Veliki sezonski popusti! Kupujte jeftinije do 70%!  Iskoristi ponudu >>

Hitex Pokrivač vuneni Hitex Merino

-50%
Pokrivač vuneni Hitex Merino

Vuna reguliše toplotu i pomaže sprečavanju znojenja. Pokrivač izrađen od 100% australijske merino vune je odlična izbor za osobe koje imaju nelagodnosti izazvanih reumom. Pokrivač dostupan u dimenzijama: 140x200 i 200x200 cm.

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 21.990,00 RSD

10.995,00 RSD

Proizvod je dostupan

Pokrivač vuneni Hitex Merino

Veliki sezonski popusti

 

 

 

Opis

Toplota i lanolin merino vune pomažu u uklanjanju bolova

Pokrivač od najbolje ovčije vune merino pruža toplotu kojom ublažava bolove. Merino ovčija vuna ima veliku toplotnu vrednost i preporučujemo je svima onima kojima je uvek hladno. Vunena posteljina zbog topline i sadržaja lanolina pomaže u ublažavanju bolova, koje uzrokuju sljedeće tegobe i bolesti: reuma, išijas, artroza, migrena i bolesti cirkulacije krvi.

Vuna reguliše toplotu i pomaže u sprečavanju znojenja

Vuna reguliše temperaturu, što znači, da prilagođava toplotu zavisno od vaših potreba. Upravo takva temperatura vam pomaže sprečavanju znojenje i obezbeđuje udoban san.

Vuna upija i propušta vlagu i time obezbeđuje zdravu okolinu za spavanje

Značajna prednost vunenog pokrivača je da znoj, koji čovek noću izluči, brzo propušta nazad u okolinu. Na taj način dušek ostaje suv, zdrav i još udobniji. Zbog svih prednosti vunenog pokrivača uspostavlja se optimalna mikroklima, koja ublažava neispavanost i jutarnji umor.

Ne možete se u krevetu nikako ugrejati i osećate bolove u različitim delovima tela?

Toplota najbolje merino ovčije vune zasigurno će vas ugrejati. Pokrivač će se zbog prirodnih svojstava vune, pobrinuti za toplu i suvu okolinu spavanja, što pomaže ublažavanju bolova. Naručite svoj pokrivač i uživajte u njegovoj toploti!

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
 • Pokrivač od najbolje ovčije vune merino pruža izuzetnu toplotu
 • Vuna reguliše toplotu i pomaže u sprečavanju znojenja
 • Vuna upija i propušta vlagu i time obezbeđuje zdravu okolinu za spavanje
 • Toplota i lanolin merino vune pomažu u uklanjanju bolova
Sastav
100% čista runska vuna.

Razlozi za kupovinu

Australijska merino vuna

Vuna važi za prirodni termoregulator jer odlično reguliše temperaturu tokom cele noći.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Vodič za odabir pokrivača

Ukoliko niste sigurni koji pokrivač će vam naviše odgovarati, pripremili smo vam vodič za lakši odabir.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Najkorisniji komentari korisnika
 • 0 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  ne ynam

  moderan pokrivac, topao...

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?