Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 RSD
Pregled narudžbine
Meni

Hitex Dečiji jastuk Hitex MemoDream

Dečiji jastuk Hitex MemoDream Junior je prilagođen deci kako svojim dimenzijama, tako i svojom visinom. Izrađen od napredne memorisjke pene koja dozvoljava cirkulisanje vazduha kroz jastuk. Za decu od 4. godine života. Dimenzija: 30x50x9 cm.
Dečiji jastuk Hitex MemoDream Junior je prilagođen deci kako svojim dimenzijama, tako i svojom visinom. Izrađen od napredne memorisjke pene koja dozvoljava cirkulisanje vazduha kroz jastuk. Za decu od 4. godine života. Dimenzija: 30x50x9 cm.
Od
Redovna cena: 3.990,00 RSD
1.995,00 RSD -50%

* obvezna polja

Dečiji jastuk Hitex MemoDream
-50% 3.990,00 RSD 1.995,00 RSD
Dostupno Očekivani rok isporuke 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

Princezu više ne brine zrno graška


Opis

Memorijska pena MemoTouch združuje prednosti i karakteristike klasičnih jastuka i jastuka od memorijske pene i lateksa. Odlično se prilagođava dečijem vratu i glavi. Periva navlaka obezbeđuje da spavanje vašeg deteta bude u uvek svežoj i čistoj okolini.

Oblik jastuka primeren za svaki položaj spavanja

Jastuk odlično podupire vrat. Kičma zadržava položaj ravne linije, što je njen pravilan fiziološki položaj, te pomaže da se rasterete vratni mišići i pršljenovi. 

Klasični jastuk je primeren za sve položaje. Predstavlja idealan izbir za decu koja spavaju u svim položajima tokom noći. Jastuk dizajniran da odgovara svim položajima, kako bi obezbedio da se deca bude naspavana i dobro raspoložena.

Nova generacija memorijske pene MemoTouch za bolja jutra

Jastuk se najnežnije prilagođava obliku glave i vrata što deluje opuštajuće na celo telo. Memorijska pena MemoTouch ostaja nepromenjena, bez obzira na temperaturu prostorije u kojoj se nalazi i zato nudi jedinstvenu udobnost u svim položajima spavanja. 

Periva navlaka

Navlaku jastuka lako možete skinuti i prati, čime obezbeđujete čistu i svežu okolinu za spavanje vašeg deteta. Održavanje

Jezgro nije perivo, dok navlaka jeste.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Jastuk odlikuje poboljšana memorijska pena MemoTouch
  • Odlična prozračenost, mekoća i prilagodljivost
  • Odlično se prilagođava dečijem vratu i glavi
  • Idealan za spavanje u svim položajima
  • Navlaka koja se skida i pere
  • Dimenzija: 30x50x9 cm

Razlozi za kupovinu

Periva navlaka

Sa perivom navlakom, proizvod će uvek biti čist i svež a okolina za spavanje na najvišem stepenu higijene.

Memorijska pena

Glavna prednost memorijske pene je njena visoka elastičnost. Na taj način prepoznaje oblik i pritisak tela.

Vodič za odabir jastuka

Dobar jastuk nije samo asesoar u spavaćoj sobi, već kompletno rešenje za dobro spavanje. Vodič za pravilan odabir jastuka će vam biti od velike pomoći.

Za sve položaje spavanja

Proizvod je primeren za svosobe koje spavaju u različitim položajima. Optimalna potpora telu kod spavanja na leđima, boku ili stomaku.

Informacije za kupca

Dostava

Obavlja se kurirskom službom u roku od 3 radna dana. Besplatna je za sve porudžbine preko 6.000 rsd. Za porudžbine manje vrednosti cena zavisi od težine. Detaljnije >>
 

Načini plaćanja

Gotovina, čekovi do 12 rata, svim platnim karticama (Banca Intesa do 12 rata) i po predračunu (uplatnica/virman). Detaljnije >>
 

Kupovina bez rizika

Za sve proizvode nudimo testni period od 14 dana i mogućnost zamene ili povrata novca.
 

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod