Vitapur Zaštita ogradice za dečiji krevetić Junior Baby

Zaštita ogradice za dečiji krevetić Junior Baby
Pročitaj više »
Besplatna
dostava:
dana
sati
:
min
:
sek
Od

Redovna cena: 3.490,00 RSD

2.792,00 RSD

Proizvod je dostupan

Zaštita ogradice za dečiji krevetić Junior Baby

Opis

Dečija ogradica za krevetić "Junior Baby" zaštitiće vaše dete dok spava i osigurati mu potpunu udobnost prirodnog, nebeljenog pamuka.

Za zdrav i miran san

Zaštitna ogradica za dečiji krevetić izrađena je od 100% prirodnog, nebeljenog pamuka i poliestera. Punjena je mekanim poliesterom i pruža svu potrebnu zaštitu dece od udaraca u krevetić. Zaštitna ogradica za dečiji krevetić zbog mekoće punjenja i nežne tkanine sprečava udarce i neprijatan bol koji se može dogoditi u slučaju da se dete udari u deo krevetića. Na ovaj način nećete više morati brinuti za sigurnost vašeg deteta dok spava ili leži u krevetiću. Sa zaštitnom ogradicom za dečiji krevetić "Junior Baby" osiguraćete svome detetu nežnu i mekanu okolinu za spavanje.

Prirodni pamuk za dečiji osmeh

Zaštitna ogradica za dečiji krevetić izrađena je od 100% prirodnog, nebeljenog pamuka i poliestera. Nebeljeni pamuk je materijal koji osigurava zdravu okolinu za vaše dete. Korištenje nebeljenog pamuka takođe osigurava potpunu brigu za osetljivu dečiju kožu.

Zanimljiv detalj za najmlađe

Tkanina dečije ogradice od nebeljenog pamuka obogaćuju pažljivo izvezeni motivi koji su nenametljivi i nežno razigrani. Motivi medvedića, slatki cvetići i ptičice oduševiće i devojčice i dečake. Detalj tkanine predivan je dodatak dečijem krevetiću, dok u isto vreme pruža zaštitu od udarca deteta na delove krevetića.Održavanje

Dečija zaštitna ogradica Junior Baby periva je na 40 ° C, čime je osigurana čistoća i higijena, okolina za spavanje vašoj bebi postavljena na najviši nivo.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Dečija zaštitna ogradica zbog mekoće punjenja i nežne tkanine sprečava mogućnost udarca ili povrede koja se može dogoditi ukoliko se dete slučajno udari na nezaštićeni deo kreveca
  • Izrađena je od 100% prirodnog, nebeljenog pamuka i poliestera
  • Pažljivo izvezeni dečiji motivi - nenametljivi i nežno razigrani
Sastav

Tkanina: 100% pamuk

Punjenje: 100% poliester

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Prirodni pamuk

Nebeljeni pamuk je potpuno prirodan, bez hemijskih obrada. Kao takav, primeren je za osobe osetljive kožu.

Nebeljeni pamuk

Nebeljeni pamuk je potpuno prirodan, bez hemijskih obrada. Kao takav, primeren je za osobe osetljive kožu.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod