Hitex Dečiji jastuk Hitex MemoDream

Dečiji jastuk Hitex MemoDream Junior je prilagođen deci kako svojim dimenzijama, tako i svojom visinom. Izrađen od napredne memorisjke pene koja dozvoljava cirkulisanje vazduha kroz jastuk. Za decu od 4. godine života. DImenzija: 30x50x9 cm.

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 3.990,00 RSD

1.197,00 RSD

Proizvod je dostupan

Dečiji jastuk Hitex MemoDream

Opis

Memorijska pena MemoTouch združuje prednosti i karakteristike klasičnih jastuka i jastuka od memorijske pene i lateksa. Odlično se prilagođava dečijem vratu i glavi. Periva navlaka obezbeđuje da spavanje vašeg deteta bude u uvek svežoj i čistoj okolini.

Oblik jastuka primeren za svaki položaj spavanja

Jastuk odlično podupire vrat. Kičma zadržava položaj ravne linije, što je njen pravilan fiziološki položaj, te pomaže da se rasterete vratni mišići i pršljenovi. 

Klasični jastuk je primeren za sve položaje. Predstavlja idealan izbir za decu koja spavaju u svim položajima tokom noći. Jastuk dizajniran da odgovara svim položajima, kako bi obezbedio da se deca bude naspavana i dobro raspoložena.

Nova generacija memorijske pene MemoTouch za bolja jutra

Jastuk se najnežnije prilagođava obliku glave i vrata što deluje opuštajuće na celo telo. Memorijska pena MemoTouch ostaja nepromenjena, bez obzira na temperaturu prostorije u kojoj se nalazi i zato nudi jedinstvenu udobnost u svim položajima spavanja. 

Periva navlaka

Navlaku jastuka lako možete skinuti i prati, čime obezbeđujete čistu i svežu okolinu za spavanje vašeg deteta. Održavanje

Jezgro nije perivo, navlaka je periva.ni pralno,prevleka je snemljiva in pralna.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Jastuk odlikuje poboljšana memorijska pena MemoTouch
  • Odlična prozračenost, mekoća i prilagodljivost
  • Odlično se prilagođava dečijem vratu i glavi
  • Idealan za spavanje u svim položajima
  • Navlaka koja se skida i pere
  • Dimenzija: 30x50x9 cm

Razlozi za kupovinu

Periva navlaka

Sa perivom navlakom, proizvod će uvek biti čist i svež a okolina za spavanje na najvišem stepenu higijene.

Memorijska pena

Glavna prednost memorijske pene je njena visoka elastičnost. Na taj način prepoznaje oblik i pritisak tela.

Vodič za odabir jastuka

Dobar jastuk nije samo asesoar u spavaćoj sobi, već kompletno rešenje za dobro spavanje. Vodič za pravilan odabir jastuka će vam biti od velike pomoći.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod