodu daje veću prozračenost. Okolina za spavanje će na ovaj način uvek biti suva i čista.

Anatomski oblik

Proizvodi anatomskog oblika se preporučuju svima koji imaju problema sa vratnim pršljenovima. Prvenstveno se preporučuju za spavanje na boku ili leđima.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Periva navlaka

Sa perivom navlakom, proizvod će uvek biti čist i svež a okolina za spavanje na najvišem stepenu higijene.

Memorijska pena

Glavna prednost memorijske pene je njena visoka elastičnost. Na taj način prepoznaje oblik i pritisak tela.

Vodič za odabir jastuka

Dobar jastuk nije samo asesoar u spavaćoj sobi, već kompletno rešenje za dobro spavanje. Vodič za pravilan odabir jastuka će vam biti od velike pomoći.

Za spavanje na boku i leđima

Preporučuju se anatomski proizvodi, po mogućnosti viši i veći.

Prozračenost proizvoda

Posebna prozračena tkanina omogućava proizvodu veću prozračenost, a samim tim i više svežine, kao i suvu okolinu za spavanje. Ovakva vrsta proizvoda primerena je za osobe koje se prekomerno znoje.

Plaćanje, isporuka i povrat

Plaćanje: Pouzećem (gotovina i čekovi do 12 rata), po predračunu (uplatnica/virman), platnim karticama (Intesa karticama do 12 rata). Detaljnije >>
 

Dostava: Besplatna za porudžbine preko 6.000 rsd. Obavlja se kurirskom službom u roku od 3 radna dana. Kurir putem telefona, najavljuje tačan termin isporuke. Detaljnije >>
 

Posebne porudžbine: Za proizvode izrađene po posebnoj porudžbini (letvice za krevet), važi produžen rok isporuke do 30 dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Za sve proizvode garantujemo testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni, nudimo mogućnost zamene ili povrata novca.

Recenzije

Oceni proizvod