Letnja TIK-TAK akcija DODATNIH -10% POPUSTA na najprodavanije proizvode ovog leta! Iskoristi ponudu >>
Samo
još
00
DANA
00
SATI
00
MIN
00
SEK

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 RSD
Pregled narudžbine
Meni
Vok Rosmarino Gold Stone Plus, pripada premium segmentu sa inovativnim i tehnološki savršenim mineralnim premazom, razvijenim u Švajcarskoj. Posebna karakteristika je nova indukciona površina dna. To omogućava čak 30% više energetske efikasnosti, naročito na indukcionoj površini za kuvanje. Prečnik 28 cm.

Rosmarino Vok Rosmarino Gold Stone Plus - 28

Vok Rosmarino Gold Stone Plus, pripada premium segmentu sa inovativnim i tehnološki savršenim mineralnim premazom, razvijenim u Švajcarskoj. Posebna karakteristika je nova indukciona površina dna. To omogućava čak 30% više energetske efikasnosti, naročito na indukcionoj površini za kuvanje. Prečnik 28 cm.
Od
Redovna cena: 6.290,00 RSD
1.887,00 RSD -70%

* obvezna polja

Nema na stanju Izabrani proizvod trenutno nije dostupan.

Opis

Vok Rosmarino Gold Stone Plus, pripada premium segmentu sa inovativnim i tehnološki savršenim mineralnim premazom, razvijenim u Švajcarskoj. Svi Gold Stone 30+ Evolution proizvodi, zasnovani su na višeslojnom sistemu, koji obezbeđuje dug vek trajanja i visok nivo otpornosti i izdržljivosti. Tiganj poseduje inovatinu indukcionu površinu dna, što omogućava čak 30% veću energetsku efikasnost, naročito na indukcionoj površini za kuvanje.

Rosmarino Gold Stone Plus omogućava pripremu hrane na zdrav i prirodan način, uz minimalnu količinu masti. Hrana će imati prirodan ukus i čuvaće sve važne vitamine, vlakna i minerala. Pripremljena zdrava hrana sigurno će oduševiti porodicu, rođake, prijatelje i druge poznanike.

Napredna tehnologija sa efektom vrućeg kamena

Uz Gold Stone Plus, omogućen je jedinstven pristup kuvanju, jer se efekat vrućeg kamena i moderne tehnologije savršeno poklapa sa jednim od najstarijih i najraznovrsnijih metoda pripreme hrane - na kamenu. Usavršena tehnologija sa mineralnim premazom, pruža prirodan način kuvanja i pečenja. Uz to ćete brzo pripremiti hranu, lako i posebno zdrava - sa mastima.

Poboljšano dno: 30% veća energetska efikasnost

Tiganj karakteriše novo, poboljšano dno indukcije, koje pomoću induktivnog spreja na celoj površini dna, omogućava čak 30% više energetske efikasnosti u poređenju sa većinom aluminijumskih tiganja na tržištu. Na taj način, toplota se bolje održava i ravnomerno raspoređuje kroz tiganj. Manji gubitak toplote znači ekonomičnije i energetski efikasnije kuvanje. Nanošenje indukcionog spreja na celu površinu, vrši se pod visokim pritiskom, što samo povećava kvalitet tiganja. Sve ove prednosti dolaze u prvi plan, pre svega na indukcionu površinu za kuvanje, ali naravno i na svim ostalim vrstama ringli.

Mineralni premaz za kuvanje

Uz Gold Stone Plus, više nema lepljenja hrane tokom kuvanja. Vrhunski mineralni premaz je razvijen u Švajcarskoj. Bez obzira na to šta pripremate, tiganj će biti brzo očišćen nakon upotrebe. Prednost takvog premaza je dodatna izdržljivost, jer je tiganj još otporniji.

Kombinacija vrhunskog kvaliteta i moderne tehnologije za duži vek trajanja

Gold Stone Plus je razvijena u Švajcarskoj, što podiže tiganj na najviši nivo kvaliteta. Konstrukcija se sastoji od debljeg sloja aluminijuma, koji se smatra veoma dobrim provodnikom toplote. Unutrašnjost se sastoji od nekoliko slojeva premaza. Spoj svih slojeva, daje tiganju vrhunsku etiketu premium kvaliteta.

Savremeni dizajn elegancije u vašoj kuhinji

Gold Stone Plus karakteriše moderan dizajn. Modernost i izvrsnost u jednom, kao i tiganj sa svojim izgledom dodaje vašoj kuhinji lagani dodir elegancije. Zbog svog modernog izgleda, možete ga izneti ispred gostiju.

Moderan mekani izgled SoftTouch ručica

Ergonomski dizajnirane ručke SoftTouch sa premazom se ne greju, tako da se ne možete ispeći. Ručke su keramičke, sa izgledom kao da su od drveta, što dodatno doprinosi eleganciji.

Vok - neophodan u svakoj kuhinji

Unesite u svoju kuhinju rutinu uzbuđenosti i svestranosti! Ako još uvek niste koristili vok, preporučujemo vam. Zbog svog jedinstvenog oblika, možete pripremiti pečeni krompir, pirinač ili testenine sa zelenilom, razna jela od mesa, kokice ... Mogućnost višenamenske upotrebe će oduševiti i početnike, ali i iskusne kuhinjske majstore. A šta je najbolje, nakon završetka kuvanja, jednostavno i brzo ćete očistiti vok.

Materijal 100% bez PFOA

Da li ste znali da neki tiganji i dalje sadrže štetnu perfluorooktanojsku kiselinu (PFOA)? Nemojte rizikovati i vodite brigu o vašem zdravlju koristeći pogodan tiganj. Evolucioni premaz "zlatni kamen 30+" proizveden je po najvišim standardima i ne sadrži perfluorooktanojsku kiselinu (PFOA), koja se pokazala štetnim i još uvek se koristi od strane nekih proizvođača. Takođe, premaz tiganja ne sadrži ni druge štetne materije.Održavanje

Vok Gold Stone Plus se lako čisti. Koristite kuhinjsku sunđer i malo deterdženta. Takođe, možete da ga operete u mašini za pranje sudova..

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Tehnološki napredan i izdržljiv premium mineralni premaz, razvijen u Švajcarskoj.
  • Visokokvalitetni materijali za dug životni vek.
  • Poboljšano dno indukcije sa indukcionim sprejom na celoj površini dna omogućava čak 30% više energetske efikasnosti.
  • Za sve vrste ringli, takođe za indukciju.
  • Kuvanje sa minimalnom količinom masti.
  • Ergonomski dizajnirane ručke u modernom izgledu drveta.
  • 100% bez PFOA: bez štetnih materija.
  • Jednostavno čišćenje, čak i u mašini za pranje sudova.
  • Dimenzije: 28 x 7 cm.

Razlozi za kupovinu

Čišćenje u mašini za pranje sudova

Čišćenje je izuzetno jednostavno jer su posude perive u mašini za pranje posuđa.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Izbor profesionalnih kuvara

Čak se i profesionalni kuvari odlučuju za posuđe Rosmarino. Vrhunski materijali i moderan dizajn oduševi će svakog odličnog kuvara.

Kuvanje sa manje masnoća

Za kuvanje vam neće biti potrebne velike količine masnoća. Pripremite zdrave i ukusne obroke.

Vodič za odabir posuđa

Uz raznovrsnu ponudu posuđa, normalno je da ste neodlučni. Zato smo pripremili efikasan vodič kroz linije posuđa koji će vam pomoći da donesete pravu odluku.

Za sve površine za kuvanje

Posuđe se može upotrebljavati na svim površinama za kuvanje: na plinskim šporetima, na indukcijskim i staklokeramičkim pločama, i običnim ringlama.

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod