Uslovi poslovanja

1. Uslovi korištenja Internet stranice

Informacije na Vitapur.rs internet stranici su informativnog i obrazovnog karaktera i nisu zamena za savete lekara.

O korisnosti naših preporuka i predloga se, u odnosu na svoje zdravstveno stanje, savetujte sa svojim lekarom.

2. Povrat proizvoda

Kao kupac, u skladu sa  Zakonom o zaštiti potrošača, imate pravo odustati od ugovora i o tome nas obavestiti na adresu info@vitapur.rs ili Vitapur d.o.o., Bulevar Mihaila Pupina 165g, 11000 Beograd,  u roku od 15 dana od prijema robe. Primljenu robu morate nam vratiti neoštećenu, u originalnom pakovanju i u neizmenjenoj količini, najkasnije 30 dana nakon što ste nas obavestili o odustajanju od ugovora. Povrat primljene robe u roku od 15 dana smatramo ujedno i Vašim obaveštenju o odustajanju od ugovora. Robu nam morate vratiti u istom stanju u kakvom je bila u trenutku kad Vam je isporučena, i to na adresu:

Vitapur d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 165g
11000 Beograd

Odustajanje od ugovora će se smatrati pravovremenim isključivo ukoliko je i povrat robe urađen pravovremeno. Ako je potrošač proizvod lično preuzeo te odustaje od ugovora, mora ga neoštećenog, u originalnom pakovanju  i u istoj količini kompaniji Vitapur poslati u roku od 30 dana od obaveštenja o odustajanju od ugovora, osim ako je proizvod uništen, oštećen, izgubljen ili se  pak njegova količina smanjila, ali ne krivicom potrošača. Na program dušeka ne vršimo reklamacije!

3. Garancija

Za pokrivače, jastuke i posteljinu Vitapur vredi opšta garancija u trajanju od jedne godine. Za svilene pokrivače Vitapur vredi produžena garancija od pet godina.

4. Ugovor i narudžbenica

Kupovni ugovor se čuva u kompaniji  te ga (u slučaju potrebe) možete naručiti pismenim zahtevom adresiranim na:

Vitapur d.o.o.

Bulevar Mihaila Pupina 165g

11000 Beograd

5. Reklamacije i informacije

Ukoliko proizvod ima nedostatke, kupac ga može reklamirati. Vraćeni proizvod mora biti čist, neoštećen, bez mrlja i u originalnoj ambalaži. U protivnom, prodavac nije dužan primiti proizvod koji će biti vraćen kupcu o njegovom trošku. Proizvode Vam vraćamo putem AKS kurirske službe, a vraćanje morate unapred najaviti na broj telefona

Reklamacije ne uvažavamo na proizvode koji su izrađeni po meri ili željama stranaka.

6. Odustajanje od narudžbenice pre dostave

U slučaju greške pri naručivanju putem Vitapur.rs kupac može opozvati narudžbinu pozivom na broj  ili pismeno na adresu e-pošte:

7. Proizvodi kojih nema na lageru

U pojedinim slučajevima se može dogoditi da određenog proizvoda više nemamo na lageru. Pri kupovini putem interneta pojaviće se upozorenje da proizvod trenutno nije u ponudi. Ukoliko biste hteli dobiti informacije o tome kada će proizvod ponovo biti u ponudi, nazovite broj telefona

Proizvode koje nemamo na lageru ne možete naručiti putem internet trgovine.

Kupac ne može odstupiti od ugovora koji se odnosi na proizvod izrađen po njegovim tačnim uputstvimaa te prilagođenog njegovim ličnim potrebama (npr. prilikom naručivanja proizvoda nestandardne veličine).