Posteljine Njujork, Pariz, London i dekorativni program Amelia

Sakupljajte bodoveSakupljajte bodove lojalnosti!

U Vitapuru smo u saradnji sa Petrolom počeli sa akcijom 'Probudi se u metropolama'!

U akciji vam je dostupna naša nova linija pamučnih posteljina Njujork, Pariz, London koje osim visokokvalitetnih materijala odlikuje izuzetna udobnost i mekoća. Takođe, cela kolekcija Amelia dekorativnih prekrivača i jastuka je dostupna svim petrol benzinskim stanicama. Sa sakupljenim bodovima, možete ih kupiti čak 50% jeftinije! Za posteljine potrebno je da sakupite 10 bodova, za prekrivač takođe 10, dok vam za jastuke treba samo 5 bodova.
Pogledajte posteljine OVDE: Njujork, Paris, London, a Amelia dekorativni program možete videti OVDE.

Akcija sakupljanja bodova na svim benzinskim stanicama Petrol Srbija kreće 01.11.2015. i traje do 
Za svakih potrošenih 500 din, dobićete jedan bod lojalnosti. Knjižicu sa sakupljenim bodovima jednostavno iskoristite na benzinskim stanicama Petrol širom Srbije.

Više na:

Posteljine Metropole

Pamučne posteljine Njujork, Pariz, London za vrhunsku udobnost spavanja. Mekani asortiman Amelia za potpuno opuštanje!

 Posteljine Njujork, Pariz, LondonAmelia dekorativni asortiman
Posteljine su izrađene od 100% pamuka, koji je koži izuzetno prijatan i dozvoljava joj da diše. Kvalitet najfinijih pamučnih niti i visoka gustina tkanja osiguravaju izdržljivu tkaninu te je vrlo jednostavna za održavanje.

Mekani dekorativni program Amelia oduševiće vas bojom i gusto tkanim Ulstra Soft vlaknima. Praktičan prekrivač i jastuk su najbolji izbor za poslepodnevno dremanje, možete ih koristiti kao dodatni pokrivač i jastuk u spavaćoj ili na putovanjima.

Izbor posteljine za spavaću sobu je skoro isto bitan koliko i izbor odgovarajućeg dueška. Proverite ponudu kvalitetnih Hitex dušeka.