Vitapur Family Zaštita za dušek, vodootporna - Protect

Vodootporna zaštita za dušek - Protect nudi efikasnu zaštitu ležaja i od noćnog mokrenja i zato je odličan izbor za dečje krevece ali i za ljude koji imaju problema sa inkontinencijom.

Pročitaj više »
Besplatna
dostava:
dana
sati
:
min
:
sek
Od

Redovna cena: 3.790,00 RSD

2.274,00 RSD

Proizvod je dostupan

Zaštita za dušek, vodootporna - Protect

Opis

Vodootporna zaštita za dušek nudi efikasnu zaštitu ležaja i od noćnog mokrenja i zato je odličan izbor za dečje krevece ali i za ljude koji imaju problema sa inkontinencijom. Navlaka može da se pere, tako da ćete uvek moći da imate čiste i sveže uslove za spavanje. Zaštitna navlaka uz potpunu zaštitu ležaja nudi i svežu površinu za spavanje, jer mikropore tkanine propuštaju paru i vazduh, čime sprečavaju skupljanje vlage i obezbeđuju suve uslove za spavanje.

Nepromočiva navlaka za savršenu zaštitu

Vodootporna zaštitna navlaka za ležaj ne propušta tečnost, čime se štiti ležaj od posledica noćnog mokrenja. Vodootpornu navlaku preporučujemo naročito ukoliko želite efikasno da zaštitite ležaj u slučaju inkontinencije (poremećaja mokrenja). Navlaka može da se koristi i za malu decu koja još uvek mokre u krevet. Zato postoje i manje dimenzije navlake za dečije krevete.

Odlična prozračenost – za udobnost

Iako je presvlaka nepromočiva, mikropore navlake propuštaju vodenu paru i vazduh. Zato se u vašem ležaju neće skupljati vlaga zbog prekomernog znojenja – materijal zbog propuštanja vazduha diše.

Zaštita za više higijene i duži životni vek ležaja

Vodootporna navlaka nudi i efikasnu zaštitu od grinja, bakterija, klica i mikroorganizama i s njima povezanim alergijama. Navlaka produžava i životni vek vašeg ležaja. Ležaj štiti od prašine, prljavštine i fleka, koje biste inače veoma teško i manje efikasno uklonili ili ih uopšte ne biste mogli ukloniti.

Jednostavna upotreba i više udobnosti

Upotreba navlake je veoma jednostavna, jer se jednostavno namešta sa trakama koje se nalaze na ivicama navlake, a koje sprečavaju pomeranje navlake po krevetu.

Donosi i više udobnosti: zahvaljujući prozračenom materijalu koji odlično reguliše toplotu, vaš san će na ležaju sa ovom navlakom biti još bolji. Prozračenost i udobnost navlake će naročito ceniti bolesnici koji moraju puno da leže.Održavanje

Vodootporna navlaka za ležaj je postojana i efikasna i nakon više pranja. Navlaka može da se pere u veš mašini na 40°C, što obezbeđuje savršenu čistoću i svežinu. Pranjem se efikasno rešavate fleka, posledica mokrenja, kao i prašine i polena ali i grinja, koje kod nekih ljudi izazivaju alergije.


Dodatne informacije

Glavne karakteristike
 • Nepropusna, nepromočiva navlaka
 • Prozračna navlaka za sprečavanje znojenja
 • Efikasna zaštita od grinja i bakterija
 • Naročito pogodna da decu koja mokre u krevet
 • Za sve koje muči inkontinencija
 • Efikasna zaštita od prašine, prljavštine i fleka
 • Produžava životni vek ležaja
 • Odlično reguliše toplotu
 • Može da se pere – za savršenu čistoću i svežinu
Sastav

80% pamuk, 20% poliester.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Produžava vek trajanja dušeka

Naddušeci su idealna zaštita za vaš dušek i produžavaju vek trajanja dušeka.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Pogledajte sve ocene (4)
Najkorisniji komentari korisnika
 • 1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  Daleko iznad proseka!

  Imala sam raznih, a vasa zastita je zaista neponovljiva. Zaista nije ni blizu ostalih proizvodjaca. SVE PREPORUKE!

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?
 • 1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  Savršeno

  SAVRŠEN proizvod! Lagan, brzo se suši, ne šuška - nije mušema, strava je! Svaka čast.

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?
 • 1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  potpora

  Odlicna zastita,prakticna i povoljna,laka za odrzavanje

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?
 • 1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  Ocena

  Sve preporuke.Prezadovoljna sam.

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?
Pogledajte sve ocene (4)