6 razloga zašto kupiti dušek preko interneta

Prilikom kupovine novog dušeka, kupac je suočen sa dilemom koji dušek će biti idealan izbor za njega i članove njegove porodice. Kratak test nije dovoljan. To da legnemo na krevet ili ga pipnemo i stisnemo ne garantuje nam da je baš taj dušek odgovarajući za naše potrebe i navike spavanja.

Nedavna istraživanja su takođe pokazala da su oni koji su kupili dušek preko interneta zadovoljniji svojim izborom od onih koji su ga kupili na konvencionalan način.

Prednosti kupovine dušeka preko interneta:

1. Praktičan i jednostavan način kupovine
Ne samo da možete da istražujete iz svog doma, već to možete uraditi i na bilo kom drugom mestu. Zatim, to možete uraditi u svako doba – internet je dostupan 24h dnevno, svakog dana u godini.

2. Kupovina bez stresa
Kupovina preko interneta neće vas dovesti do lošeg raspoloženja ili uzrokovati stres – nećete osećati pritisak prodavca ili pak ostati uskraćeni za neke važne informacije usled njegove nezainteresovanosti. Imate dovoljno vremena za donošenje odluke o tome šta i kad kupujete.

3. Više informacija
Kupci onlajn su bolje informisani. Na Internetu možete za svaki dušek pročitati sve informacije koje su ključne za vaš izbor.

4. Vreme za testiranje
Kada kupujete dušek u onlajn prodavnici, imate mogućnost testiranja vašeg novog dušeka čak 14 dana. Ukoliko vam dušek ne odgovara u potpunosti, možete ga vratiti bez ikakvih dodatnih troškova. Imate dovoljno vremena da spavate na njemu i testirate da li odgovara potrebama vašeg tela.

5. Besplatna dostava
Kupovina dušeka i kreveta preko interneta, iz perspektive transporta i isporuke, čak je povoljnija za kupca. Pored toga, uštedećete gorivo i vreme koje biste potrošili na obilazak najrazličitijih prodavnica. Proizvodi vam se isporučuju na kućnu adresu u vreme kada vama najviše odgovara. Ovo će vam uštedeti vreme i novac. 

6. Niže cene
I poslednje, ali ne najmanje važno, pri kupovini dušeka preko interneta, vrlo često ćete naići na niže cene i uštedeti i do 60%. Takođe, dušeke možete plaćati na rate, čekovima građana ili karticama Banca Intesa do 12 meseci.