Veliki sezonski popusti! Kupujte jeftinije do 70%!  Iskoristi ponudu >>

Hitex Zaštita za dušek Hitex Clima Feel

Zaštita za dušek Hitex Clima Feel vašem dušeku ne nudi samo zaštitu, već hladno-toplom tkaninom obezbeđuje prijatno spavanje tokom cele godine.

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 5.990,00 RSD

2.396,00 RSD

Proizvod je dostupan

Zaštita za dušek Hitex Clima Feel

Veliki sezonski popusti

 

 

 

Opis

Zaštita za dušek Clima Feel vašem dušeku ne nudi samo zaštitu, već i hladno-toplo tkaninom obezbeđuje prijatno spavanje tokom cele godine.

Za vrhunski nivo čistoće i odličnu zaštitu

Zaštita za dušek Clima Feel efikasno štiti vaš dušek od flekanja i prljavština. Vaš postojeći dušek biće ponovo čist i prijatniji. Sa elastičnim trakama na ivicama, jednostavno ćete ga namestiti na dušek i fiksirati.

Inovativna tkanina StayCool® - hladna i topla tkanina za idealnu temperaturu cele godine

Sastav zaštite za dušek Clima Feel je prilagođen upotrebi u toplijim mesecima. Srednji deo tkanine zaštite za dušek izrađen je od posebne StayCool®l tkanine koja posebno u toplim mesecima obezbeđuje prijatnu temperaturu, a pritom ne prenosi toplinu vašeg tela na samu zaštitu. Gornji i donji deo tkanine odlično se prilagođava temperaturi vazduha i tela te ravnomerno raspoređuje temperaturu.

Periva zaštitna navlaka za svežinu i čistoću

Zaštita je periva na 60 °C. Na ztaj način ćete održavati čistoću i higijenu na najvišem nivou i osloboditi se neprijatnih grinja u krevetu. Primereno za osobe sklone alergijama.Održavanje

Zaštita je periva u mašini za veš na 60°C

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
 • Odlična zaštita za vaš dušek: produžava vek trajanja dušeka
 • Štiti dušek od flekanja i prljavštine
 • Hladno-topla tkanina: za idealnu temperaturu tokom spavanja
 • Jednostavno postavljanje: pomoću elastičnih traka
 • Periva na 60 °C: za higijenu i čistoću
 • Dimenzije: 90x200,140x200 i 160x200 cm
Sastav

Tkanina navlake: 100% mikrovlakna, airmash tkanina
Punjenje: 100% mikrovlakna

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Produžava vek trajanja dušeka

Naddušeci su idealna zaštita za vaš dušek i produžavaju vek trajanja dušeka.

Primereno za osobe sklone alergijama

Proizvod je u celosti periv na 60°C i primeren za osobe sklone alergijama. Održite higijenu na najvišem nivou.

Reguliše temperaturu

Proizvod svojim sastavom reguliše temperaturu, što mu daje prednost u odnosu na ostale, pogotovu u toplim mesecima. Praktično i za prekomerno znojenje.

Vodič za odabir naddušeka

Kako bismo vam pomogli da pravilno zaštitite vaš dušek, pročitajte naš vodič za odabir naddušeka i donesete pravu odluku.

Prozračenost proizvoda

Posebna prozračena tkanina omogućava proizvodu veću prozračenost, a samim tim i više svežine, kao i suvu okolinu za spavanje. Ovakva vrsta proizvoda primerena je za osobe koje se prekomerno znoje.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Pogledajte sve ocene (2)
Najkorisniji komentari korisnika
 • 1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  osveženje

  meni ovo trebaaaaa
  kupila sestra jednu, pa emo sad da uzmemo za mene još jedni i 2 jastuka. Da se počastimo :)

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?
 • 1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  super proizvod

  Nisam znala kako se ovo zove a uvek mi je trebalo. Nervira me kad mi se dušek prlja i nakuplja prašina u njemu. Ovo je baš prava stvar a to. I hladno je na dodir, ali nije hladno kad spavaš na zaštiti. Ja stavim posteljinu preko. Prala sam ovu zaštitu u mašini, ista je kao i pre pranja. Videćemo kako će se ponašati u budućnosti, imam je tek 3 mesec. U svakom slučaju preporuka, topla!

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?
Pogledajte sve ocene (2)