Vitapur Family Višenamenska prostirka Summer Paradise

Idealna podloga za aktivnosti napolju: piknik, plaža, igra, koncerti. Višenamenska prostirka dimenzije 150x150 cm. Pročitaj više »
Besplatna
dostava:
dana
sati
:
min
:
sek
Od

Redovna cena: 3.990,00 RSD

1.596,00 RSD

Proizvod je dostupan

Višenamenska prostirka Summer Paradise

Opis

Uživajte u udobnosti čak i u prirodi! Mekana prostirka Summer Paradise odličan je izbor za druženje u prirodi sa prijateljima.

Gornji sloj oduševljava mekoćom, donji sloj izdržljivošću

Uživajte u letu na piknik prostirci, koja je idealna za aktivnosti u prirodi. Priredite piknik, uputite se na koncert pod nebom ili se družite u parku sa prijateljima i decom. Ponesite Summer Paradise prostirku svuda sa sobom. Izuzetno je udobna i mekana zbog paperjaste poliesterske tkanine, a zbog izdržljivog donjeg sloja otporne tkanine, vrlo korisna. Aktivnosti na otvorenom sad će biti bezbrižne i prijatne.

Jednostavna za upotrebu i prenos

Prostirka je vrlo lagana i praktična, jednostavno će vaš oduševiti. Brzo se može složiti i lako prenositi, gde god da ste se uputili. Za lakši prenos ima trake za ramena. Kompaktna je, izdržljiva i veselih boja te će uneti vedrinu u svako okupljanje na otvorenom.Održavanje

Piknik prostirka je periva na 30 °C, što omogućava jednostavno uklanjanje prljavštine. Lako ćete je održavati čak i u hladnijim jesenjim i zimskim mesecima, jer se može jednostavno osušiti i u mašini za sušenje veša.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Idealna podloga za slobodno vreme (piknik, plaža, igra, koncerti …).
  • Gornji deo je od mekog i udobnog poliestera
  • Donji deo od vodonepropusne tkanine
  • Vrlo jednostavna za upotrebu
  • Lako se savija
  • Sa trakom za preko ramena: za lakše nošenje
  • Žive boje
  • Dimenzije: 150x150 cm

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod