LETNJI POPUSTI DO 60% UHVATI TALAS POPUSTA SAZNAJ VIŠE >
Pretraži celu prodavnicu... Kontakt telefon

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 RSD
Pregled narudžbine
Meni
-50%
-50%
Dečiji hibridni jastuk NEO Bamboo Memory Junior
-50%

Vitapur Dečiji hibridni jastuk NEO Bamboo Memory Junior

5,0 zvezdica na osnovu 22 recenzije
 • Jastuk se u potpunosti prilagođava vašem detetu.
 • Za decu stariju od 3 godine, pogodan za sve položaje spavanja.
 • Jedinstvena kombinacija »nano kockica« od memorijske pene i mikrovlakna za idealan oslonac i mekoću tokom spavanja.
 • Mogućnost podešavanja visine i tvrdoće jastuka.

* obvezna polja

Od
Redovna cena: 8.490,00 RSD
4.245,00 RSD -50%
Dostupno Očekivani rok isporuke 5-7 radnih dana.
Besplatna dostava
Sigurna kupovina sa MasterCard ID Check i Visa Secure.
100-dnevna garancija zadovoljstva Garantujemo bezbrižnu kupovinu na online prodavnici. Ukoliko niste 100% zadovoljni proizvodima možete ih vratiti u roku od 100 dana.
Potrebna Vam je pomoć?

Dečiji jastuk koji se savršeno prilagođava detetu. Dečiji hibridni jastuk NEO Bamboo Memory Junior je inovativan jastuk na srpskom tržištu, sadrži kombinaciju izrezane memorijske pene u obliku nano kockica i najfinijih pahuljastih mikrovlakana. Isečena memorijska pena obezbeđuje raspodelu pritiska i odgovarajuću potporu detetovoj glavi tokom spavanja, a fina mikrofibra nude mekoću i prozračnost kada se dodirne jastukom. Jastuk ima dve presvlake, unutrašnju nepropusnu, koja zadržava punjenje u pravilnom obliku, i spoljnu, sastoji se od nebeljenog pamuka sa ušivenim bambusovim vlaknima za sve koji preferiraju prirodne materijale. Visinu i tvrdoću jastuka možete lako prilagoditi detetu oduzimanjem ili dodavanjem punjenja. Spoljašna ivica jastuka sadrži ušivenu 3D AirMesh tkaninu koja osigurava cirkulaciju vazduha preko noći i uklanja višak vlage. Ovo osigurava suvo okruženje za spavanje i bolji protok vazduha, što će poboljšati kvalitet spavanja vašeg deteta.

Najfleksibilniji dečiji jastuk IKADA!

Jastuk se savršeno prilagođava vama i omogućuje pravilan položaj tela tijekom spavanja. Može se prilagoditi prema visini i tvrdoćisavršeno se prilagođava širini vaših ramena i glavi. Želite da NEO jastuk bude mekši? Uklonite nekoliko kockica memorijske pene sa jastuka, a u jastuku ostavite više puhastih mikrovlakana. Želite da NEO jastuk bude čvršći? Uklonite više puhastih mikrovlakana sa jastuka i u jezgru ostavite više kockica memorijske pene.
Najfleksibilniji dečiji jastuk IKADA!
Jedinstvena kombinacija materijala

Jedinstvena kombinacija materijala

Inovativna kombinacija izrezane memorijske pene u obliku „nano kockica“ i najfinijih ClimaSoft mikrovlakna zajedno pružaju odličnu podršku i udobnost tokom spavanja. Memorijska pena ima izvrsne karakteristike podešavanja pritiska i karakteristike odziva. Komadi memorijske pene obezbeđuju raspodelu pritiska i pravilnu potporu detetovoj glavi tokom spavanja, a fina mikrovlakana daju dodatni osećaj mekoće. Memorijska pena je izrezana isključivo za NEO jastuk, a ne od ostataka pene, jer samo njen ispravan oblik, veličina kockica i mogućnost podešavanja daju ispravnu funkcionalnost koja će vas ujutro probuditi zadovoljni i odmorni.

Idealan izbor za sve položaje spavanja

Klasični jastuk je pogodan za sve položaje spavanja. Bez obzira na vaš položaj spavanja, jastuk pruža optimalnu potporu glavi i pravilan položaj tela. Za odmorna i naspavana jutra!

Idealan izbor za sve položaje spavanja
Doživotni oblik jastuka

Doživotni oblik jastuka

Jastuk ima dve navlake, unutrašnju i spoljašnju. Punjenje se nalazi u unutrašnju navlaku koja je nepropusna i omogućava da jastuk ne potone ili izgubi oblik. Tako će visina i oblik jastuka biti isti, čak i nakon nekoliko godina svakodnevne upotrebe.

„Posle 1825 noći spavate jednako dobro kao i prvog dana!“

Pažljivo odabrani materijali za savršeno upijanje vlage

Bočna navlaka je napravljena od 3D AirMesh tkanine, koja povećava ventilaciju i uklanja višak vlage. Ovo osigurava suvo okruženje za spavanje i bolji protok vazduha između punjenja i navlake, što će poboljšati kvalitet vašeg spavanja i buđenja ujutro.

Pažljivo odabrani materijali za savršeno upijanje vlage
Zašto kupiti
 • Klasični jastuk pogodan je za detetov nemiran san na stomaku, leđima ili boku, istovremeno pružajući odgovarajuću potporu i pravilan položaj tela.
 • Individualno podešavanje visine i tvrdoće jastuka, tako da je jastuk pogodan za decu stariju od 3 godin
 • Inovativno punjenje jastuka sadrži kombinaciju izrezane memorijske pene u obliku nano kockica i najfinijih ClimaSoft mikrovlakna, koje zajedno pružaju pravilnu potporu glavi i vratu, istovremeno pružajući ugodnu udobnost tokom spavanja.
 • Unutrašnja navlaka napravljena je od rastezljive, lagane, nepropusne tkanine koja Vam omogućava oblikovanje jastuka i osigurava da Vaš jastuk zadrži svoj prvobitni oblik i visinu.
 • Nebeljeni pamuk, bambusova vlakna i bočna ivica navlake sa 3D AirMesh modulom čine NEO jastuk izuzetno prozračnim, što osigurava suvo okruženje za spavanje i bolji protok vazduha između punjenja i navlake.
Održavanje

Navlaka se skida i pere na 60 °C. Skupljanje 2-3%.

Specifikacija
 • Oblik: klasični jastuk.
 • Sastavspoljašne navlake: 100 % pamuk.
 • Punjenje spoljašne navlake: 50 % bambusova vlakna, 50 % mikrovlakna.
 • Sastav unutrašnje navlake: 100 % mikrovlakna.
 • Punjenje: 55 % kockica od memorijske pene, 45 % mikrovlakna ClimaSoft.
 • Odstranjivo punjenje: da.
 • Perivo: da, spoljašna navlaka jastuka na 60 °C.
 • Primeren za mašinu za sušenje: da.
 • Primeren za osobe sklone alergijama: da.
 • OEKO-TEX certifikat: da, Standard 100.
 • Dimenzija: 40 x 60 x 17,5 cm.
Ocene i mišljenja